Hoe was uw vakantie? Goed aangekomen?!

Na de vakantie hebben veel mensen een probleem met de aangekomen kilo’s. Het was natuurlijk erg gezellig én vanwege de prachtige Hollandse zomer, vaak erg goed barbecue weer! Bij Piet Paulusma stond er heel vaak het cijfer negen op de kaart! Het vuur aan en vooral veel bier en wijn erbij. Kijk maar in de winkelwagentjes naar al die kratten! Lekker veel vlees en vette satésaus en het feest is compleet! En die franse croissantjes en stokbroden…. Heerlijk met dik roomboter en jam. De franse kaas en wijn zijn ook niet te versmaden.

Er zijn maar weinig mensen die hier zonder kilootjes ‘schade’ vanaf komen.

Hoe krijgen we deze kilo’s er snel weer af? Omdat het vaak om meer dan de vakantiekilo’s gaat, is vaak afslankpsychologie en eventueel persoonlijke coaching geen overbodige luxe. Want zoals we inmiddels weten is het niet voldoende om te roepen: dit is gezond en dat niet… Dat weet iedereen wel. Bovendien zijn de koolhydraten of de vetten niet de boosdoeners én veel eiwitten eten is helaas niet de oplossing voor het overgewichtsprobleem! Jammer de boosdoener ben jezelf maar gelukkig de oplossing ook!

Het probleem is, hoe verander je ingesleten gewoonten en gedrag? Daarvoor heeft Bep de oplossing! Stap voor stap leer je die oplossing toe te passen en krijg je weer controle over je eetpatroon en leefstijl. Je wordt mooier en slanker. Je voelt je fit en bruist weer van energie! Je zit niet meer moe en vol gegeten op de bank maar geniet buiten van de natuur en het in beweging zijn.

Wil je meer weten en per week de afslankpsychologie, het stap-voor-stap gedragsveranderplan, weekmenu’s, recepten én een beweegprogramma van Bep? Dan kun je Bep bestellen bij www.bepophetweb.nl. Met e-consult word je wekelijks deskundig gecoacht en begeleid. Je leest hier alles over op de website van Bep.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in