Holland Rose Review en Ervaringen

Holland Rose is een huidverzorgingsproduct in een kekke zwarte verpakking. Dit poeder bevat niet alleen collageen, maar ook hyaluronzuur en vitamine C. Volgens de fabrikant helpt dit middel jou bij het behouden van een stralende huid en gezonde tanden en botten. Is dit waar of is het pure marketing?

Wat is Holland Rose?

Holland Rose is een product op basis van collageen, hyaluronzuur en vitamine C. Deze drie ingrediënten zorgen samen voor een strakkere en soepelere huid die beter gehydrateerd is.

Een verpakking Holland Rose bevat 100 gram van dit poeder. Eenmaal per dag neem je met een maatschapje 5 gram en je voegt deze toe aan water of een andere vloeibare substantie. De stof lost goed op en is vrijwel smaakloos, waardoor je het met allerlei voedingsproducten kunt combineren.

Holland Rose is een Nederlands product. Het product wordt gemaakt door een bedrijf uit Rotterdam en is op dit moment alleen te koop via Bol.com.

Voor wie is Holland Rose geschikt?

Het is niet bekend wat de basis van de collageen van Holland Rose. Volgens de productpagina is het product halal, wat betekent dat er in ieder geval geen varkenscollageen in het product verwerkt is. Het product is niet geschikt voor vegetariërs, maar wel vrij van andere allergenen als soja en lactose.

Holland Rose Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Holland Rose zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Holland Rose graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Hoe effectief is Holland Rose Collageen?

Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van de inname van collageen op de huid. Keer op keer is aangetoond dat de diepte van rimpels afneemt bij de proefpersonen (bron). Dit effect is na korte tijd al zichtbaar.

Kanttekening is wel dat we niet weten uit welke bron de collageen van Holland Rose afkomstig is. Collageen van vissen is over het algemeen effectiever dan andere soorten collageen, omdat het beter door het lichaam wordt opgenomen.

Belangrijk is ook de toevoeging van vitamine C aan het product. Uit onderzoek is gebleken dat het lichaam zelf beter collageen kan aanmaken als er vitamine C aanwezig is (bron).

Hyaluronzuur is een ingrediënt dat we vooral tegenkomen in huidcrèmes. Echter is uit onderzoek gebleken dat ingenomen hyaluronzuur wel de weg vindt naar de huid (bron). Hier draagt het bij aan een betere hydratatie en dit zie je terug in de huid. Het is ook veilig om hyaluronzuur in te nemen.

De dosering van Holland Rose Collageen is wel wat aan de lage kant. In veel studies krijgen de proefpersonen een dosering van 10 gram of hoger (bron). Het staat je vrij om het middel anders te doseren.

Wat kost Holland Rose Collageen?

Een verpakking Holland Rose kost €21.95. Je betaalt dan geen verzendkosten. Het product is wel relatief duur in vergelijking met andere producten, omdat er maar 100 gram product in de zak zit. Als je de dosering besluit op te voeren omdat deze aan de lage kant is, dan wordt het al snel een kostbare aangelegenheid.

Voordelen

Collageen van Holland Rose kan heel makkelijk gebruikt worden. Een maatschepje van 5 gram toevoegen aan wat water of een andere drank en je bent klaar.

Nadelen

Het product is alles bij elkaar net even te prijzig.

Conclusie

Zowel collageen, hyaluronzuur als vitamine C zijn effectieve ingrediënten als je de gezondheid van de huid wilt verbeteren. Hyaluronzuur hydrateert de huid en collageen gaat het ontstaan van rimpels tegen. Vitamine C verhoogt de effectiviteit van de collageen dan weer.

In Holland Rose vind je al deze ingrediënten gecombineerd. Toch denken we dat het product voor de meeste mensen wat aan de dure kant is. De dosering is eigenlijk wat te laag en het product is sowieso al niet goedkoop. Er zijn alternatieven die een stuk goedkoper zijn, zoals een gewoon collageenproduct in combinatie met het gericht op de huid aanbrengen van hyaluronzuur.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGoede Voeding voor Kinderen
Volgend artikelIvitaSana Weight Loss Formula Pro Testpersonen Gezocht
holland-rose-review-en-ervaringenZowel collageen, hyaluronzuur als vitamine C zijn effectieve ingrediënten als je de gezondheid van de huid wilt verbeteren. Hyaluronzuur hydrateert de huid en collageen gaat het ontstaan van rimpels tegen. Vitamine C verhoogt de effectiviteit van de collageen dan weer. In Holland Rose vind je al deze ingrediënten gecombineerd. Toch denken we dat het product voor de meeste mensen wat aan de dure kant is. De dosering is eigenlijk wat te laag en het product is sowieso al niet goedkoop. Er zijn alternatieven die een stuk goedkoper zijn, zoals een gewoon collageenproduct in combinatie met het gericht op de huid aanbrengen van hyaluronzuur.

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in