Zo krijg je mooie billen!

Iedereen wilt mooie ronden billen hebben. Deze trend heeft zijn populariteit echt te danken aan celebs als Beyonce, Kim Kardashian en Jennifer Lopez. Dankzij deze voluptueuze beroemdheden wilt iedere vrouw een mooi rond achterwerk hebben. En nu is deze trend ook naar Nederland overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Nu zoekt iedere vrouw naar het geheim van het verkrijgen van mooie billen. Dat geheim zullen we hier verklappen. Benieuwd? Lees dan verder.

Mooie billen moet je vormen

Billen worden rond als de bilspieren goed ontwikkeld zijn. Heb je een baan en leefstijl waarbij je het grootste deel van de dag zittend doorbrengt? Dan zul je een beetje moeite moeten doen om die stevige billen te krijgen. Je moet de bilspieren echt prikkelen om het achterwerk van je dromen te krijgen. Slechts een dieet is niet voldoende. Daarmee krijg je in de meeste gevallen maar een plat achterwerk van, omdat de spiermassa en vetweefsel verloren gaan. Met gerichte oefeningen kun je dit voorkomen en je kont omtoveren in strakke ronde gespierde billen.

Activeer je bilspieren

Onze bilspieren zijn helaas vaak niet actief. Weinig beweging en heel lang zitten maakt je bilspieren lui. Om aan die mooie billen te komen dien je je bilspieren te activeren. Tijdens het sporten kun je die wakker schudden door ze bewust aan te spannen. Hiervoor zijn er simpele oefeningen en deze oefeningen dienen ter ondersteuning van een intensiever fitnessplan.

Billen trainen met krachttraining

Om die mooie ronde billen te krijgen moet je de bilspieren regelmatig belasten. Alleen zo zullen ze groeien. Hoe zwaarder de belasting, des te sterker en groter de bilspier zich moet ontwikkelen om de belasting aan te kunnen. Krachttraining is daarom de perfecte manier om je achterwerk te vormen. Om maximale groei te stimuleren van je bilspieren hebben ze verschillende soorten belasting nodig. Train dus met zowel zware als matige gewichten voor optimaal resultaat. Squaten wordt gezien als de ultieme biloefening. Daarnaast zijn Deadlifts en Lunges goeie oefeningen voor je benen en billen.

Billen trainen zonder sportschool

Wil je thuis aan de slag? Dat kan ook. Voor de meeste oefeningen heb je geen geweldige apparaten nodig. Met je eigen lichaamsgewicht of losse gewichten kom je al een hele eind. In je eigen woonkamer kun je dan aan de slag met je squats, donkey kicks en lunges. Een hele simpele en ook effectieve oefening is tegen de muur zitten met je knieën in een hoek van 90 graden. Houd dit zo lang mogelijk vol.

Vet op je billen? Let ook op je voeding

Naast krachttraining is het ook belangrijk dat je op je voeding let. De vorm van je achterwerk wordt ook bepaald door de hoeveelheid vet op je billen (en benen). Helaas is het niet mogelijk om op specifieke plekken vet te verbranden. Je kunt niet alleen vetweefsel van je billen weg trainen. Je algehele vetpercentage zal omlaag moeten.

Met krachttraining verlies je al heel wat vet. Wat overblijft kun je kwijtraken door minder calorieën te consumeren en door gezonder te eten. Daarnaast kun je ook wat cardio-oefeningen doen naast de krachttraining. Wil je een verantwoorde basis voor een slank en gezond lichaam? Dan kan ik je mijn boek FitChef aanraden.

Sportieve Groet,

mark

[thrive_leads id=’46006′]

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in