Het WH-Dieet en Voedingspatroon

Het WH-Dieet geschreven door Voedingsdeskundige W.Hemerik.

Dit boek gaat over gezond en verantwoord afvallen zonder hongergevoelens, laat u verbazen. Ik neem u gewoon stap voor stap mee om uw voedingspatroon te wijzigen en bij te stellen. Er staan ruim voldoende “tussendoortjes” in om een eventueel hongergevoel te onderdrukken. Als u deze richtlijn in het boek gewoon stap voor stap volgt zult u binnen enkele weken al een verrassend resultaat kunnen zien.

Het belangrijkste is dat je niet snel terug zult vallen in het (jojo effect). Door dit eetpatroon te volgen voorkomt u dit juist waardoor het makkelijker is om het vol te houden met het gewenste resultaat. Ik heb op deze manier al veel mensen kunnen helpen om van hun overgewicht af te komen en nog belangrijker om op het gewenste gewicht te blijven. Dit laatste blijkt voor veel mensen juist het grootste probleem.

In dit boek wordt op een mooie manier uitgelegd hoe voedsel via onze organen worden verwerkt. Ook vindt u achtergrondinformatie van voedingsproducten, en smakelijke recepten die weinig calorieën en vetten bevatten, bovendien zijn deze recepten snel en simpel te bereiden, en ook al uitgerekend zodat u precies weet wat u binnenkrijgt

De voedingswijzers in het boek geven een direct inzicht in de voedingswaarde van elk product. voor mensen met diabetes, hypoglykemie, hyperglykemie of voor mensen die op hun cholesterol moeten letten staan er ook goede tips in.

Kortom dit boek is onmisbaar voor iedereen die gezond wil leven zonder daar je hele leven voor om te hoeven gooien.

Meer over de auteur W. Hemerik whemerik_mailing_cover

Als voedingsdeskundige heeft W. Hemerik veel mensen kunnen helpen om van hun overgewicht af te komen en om op het gewenste gewicht te blijven. Dit laatste blijkt voor veel mensen juist het grootste probleem. Het WH-Dieet/ Voedingspatroon is makkelijk te volgen, en belangrijker nog, zonder veel moeite vol te houden. In dit boek vind je de werking van onze organen uitgelegd, achtergrondinformatie van voedingsproducten, maar ook smakelijke recepten die weinig calorieën en vet bevatten. Dit in combinatie met sportoefeningen, uitgewerkt met foto’s en de voedingswijzers die direct inzicht geven in de voedingswaarden van elk product, maakt dit boek onmisbaar voor degene die gezond willen leven zonder daar je hele leven voor te hoeven omgooien!

De Auteur W. Hemerik over zijn boek

Overgewicht is op dit moment een groot probleem met vervelende gevolgen.
Daarom besloot ik mijn kennis in dit boek te verwerken en hoop ik op deze wijze veel mensen te bereiken die ik kan helpen van hun overgewicht af te komen en te blijven door een gezond en verantwoord voedingspatroon te volgen.” Met trots presenteer ik dan ook vanaf november 2009 het nieuwe boek over gezond en verantwoord afvallen en om op het gewenste gewicht te blijven.

Als voedingsdeskundige heb ik veel mensen kunnen helpen om van hun overgewicht af te komen en nog belangrijker om op het gewenste gewicht te blijven. Dit laatste blijkt voor veel mensen nu juist het grootste probleem. Het WH-Dieet/Voedingspatroon is makkelijk te volgen,en belangrijker nog, zonder veel moeite vol te houden. Door dit voedingspatroon te volgen voorkom je dan ook dat je terugvalt in de oude gewoonte zodat je het jojo-effect kan voorkomen. Ik neem je stap voor stap mee om inzicht te krijgen in je voedingspatroon en dit te wijzigen in een gezond en verantwoord voedingspatroon.

Ook wordt in dit boek de werking van onze organen uitgelegd, en hoe deze organen het voedsel verwerken. Er wordt ook achtergrondinformatie van de voedingsproducten uitgelegd. Er staan ook diverse smakelijke recepten in die weinig calorieën en vet bevatten en bovendien gemakkelijk zijn te bereiden. De voedingswijzers in dit boek geven direct inzicht in de voedingswaarden van elk product, dit maakt dat dit boek onmisbaar is voor degene die gezond willen leven zonder daar je hele leven voor om te hoeven gooien!

Voorkomen van overgewicht

Het is verstandig om te voorkomen dat het gewicht te hoog wordt door iets minder te eten in combinatie met meer te bewegen. Iets minder eten hoeft niet te betekenen dat je van alles moet laten staan en minder moet gaan eten, wel is het gewenst om geen of minder koekjes, snacks, vette vlees/vleeswaren of volle/vette zuivelproducten te eten. Maar neem wat vaker producten met weinig calorieën, zoals brood, groente en fruit. Om te voorkomen dat de kwijtgeraakte kilo’s er na het afvallen weer snel bijkomen (het jojo-effect), is het verstandig om verantwoord af te vallen, en een voedingspatroon te kiezen dat niet afwijkt van het ‘gewone’ eetpatroon. Zorg dat het gevarieerd is en voldoende voedingsstoffen bevat. Om dit vol te kunnen houden, is het belangrijk dat het voedingspatroon niet minder dan 1200 kilocalorieën per dag levert. Het is gewenst om de voeding met een (multi-)vitaminepreparaat aan te vullen, en leer minder te eten. Dit is praktisch de enige efficiënte methode om te vermageren en op gewicht te blijven. Sla ook nooit een maaltijd over, het is duidelijk aangetoond dat het overslaan van maaltijden, bijvoorbeeld het ontbijt, geen goede methode is om te vermageren. De beste methode om op een verantwoorde manier te vermageren, is om in plaats van drie grote maaltijden liever vier of vijf kleinere maaltijden te nemen, met andere woorden: eet dikwijls maar minder.

Boek informatie

titel : WH-Dieet/Voedingspatroon
auteur : W. Hemerik
aantal pagina’s : 216
geïllustreerd : ja
uitvoering/formaat : paperback 16 x 24 cm
ISBN : 978-90-8834-982-9
verschijningsdatum : 6 november 2009

bron: boekscout.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in