Dr. Simeons verschil tussen HCG en BIO HCG+

BannerBioHCG+_Vetvrij_468-60

Naast de HCG afslankmethode is er ook een andere afslankkuur namelijk Bio HCG. Voor veel mensen is het verschil tussen deze 2 afslankkuren onduidelijk. Om deze reden is dit artikel geschreven.

Het verschil tussen HCG en BIO-HCG+

HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een stof die bij mannen en vrouwen in het bloed kan wordengevonden. Bij de man heeft het onder andere een functie bij het indalen van de zaadbal op jeugdige leeftijd. Bij de vrouw wordt dit hormoon o.a. tijdens de eerste vijf maanden van de zwangerschap aangemaakt. Dit hormoon zorgt er dan mede voor dat zowel de moeder als haar ongeboren kind in een optimale conditie blijven. Daarnaast wordt het HCG uit de urine gehaald van zwangere vrouwen door Moeders voor Moeders om vrouwen die niet zwanger kunnen raken, hiermee te helpen. Om deze reden en omdat HCG een hormoon is zijn mensen er terecht huiverig voor. Juist om die reden heeft QuantumFit BIO-HCG+ ontwikkeld.

BioHCG_Mardanti

Van het bovenstaande HCG principe wordt gebruik gemaakt tijdens de Bio-HCG+ kuur. Bio-HCG+ is uniek, het heeft exact dezelfde werking als het daadwerkelijke hormoon maar het HCG hormoon zit onder geen enkele voorwaarde in de Bio-HCG+ ampullen. Door gebruik te maken van geavanceerde computergestuurde apparatuur worden de eigenschappen van HCG gekopieerd. De werking blijft bestaan maar in de ampullen zit dan niet het daadwerkelijke hormoon.

Bio Energetisch BioHCGDoos_300

Bio staat voor Bio-energetisch: de Bio-HCG is gebaseerd op quantumfysica ook wel Quantumenergie. De Bio-HCG+ ampullen worden op Bio-energetisch besturingsniveau behandeld en worden, om het afvallen/ontgiften nog meer te stimuleren, door orthomoleculaire, ayurvedische middelen, fytotherapeutische en homeopathische middelen etc. ondersteund.

Het mooiste effect van de Bio-HCG is dat je ondanks het ontgiften/afslanken je toch fit en energiek voelt.

Bio HCG+ Dagboek

We adviseren je om een Bio HCG+ Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Bio HCG+ Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG+ Dagboekje.

Ervaringen met HCG Producten

Vragen over HCG ? Voor vragen en ervaringen met alle HCG producten zoals HCG, BIO-HCG+, Oral HCG, Momentum, HCG tabletten en HCG Ampullen bezoek je het HCG Ervaringen Forum.

Voordelen Bio-HCG+ ten opzichte van HCG

 • Hormoonvrij
 • Géén injecties, maar toediening via de mond
 • Ethisch verantwoord
 • Heeft extra toevoegingen
 • Wordt ontwikkeld door QuantumFit en is een Nederlands product
 • Bio-HCG+ is geen medicijn

Voor meer informatie over dit product kun je naar de biohcgspecialistshop.nl gaan.

Je kunt ook vragen stellen of reacties lezen bij het Bio-HCG+ artikel op deze site. Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

16 Reacties

 1. Hallo Allemaal,

  Ik zal mij even voorstellen, ik ben Dianne en ben er voor al jullie vragen voor, tijdens of na het afvallen.
  Voor de mensen die al zijn gestart met Bio HCG, heel veel succes!

  Groetjes Dianne

 2. Ik heb zojuist de hcg kuur besteld, nu bij deze actie 1 kopen 1 gratis twijfelde ik niet meer en wil het eens proberen. Ik ben 14kg bijgekomen en wil er graag 10 terug af. Hopelijk lukt het mij ook als ik jullie reacties allemaal hoor!! Veel succes nog en hopelijk kan ik binnenkort ook zetten dat ik een paar kilo’tjes minder ben. Ik kijk er naaruit als ik mijn pakketje thuis ontvang.

 3. Was zo blij dat de actie verlenfgd was tot 3mrt 2012.
  Ben zo blij opgestaan omdat ik toch van de aanbieding gebruik kon maken. En verzekerd was van tab voor bijna 2 maanden.
  Tot mijn verbazing is de actie al afgelopen.
  Jammer dat er hiet met een verkerde datum reclame wordt gemaakt.

 4. Hai Calorietje,
  Hoe werkt het met de druppels.
  Ik heb wel eens de BIO HCG gebruikt is dat net zo?
  Moet ook weer nodig iets doen.
  gr,
  Filiz

 5. Hallo Allemaal
  Ik lees am enkele dagen mee op di forum,en heb beslotenen om ook te beginnen met het bio hcg dieet..ik moetde druppels nog gaan bestellen maar weet niet goed waar..op dit forum zijn ze n beetje negatief over shaveles wat de levering betreft…wie kan mij een tip geven waar ik het beste kan bestellen??………Thanks!!
  Groetjes, en veel succes allemaal!!

 6. Ik heb de homeopatische(bio) vorm van DIANNE gebruikt, het werkt echt! plus de begeleiding was top! Echt een aanrader bovendien heeft zij als je eenmaal op gewicht bent “het TimFit Blijf Slank Ontbijt” met 23 vitaminen en mineralen en de beste samenstelling van eiwitten.

  Succes allemaal!

  Ellen

 7. Hoi Diva,
  Ik ben sinds 3 dagen bezig met deze kuur en je mag van Oil olaz de roze dag creme gebruiken voor je huid kun je bij het Kruidvat of Etos Uierzalf kopen ook lekker voor je handen het gebruik van babyshampoo en evt een wasverzachter om het haar kambaar te maken.

 8. Ik overweeg ook om een hcg kuur te bestellen. Wat mij aan het twijfelen maakt is dat je geen normale shampoo/conditioner en make up en dagcreme e.d. mag gebruiken..hebben jullie je hieraan gehouden? Kan echt niet zonder :)

 9. Ik ben zelf voor het eerst met een HCG-kuur bezig. (dus geen bio-HCG) Nu 16 dagen aan de gang en ruim 10 kilo kwijt. En gelijk resultaat! vanaf dag 1.

 10. Hallo Marley,

  Ben je nu bezig met de gewone HCG-kuur of de Bio-HCG? Ik ben op de 6e dag van mijn Bio-HCG kuur en ben 3,9 kilo afgevallen.

 11. jammer, het verschil is me nu duidelijk. Doe dit voor de 2de keer eerste keer bio-hcg . Wat volgens mij een veel beter resultaat had. Ben nu 3 dagen bezig nog geen merkbare veranderingen. Dit had ik bij de bio hcg kuur wel. Nogmaals jammer

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in