Het ZelfSlank Plan ZSP Afslank Programma

Het ZelfSlank Plan is een nieuwe manier van afvallen. Zoals je van ons gewend bent nemen we ook deze manier van afvallen onder de loep. In tegenstelling tot de meeste nieuwe dieetproducten die we de laatste tijd voorbij hebben zien komen is Het ZelfSlank Plan Programma niet gebaseerd op ongezond en snel afvallen maar juist een goed doordacht concept. Tijd voor een uitgebreide review!

Het ZSP begint met een booster waardoor je tijdens de eerste stap wel degelijk veel kunt afvallen. Hierdoor wordt je gestimuleerd om door te gaan. Het is een zorgvuldig opgebouwd programma dat je een basis geeft om op een verantwoorde manier overgewicht te verliezen. Het ZelfSlank Plan is een online coachingsprogramma dat is aangevuld met papieren documentatie die je thuisgestuurd krijgt. In het volgende artikel zal ik je alles vertellen over de opbouw en samenstelling van Het ZelfSlank Plan.

Ervaring met Het Zelfslankplan

Heb je ervaring met Het Zelfslankplan Programma? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van onze bezoekers.

Vetverbranding

Het ZelfSlank Plan voert jouw vetverbranding op waardoor je overgewicht verliest. Het heeft alles te maken met de momenten van de dag waarop je eet. Dit is iets wat beschavingen van duizenden jaren oud al lang instinctief weten. Het is kennis die in onze wereld van overvloed helaas verloren is gegaan.

Alex Greve ED 12 300x232 Resized

Het Zelfslankplan Programma is ontwikkeld door lifestyle coach Alex Greve. We kennen Alex onder andere van de boeken ‘Vergeet het dieet’ en ‘Honger naar meer’. Zijn doel is mensen meer controle te geven over hun leefstijl, in het bijzonder hun eet- en beweeggewoonten. Het nieuwe programma van Alex is onder andere gebaseerd op zijn ervaringen als lifestyle coach.

Het ZelfSlank Plan: 3 Afslankmethoden voor de prijs van 1

Alex heeft goed nagedacht over zijn ZelfSlank Plan. Door een slimme combinatie van drie afzonderlijke methoden ontstaat een effectieve nieuwe manier van afvallen. De unieke waarde van deze drie modules zijn:

1. Snel Gewichtsverlies
2. Een Anti Eetbuien Mindset
3. Leefstijl Programma om Slank te Blijven

Tijdens de eerste module wordt je gemotiveerd door het snelle resultaat, de tweede module helpt je om je eetpatroon te controleren. De derde en laatste module leert je om het behaalde resultaat te behouden.

Yvonne vertelt over haar Ervaring met Het ZelfSlank Plan

Bezoek de ZelfSlank site voor een grotere versie van deze video

Waarom lukt Afvallen niet?

Waarom lukt afvallen bij de meeste mensen niet? Zit overgewicht echt in je genen? Bij de meeste diëten zorgen een voor frustraties en in sommige gevallen eetbuien. Frustraties, eetbuien. Of zit overgewicht echt in je genen? Het antwoord is eenvoudig volgens Alex, je moet juist wel voldoende eten om op die manier het hongergevoel te voorkomen. Het is alleen belangrijk watje eet. Er is je altijd verteld dat je zoveel mogelijk kleine maaltijden moet eten. Verspreid over de dag. Maar recent onderzoek laat zien dat dit onzin is! Het leidt juist tot een lagere vetverbranding. Wat voorop staat bij het zelfslankplanis het volhouden en inpassen in huidige levensstijl. Veel dieten werken met lijstjes die bepalen wat en wanneer je moet:

 • Eten
 • Drinken
 • Bewegen
 • Sporten
[thrive_leads id=’44928′]

Zelfslank Coachingsprogramma

Tijdens het zelfslank coachingsprogramma hoef je geen calorieën te tellen of intensieve workouts uit te voeren. Je hebt geen hongergevoel en producten als eiwitrijke shakes of voedingssupplementen zijn overbodig. Waarin schuilt het geheim van dit programma dan in? Het antwoord is eenvoudig, eetgewoonten. Wist je dat 80% van de mensen een verkeerde opvatting over wat gezond eten is? Bekijk deze online video voor meer informatie over het coachingsprogramma.

De 4 Sleutels, 10 Modules en de Booster

De basis van Het Zelfslankplan Programma zit in 4 sleutels van gewichtsverlies. Met behulp van deze vier vuistregels heb je een stabiel fundament om je doel te bereiken. Naast deze vier sleutels is het ZSP opgebouwd uit tien modules. Meer over deze modules en de unieke booster kun je lezen in het artikel De ZelfSlank Plan Booster.

Het ZelfSlank Plan ZSP Afslank Programma Zelfslank totaal

Paleo of Oerdieet

9 van de 10 mensen weet niet wat eetbuien veroorzaakt. Het zit niet tussen je oren maar heeft alles te maken met tijdstippen en de juiste voeding. De basis van alle dieten die wel werken ligt in het het Paleo of Oerdieet. Deze manier van eten wordt ook wel het jager- of verzamelaar dieet genoemd. Door te eten als oermensen wordt je bloedsuikerspiegel stabieler en verdwijnt overtollig vet.

Concentratietechniek

We weten nu dat 80% van het slagen van een afslankpoging schuilt in je eetpatroon. We mogen de laatste 20% echter niet vergeten. Alex heeft dit zijn Zelfslankplan Programma ondergebracht in een concentratietechniek. Hij leert je om te focussen op aandacht om eetbuien een halt toe te roepen en gezond gewoonte in te passen in je leven.

Programma van 6 weken

Het Zelfslankplan is een programma dat zes weken in beslag neemt. Na deze 6 weken heb je echter nog 3 maanden toegang tot het online coachings programma. Dit is inclusief toegang tot alle voedingsplannen, de menuplanner, persoonlijke boodschappenlijstjes en motivatie tips. Meer over de complete inhoud van het programma kun je verderop in dit artikel vinden.

Hulpmiddelen

Het probleem zit meestal in het volhouden en inpassen van het dieetschema in je leven. Of je nou op school zit, een studie volgt, een drukke baan hebt of dagelijks een huishouden moet runnen, we krijgen het steeds drukker. Het Zelfslankplan speelt hier handig op in met de volgende hulpmiddelen

De Weekplanner

http://www.youtube.com/watch?gl=NL&hl=nl&v=wzV9O6wv8-8

Hiermee kun je op een eenvoudige manier een weekmenu mee inplannen dat aansluit bij jouw schema, en niet andersom

Receptkaarten

Dankzij de receptenkaarten wordt het eenvoudig om op een verantwoorde manier je week in te plannen. Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com is er een gratis proefrecept beschikbaar. Je kunt het recept downloaden in de webshop.

Ebook ‘Vergeet het Dieet’

Vergeet het Dieet is een E-Book dat gaat over de eetgewoonte en wat je kan doen om dit te veranderen. Het is een mentaal hulpmiddel om duidelijk te krijgen hoe je meer controle over je gezondheid en gewicht kunt krijgen.

Online Video’s

Met online video’s krijg je tips om ervoor te zorgen dat je het plan goed vol kunt houden en niet terugvalt in je oude patroon

Weekmenu’s per mail

Gedurende zes weken krijg je regelmatig weekmenu’s toegestuurd per mail. Het voordeel hiervan is dat je regelmatig getriggerd wordt om vast te houden aan je nieuwe ‘way of life’

Waarom zou je eigenlijk?

Waarom zou je überhaupt de moeite nemen om een gezond BMI te bereiken? De eeuwige jacht naar welvaart leidt tot ziekte. Welvaartsziekten. Tenminste, als welzijn uit het oog wordt verloren. Overgewicht en obesitas kunnen we ook als welvaartsziekten beschouwen. Het is heel eenvoudig, wil je de kans vergroten om op een prettige manier ouder te worden, dan ontkom je er niet aan om te werken aan een gezond lichaam.

Seizoensvoeding

Alex is een grote fan van seizoensvoeding. Waarom? Zelf zegt hij hier het volgende over: ‘seizoensvoeding is vers, goedkoop en lekker’ Mede hierdoor zijn alle voedingsplannen in het zelfslank plan seizoensgebonden. Het voordeel hiervan is dat je voedingsplan iedere maand verandert. Omdat er elke maand nieuwe voedingsmiddelen in seizoen zijn geniet je van de volgende voordelen

Het ZelfSlank Plan ZSP Afslank Programma Cheap seizoensvoeding is goedkoper en vaak in de aanbieding!
Het ZelfSlank Plan ZSP Afslank Programma Heart seizoensvoeding is veel gezonder, verser en lokaler.
Het ZelfSlank Plan ZSP Afslank Programma Cart seizoensvoeding is gewoon verkrijgbaar in de lokale supermarkt
Het ZelfSlank Plan ZSP Afslank Programma Environment seizoensvoeding is beter voor het milieu
Het ZelfSlank Plan ZSP Afslank Programma Tasty seizoensvoeding smaakt beter!

Het Zelfslankplan Programma en Allergieën

Heb je een allergie zoals lactose, gluten, zuivel, knoflook of een andere allergie? Dan is dit geen belemmering om te starten met het programma. Het plan bevat geen gluten, lactose en veel andere allergenen die je wel in bewerkte producten zou vinden.

Wat krijg ik en wat kost het?

Wil je aan de slag met Het Zelfslankplan Programma, dan ontvang je de volgende hulpmiddelen:

 • ZelfSlank Richtlijnen
 • ZelfSlank Besliskaart
 • ZelfSlank Voedingsplan 6 Weekmenu’s
 • Weekmenu Planner
 • Persoonlijk boodschappenlijstje
 • Extra I: Snelle recept alternatieven voor onderweg, op school of werk
 • Extra II: ZelfSlank Voedingsplan Vegetarisch 6 Weekmenu’s
 • Extra III: Glutenvrije marinades, sausjes en dressings
 • Extra IV: Audio-opnamen van “anti-eetbuien” coachingsessies
 • Extra V: Persoonlijke 1-op-1 coaching
 • ZelfSlank Papier: Richtlijnen, Menuplanner en 40 receptkaarten
 • Uitleg van de ZelfSlank Booster
 • Voedingsplan voor de ZelfSlank Booster
 • Videobegeleiding bij de ZelfSlank Booster
 • Videobegeleiding bij trap 1, 2 en 3 van het ZelfSlank Voedingsplan
 • Vergeet Het Dieet e-book
 • Vergeet Het Dieet luisterboek
 • Wekelijks meerdere videotips

Het bovenstaande pakket zal digitaal worden verzonden en wordt aangevuld door documenten die je per post thuis gestuurd krijgt. De prijs is 49 euro en er worden regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen aangeboden via de website van Alex. Voor dit bedrag krijg je het zelfslankplan inclusief de booster.

Na het bestellen

Als je besteld en betaald hebt dan wordt je direct aangemeld voor het digitale plan. Het papieren plan zoals de menuplanner, receptkaarten en richtlijnen ontvangt je binnen een enkele dagen via de post.

Voordelen

 • Een goed doordacht plan
 • Online begeleiding
 • Uitgebreide documentatie
 • Niet goed, geld terug
 • Geen (dure) supplementen nodig

Nadelen

 • Forse eenmalige aanschaf
 • Enige discipline is vereist

Conclusie

Het Zelfslankplan Programma heeft me in positieve zin verrast. Het is zorgvuldig opgebouwd en er zit een goede filosofie achter. Mits je jezelf aan de richtlijnen van het programma houdt, zal het bij de meeste mensen tot verrassende resultaten leiden.

Ervaring met Het Zelfslankplan Programma

Heb je ervaring met Het Zelfslankplan Programma? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van onze bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Zelfslank Plan
Persoonlijke Dieet Ervaringebook
Eenvoudig Afvallen40 Dagen Zonder Suiker
het-zelfslankplan-programmaHet Zelfslank Plan is geen afslankmethoede maar een nieuwe manier van leven. Het helpt je niet alleen om af te slanken maar het leert je een nieuwe manier van eten. Je voelt je fitter en vitaler.

61 Reacties

 1. Hallo,

  Ik heb een mail gekregen ivm het zelf afslank plan en een webinar… Ik kan deze niet bekijken, want de link werkt helaas niet > ik heb dus ook geen idee welke aanbieding er op het einde van de webinar komt :(

 2. Ik ben echt geweldig blij met recepten om zonder toevoegingen te kunnen genieten van voedsel. Ik ben ook op zoek naar kennis van welke voedselproducten in welke groep thuishoren. Super dat jullie mensen hier mee dienen. Alleen jammer dat jullie van een oerinstinct uitgaan in plaats van de levende schepper van hemel en aarde EN VOEDSEL!

  Het lastige voor mij qua aanschaffen van kennisbronnen is dat ik vooraf niet weet of het bol staat van recepten met ijzerrijke groenten, omdat ik daar nu net een zeldzame allergie voor heb. Ik kan het zelf niet uitleggen, maar het schijnt iets te maken te hebben met nitraat dat nitriet wordt. Wat voor velen zo gezond is, is dat voor mij dus niet. Ik kan spinazie, andijvie en alle soorten sla niet eten, omdat die bomvol ijzer zitten en moet mijn ijzer uit volkorenproducten halen. Ik verdraag ook geen paprika en sesamzaadjes. Hoe kom ik aan informatie? Nu rommel ik zelf wat aan, maar ik merk dat ik niet genoeg kennis heb om de juiste alternatieven te vinden met als gevolg dat er ijzertekort dreigt. Groet,

  Star C.

 3. Hallo Sanne,

  Ik volg de zelfslank afslankweekmenu’s.

  Ik vind dat je erg veel mag eten en toch val ik af.
  Heb nu de derde week en kan het iedereen aanbevelen. Het kan soms wat duren langer eer je afvalt maar het kost je geen moeite.

  Marlène

  • ZelfSlankK heb ik gekregen van mijn dochter. ze heeft het zelf besteld en geprobeerd maar helaas niet dat beetje discipline dat je nodig hebt. Ik vond het zonde van het geld en heb het van haar overgenomen. mij bevalt het erg goed. het maakt je bewust van een bepaalde manier van eten en leven. afvallen is in mijn geval niet echt nodig maar desondanks ben ik 3 kilo kwijt.

   Wilma

 4. Vanaf nu tot aan 20 januari 2014, dus voor de komende 3 weken, ontvangen klanten voor dezelfde prijs (€49,–) tevens een papieren versie. je kan ook voor €37,- voor de puur digitale versie gaan (voorheen €49,-). Maar het gros zal willen profiteren van deze bijzondere aanbieding.

  Deze aanbieding geldt voor de volgende plannen:

  ZelfSlank
  Ontstekingsvrij
  BodyWatch Glutenvrij
  Candidaweg
  Darmkracht
  Diabetesmeester

  Let wel op: het is geldig tot 20 januari, daarna gelden weer de oude prijzen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in