Hippro Afslank Kliniek

Hippro producten

Een dieet van shakes, babyvoeding of ahornsiroop… Sommige diëten zijn zo extreem dat we met wat gezond verstand weten dat ze niet goed kunnen zijn. Maar toch wagen we er ons telkens weer aan, in de hoop dat droomfiguur te bereiken. En dat is geen goed idee, zo blijkt. Want behalve ongezond word je er vaak ook dikker van!

Niet zonder risico’s

Diëtiste Janneke Koeman van Hippro: “Een dieet van maar 4 shakes per dag is zo eenzijdig opgesteld dat je al over een uitzonderlijk doorzettingsvermogen en een immense wilskracht moet beschikken wil je ze volhouden. Wie er toch in slaagt vol te houden, loopt risico op allerlei gezondheidsproblemen. Kies voor een gezond dieet onder begeleiding van een diëtist Janneke: “Uit ervaring weet ik dat mensen toch voor snel resultaat kiezen. Dat kan bij Hippro, maar dan wel op een gezonde manier. Hippro wordt alleen voorgeschreven door gediplomeerde diëtisten, dus geen ervaringsdeskundigen. Diëtisten zijn de experts bij het behandelen van cliënten met overgewicht. De diëtist is je coach en  geeft advies om je streefgewicht te behouden. Ook zijn onze maaltijden zo ontwikkeld dat het zo veel mogelijk op je dagelijkse eetpatroon lijkt, denk aan toast, aardappelpuree, pasta etc.

Geen koolhydraten

Al in de jaren ’70 werd door wetenschappers naar buiten gebracht dat het weglaten van de koolhydraten uit je voeding de beste methode is om af te vallen. Hierop is de afslankmethode van Hippro gebaseerd.  Gemiddeld valt men 5 tot 10 kilo per maand af. De producten zoals toast, muesli, aardappelpuree en pasta zorgen ervoor dat het dieet in iedere leefstijl past en niet eentonig is.

Maak een afspraak met een Hippro diëtist

Door het volgen van het begeleidingsprogramma en de eiwitmaaltijden van Hippro lukte het vele mensen om op hun streefgewicht te komen en te blijven. Meldt je aan voor persoonlijk advies bij de diëtist(0228)72 46 28  of start zelf en bestel het startpakket via de webshop. Kijk voor meer informatie op hippro.nl  Of bel voor een afspraak naar: Tel. 0228 72 46 28

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in