Het Total Wellbeing Dieet

Aan de andere kant van onze aarbol, in Australie om precies te zijn weten ze hoe je af moet vallen. Het CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation) uit Australië is al meer dan 75Het Total Wellbeing Dieet Total small x jaar een van ‘s werelds meest vooraanstaande instituten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek.

Het Total Wellbeing dieet kwam tot stand in opdracht van de Australische overheid. CSIRO werd gevraagd een wetenschappelijk onderbouwd dieet te ontwikkelen, dat een antwoord zou zijn op de zorgwekkende gewichtstoename onder Australiërs. Het resultaat was Het Total Wellbeing dieet, een uitgebalanceerd eetplan dat zich baseert op het eten van veel eiwitten, een matige hoeveelheid koolhydraten en een geringe hoeveelheid vet.

Het is een dieet dat zich gemakkelijk laat inpassen in het vertrouwde eetpatroon. Er worden geen voedselgroepen uitgesloten of calorieën geteld. Van een hongergevoel is nauwelijks sprake, omdat de eiwitten en proteinen een verzadigd gevoel geven. De gezondheid wordt sterk verbeterd door Het Total Wellbeing dieet: de kans op hartkwalen en Diabetes II neemt af. Bovendien verdwijnt vooral het overtollige vet rondom de buik, dé gevarenzone als het gaat om hartaanvallen en beroertes.

Naast deze positieve medische effecten maakt Het Total Wellbeing dieet gezonder, energieker en vitaler! Het dieet is geschikt voor een breed publiek. Het is te gebruiken als een gids voor gezonde, goede voeding, voor iedereen die de weg kwijt is door alle berichtgeving over al dan niet slechte voedingsmiddelen. Maar het dieet is ook uitermate geschikt als methode om af te vallen.

Boekbeschrijving:

Dit nieuwe dieet baseert zich op het eten van veel eiwitten, een matige hoeveelheid koolhydraten en weinig vet. Het effect: een permanent gewichtsverlies, een verbetering van de gezondheid, meer energie en een toename van de vitaliteit. Met het boek, geschreven door voedingsexpert Manny Noakes kan iedereen onmiddellijk aan de slag. Het dieet wordt toegelicht en verklaard, en kan meteen in de praktijk worden gebracht dankzij de maaltijdplannen voor 12 weken en de meer dan 80 recepten. De culinaire fotografie is in de stijl van Nigella Lawson en Jamie Oliver. Dit alles maakt het boek onmisbaar voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen en/of in het leven wil staan!

Bestel dit boek bij bol·com

Total Wellbeing dieet
Total Wellbeing dieet
Manny Noakes & Peter Clifton

Total Wellbeing dieet / 2
Total Wellbeing dieet / 2
Manny Noakes & Clifton, P.

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Paperback | 216 Pagina’s | Unieboek
ISBN10: 9026961111 | ISBN13: 9789026961113

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

1 reactie

  1. Ik ben vorige week begonnen met het dieet. Ik heb het twee jaar geleden ook gedaan en toen ben ik zonder moeite 10 kilo afgevallen. Helaas zijn de kilo’s er toch weer aan gekomen, maar dat ligt niet aan dit dieet, dat ligt aan mijn eetpatroon. Het is zeer goed vol te houden en deze keer zal ik mijn eetpatroon blijvend aanpassen. Want je hoeft er namelijk niet veel voor te laten om dit dieet te volgen. Bij mij past het perfect.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in