Hollywood Body Shaper

Het is voor veel vrouwen met een maatje meer een probleem. Je wilt je favoriete kleding niet meer aantrekken omdat de lijnen van je BH te goed zichtbaar zijn. Of je hebt een leuk strak shirtje waarin je love handles iets te veel opvallen. De Body Shaper van belooft dit probleem voor je op te lossen. Maar is dat wel zo? Ik zocht het voor je uit in deze review!

Wat is de Body Shaper?

De Body Shaper van Hunkemöller is een lijn met corrigerende onderkleding voor vrouwen. Er zijn verschillende soorten kleding verkrijgbaar. Sommige body shapers corrigeren alleen het onderste deel van het lichaam (tot en met de love handles) terwijl er ook body shapers zijn waarmee je ook het bovenste gedeelte van het lichaam kunt corrigeren. Body Shaper Hollywood Body Shaper Schermafbeelding om

Sommige van de body shapers bevatten een soort ‘ingebouwde BH’. Andere body shapers zijn WYOB. Dit wil zeggen ‘wear your own bra’. Bij deze Body Shapers draag je dus een van je eigen BH’s.

De body shapers zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Is de Body Shaper effectief?

We hebben de body shaper uitgebreid getest. Uiteraard hebben wij dit gedaan met echte vrouwen die onzeker zijn over hun figuur. Twaalf vrouwen in de leeftijd van 25 tot en met 54 jaar hebben een body shaper uitgezocht. Sommige vrouwen kozen een body shaper specifiek voor het onderlichaam, terwijl anderen een bodyshaper voor het hele lichaam namen.

25x Gratis Body Shaper

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Body Shaper zijn we op zoek naar 25 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Body Shaper graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Body Shaper Hollywood Body Shaper Button bestel body shaper met korting

Sommige dames hebben de Body Shaper in de winkel gekocht. Met name voor de vrouwen die wat grotere borsten hebben bleken alle exemplaren met ‘ingebouwde BH’ te strak te zitten bij de buste. Alle vrouwen op één na kozen voor een Body Shaper waarbij je zelf nog een BH moet kiezen. Sommige vrouwen kozen voor een exemplaar dat alleen het onderlichaam corrigeert, maar die keuze werd altijd gemaakt omdat zij ook alleen maar onzeker waren over deze onderdelen.

De Praktijktest

De dames in kwestie hebben de Body Shapers een maand lang gebruikt. Dit wil overigens niet zeggen dat de vrouwen de corrigerende onderkleding continu aan hadden. Zij droegen dit alleen wanneer dit volgens hen nodig was.

We hebben bij de Body Shapers uitgebreid gekeken naar drie verschillende dingen. Wat is het draagcomfort van de onderkleding? Hoe ziet het er uit als je een Body Shaper draagt? Wat gebeurt er met het zelfvertrouwen?

Op het gebied van het draagcomfort waren de meeste vrouwen erg lovend. Maar twee van de dames vond het corrigerende ondergoed te strak zitten, ook niet na langere tijd. Een van de dames had achteraf een te kleine maat gekocht. Een van de andere deelneemsters had al een Body Shaper in de grootste maat uit gekozen. Om deze reden is zij dan ook gestopt met de proef.

Hoewel de Body Shaper niet in de zomer hebben getest, als de vrouwen misschien iets meer hemdjes en jurkjes dragen, was aan de buitenkant eigenlijk nooit zichtbaar dat er corrigerend ondergoed werd gedragen. Nadeel is wel dat er niet zoveel kleuren beschikbaar zijn, waardoor de match tussen de shapewear en de BH niet altijd mogelijk is.

Hoe ziet het er uit?

Om te kijken of de vrouwen er echt beter uit zagen hebben zij foto’s van elkaar beoordeeld. Alle vrouwen hebben op dezelfde dag twee foto’s van zichzelf laten nemen. Op een foto dragen ze hun favoriete shirtje of jurkje met daaronder een body shaper. Op de andere foto hebben ze geen corrigerende onderkleding onder hun favoriete kleding. De andere vrouwen moesten de foto kiezen die het leukst was. Body Shaper Hollywood Body Shaper Schermafbeelding om

De uitkomsten waren vrij duidelijk. In verreweg de meeste gevallen vonden de deelneemsters de vrouwen het meest aantrekkelijk op de foto’s waarop de Body Shaper werd gedragen. Bij een deelneemster vonden de vrouwen de foto zonder Body Shaper aantrekkelijker.

De meeste vrouwen voelden zich dan ook een stuk zekerder als zij de Body Shaper aanhadden. Uitzondering hierop was een van de jongere deelneemsters. Zij was ten tijde van de proef aan het daten met een man. Zij was bang dat het een afknapper zou zijn als de jongen, mocht het zover komen, zou zien dat zij corrigerende onderkleding draagt.

Wat kost de Body Shaper?

De Body Shaper is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en vormen. De prijs loopt daarom ook uiteen van €15 voor een string tot €45 voor een complete onderjurk.

Voordelen

Het corrigerende ondergoed doet wat het moet doen. Het zorgt ervoor dat het figuur van de vrouw er een stuk beter uit ziet.

Nadelen

Het is wel echt van belang dat je de Body Shaper goed past. De meeste vrouwen hebben verschillende exemplaren geprobeerd.

Conclusie

De Body Shaper van Hunkemöller helpt om het figuur van de vrouw een beetje te verbeteren. Dit zorgt ook gelijk voor een beter zelfvertrouwen. De shapewear is niet duur, maar het is wel van belang dat je deze van tevoren goed past. Als de shaper te strak zit, is dit al snel vrij oncomfortabel.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

Body Shaper Hollywood Body Shaper Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringGratis Dieetadvies bij Albert Heijn
Eenvoudig AfvallenEasyslim Divinia Electroden Review
hollywood-body-shaperDe Body Shaper van Hunkemöller helpt om het figuur van de vrouw een beetje te verbeteren. Dit zorgt ook gelijk voor een beter zelfvertrouwen. De shapewear is niet duur, maar het is wel van belang dat je deze van tevoren goed past. Als de shaper te strak zit, is dit al snel vrij oncomfortabel.

7 Reacties

 1. Bodyshaper mmmm, besteld gekomen en terug gestuurd, ik krijg nog steeds aanmaningen voor betalen ( ik had achteraf betalen gekozen).
  Ik heb meerdere e-mails gestuurd naar verschillende e-mail adressen ,en gebeld naar hollywoodbodyshaper zelf maar geen gehoor. Service SLECHT.
  Dus mijn advies, niet kopen.

 2. Nou ik vind het maar.slecht had deze besteld maar terug gestuurd omdat ik het materiaal niks vond. Inmiddels geen bodyshaper en ook geen geld terug gehad. Mooie praatjes achteraf betalen maar niks van waar. Baal vreselijk.

 3. Ik heb een Hollywood Body Shaper en na een aantal weken dragen is de binnenvoering losgelaten en een grote bonk geworden. Ik draag hem elke dag minimaal 4 uur en met name als ik in beweging ben. Volgens mij moet de binnenvoering het doen. Ik snap hier niets van. Kan iemand dat verklaren. Ik heb er veel geld voor betaald.
  Ik hoor het graag.

  Mvg,

 4. Ik heb maat 42 en draag spanx maat L. Dat zit niet te strak en corrigeert goed. Ik denk dat maat L van dit model ook goed zou passen.

 5. Goedendag
  Vraagje: Ik heb interesse naar de bodyshaper, maar weet niet zo goed welke maat ik precies moet hebben. Mijn originele maat is 42. Ik hoor t graag. Moet ik in dit geval een maatje groter of kleiner nemen?
  Ik hoor t graag. Alvast bedankt

 6. Ik draag normaal confectie maat 44. Welke maat body adviseren jullie mij? Ik heb nu nl maat XL en ik vind deze vrij ruim. Hoor graag van u.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in