Hoe Bolle Bart de Beer bijna een Bolletje werd

Erica Terpstra heeft de dvd ‘Hoe Bolle Bart de Beer bijna een Bolletje werd’ gepresenteerd in de Olympic Experience in het bollebartOlympisch Stadion te Amsterdam. De opbrengst ervan is bestemd voor het Diabetes Fonds. Deze dvd bevat de hilarische opnames van Erica Terpstra in Bananasplit. Op de dvd staat het verhaal van Bolle Bart, de dikste beer van het bos. Als hij met zijn vriendinnetje Riekje de Ree uit wandelen is, worden ze overvallen door een grote regenbui. Bolle Bart wordt drijfnat omdat hij niet kan wegrennen. Hij luistert goed naar Riekje als ze zegt dat hij nodig naar de gymles van Guido de Gazelle moet. De eerste les valt hem zwaar maar na een tijdje is Bolle Bart zo afgevallen, dat hij nu Bolletje Bart genoemd wordt.

De dvd is tot stand gekomen met medewerking van Tros Bananasplit, Achmea Zilveren Kruis, Blue Forest Media, Spetters, Blokker, Free Record Shop, Tirion, PROducties.

Bananasplit

Het programma Bananasplit nodigde Erica Terpstra uit om met haar volle enthousiasme dit verhaal voor een luisterbroek in te spreken. Het leverde doldwaze televisie op, maar Erica vond dat het luisterboekje er ook echt moest komen. Ze weet als geen ander wat afvallen is en als voorzitter van NOC/NSF strijdt ze al jaren voor bevordering van de jeugdsport, juist voor kinderen met overgewicht.

Bestel het boek over het dieet-succes van Erica Terpstra bij bol.com

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

De DVD zal binnenkort onder andere verkrijgbaar zijn bij Blokker en Free Record Shop voor de prijs van € 3,99

De DVD is uitsluitend verkrijgbaar zijn bij Blokker voor de prijs van € 3,99

5 Reacties

  1. Hoi Chris, Erica leest de CD inderdaad voor uit een boek. Ik ben het boek alleen nog niet tegengekomen. Misschien dat iemand weet welke titel het boek heeft?

  2. Hallo,
    Heel leuk en leerzaam die dvd, nu ben ik eigenlijk op zoek naar het boek.
    Op de dvd word het verhaal uit een boek voorgelezen, wie kan mij helpen aan een adres waar ik dat boek kan kopen?

  3. Hallo net zo als ilse reactie nr 1 heb ik heel erg genoten van Erika en zei gelijk tegen mijn man daar moet ze wat mee doen en warrempel er komt een luister cd.
    Fantasties, alleen wil ik graag weten vanaf welke datum het in de winkels ligt want ik kan er haast niet langer op wachten

  4. Ik heb erg genoten van Bananasplit. Wat een heerlijke vrouw is Erica Terpstra toch! Ik ga het luisterboek over Bolle Bart de Beer binnenkort kopen voor mijn kinderen. Ga zo door Erica!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in