Het Hollywood Fast Dieet

Tijdens de Oscars of film premières zien de Hollywood sterren er altijd fantastisch uit. Ze passen precies in de mooiste designerjurken die op maat gemaakt om de lichaamsvormen te accentueren. Als mannelijke acteur moet je minstens een sixpack hebben, anders kun je het schudden. Zonder uitzondering zien alle acteurs en actrices er altijd perfect uit. Hoe zorgen de Hollywood sterren toch keer op keer dat ze er prachtig uit zien? We gingen op zoek naar de meest succesvolle diëten van Hollywood.

Het Hollywood Fast Dieet

Het Hollywood Fast Dieet is wellicht een van de meest succesvolle diëten van Hollywood. Het dieet wijkt af van de eerdere diëten omdat het gebruik maakt van detox. Dit zorgt ervoor dat je in een vrij korte periode heel veel gewicht kunt verliezen.

Het Hollywood Fast Dieet bestaat uit drie verschillende componenten. Als eerste is er een detox. Hiervoor neem je capsules in die bestaan uit verschillende ontgiftende stoffen. Het in Nederland verkrijgbare Hollywood Fast Dieet bevat bijvoorbeeld detox capsules die werken op basis van bepaalde stoffen uit de mango. Als gevolg van de detox verliest je lichaam snel afvalstoffen en dit komt je energielevel ten goede.

Hollywood Fast Dieet Cover
Hollywood Fast Dieet Cover

Een tweede onderdeel van het dieet is het aanpassen van je dieet. Je volgt een speciaal dieet, bijvoorbeeld op basis van de meegeleverde recepten. Deze recepten bevatten veel eiwitten met Dieet Pro en gezonde vetten, maar weinig koolhydraten. Het gevolg is dat je lichaam de vetreserves gaat verbranden, terwijl je spiermassa behouden blijft.

Het derde component van het Hollywood Fast Dieet is een supplement met vitaminen en mineralen. Omdat je minder eet is de kans aanwezig dat je je minder energiek voelt. Met het supplement zorg je ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Dit zorgt ervoor dat je minder snel honger krijgt en dat je je energieker voelt.

Het Hollywood Fast Dieet Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Het Hollywood Fast Dieet ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Het Hollywood Fast Dieet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Extra hulp

Het Hollywood Fast Dieet is uit te breiden met coaching (onderdeel bij het Hollywood Fast Dieet zoals dat in Nederland te verkrijgbaar is. Daarnaast kun je extra gaan sporten om het afvallen verder te versnellen.

Het Hollywood Fast Dieet is een van de meest succesvolle diëten van Hollywood en is onder andere gebruikt door Jonah Hill en Jessica Simpson

Intermittent Fasting

Intermittent Fasting is een van de meest populaire gezondheidstrends in Hollywood. Het idee achter Intermittent Fasting is heel simpel. Iedere dag mag je alleen maar tussen bepaalde tijden eten. Hugh Jackman, Beyonce en Miranda Kerr hebben allemaal wel eens gezegd dat ze aan Intermittent Fasting doen.

Hugh Jackman bijvoorbeeld heeft iedere dag een periode van acht uur waarin hij mag eten. Dit houdt dus in dat hij gedurende 16 uur van de dag helemaal niets eet. Op het eind van de middag, aan het eind van de periode van acht uur, eet Jackman zo min mogelijk koolhydraten, om te voorkomen dat hij honger krijgt tijdens de periode van 16 uur. Een andere veelgebruikte methode is om af en toe, bijvoorbeeld eens per maand, een hele dag te vasten.

Wat doet het met je lichaam?

Intermittent Fasting heeft verschillende voordelen voor je lichaam. Doordat er minder eetmomenten in de dag zijn, eet je minder calorieën. Daarnaast zorgt Intermittent Fasting ervoor dat je vet gaat verbranden. Een verrassende bijwerking is dat Intermittent Fasting een soort natuurlijke detox is. Je lichaam breekt een aantal schadelijke stoffen af, waaronder bacteriën en stoffen die een rol spelen bij het ontstaan van ziekten als Parkinson en Alzheimer. (bron)

Hollywood Fast Dieet Magazine
Hollywood Fast Dieet Magazine

Het is zeker zwaar om te beginnen met Intermittent Fasting. Met name de eerste paar vastdagen kunnen heel zwaar zijn. Je kunt je hongerig, zwak en chagrijnig voelen. Het beste is om hier rekening mee te houden en om niet te gaan vasten op dagen dat je iets belangrijks moet doen. Pas na een aantal keren begint je lichaam te wennen.

Het vijf factor dieet

In het vijf factor dieet staat het getal vijf centraal. Je eet vijf keer per dag een maaltijd die vijf verschillende voedingsstoffen bevat. Deze voedingsstoffen zijn eiwitten, complexe koolhydraten, vezels, gezonde vetten (bijvoorbeeld uit vis of olijfolie) en water (uit suikervrije dranken). Sommige mensen gebruiken daarnaast een maximum van vijf verschillende ingrediënten om aan deze voedingsstoffen te komen, maar dat is geen harde eis. Een dag in de week heb je een ‘cheat day’ en mag je eten wat je wilt.

Een belangrijk onderdeel van het dieet zijn de vijf factor workouts. Vijf dagen per week 25 minuten sporten. Deze vijf factor workouts zijn behoorlijk intensieve workouts waarbij vaak gebruikt wordt gemaakt van attributen zoals gewichten of fitnessballen

Het vijf factor dieet is bedacht door gezondheidsgoeroe Harley Pasternak. Haar belangrijkste volgelingen zijn Lady Gaga, Katy Perry, Megan Fox en Eva Mendes.

Het South Beach dieet

Een van de meest succesvolle diëten van Hollywood (onder andere Nicole Kidman en Oprah Winfrey), maar ook daarbuiten (Bill Clinton) is het South Beach dieet. Het dieet bestaat uit drie fasen en is vooral populair omdat je met mate nog steeds erg lekker kunt eten. Dit kan echter pas in de laatste fase als je je streefgewicht hebt bereikt.

Lekker eten

In de eerste fase van het dieet mag je twee weken lang slechts een beperkt aantal producten eten, waaronder noten, vlees, vis en groene groentes. Tijdens deze fase verlies je gewicht en krijgt je insulinehuishouding een soort van reset. In de tweede fase worden er geleidelijk aan langzame koolhydraten geïntroduceerd. Tijdens de tweede fase val je langzaam af en deze fase houd je vol tot je je streefgewicht hebt bereikt. Fase 3 gaat het om het vasthouden van gezonde eetgewoonten. Tijdens deze fase blijf je je houden aan de uitgangspunten van gezond eten, maar je kunt weer iets meer eten dan voorheen, omdat je immers geen gewicht meer hoeft te verliezen.

De meest succesvolle diëten van Hollywood

Er zijn veel verschillende succesvolle diëten van Hollywood. Intermittent Fasting kan effectief zijn, maar komt erg aan op discipline. Het Hollywood Fast Dieet leidt tot goede resultaten door de combinatie van een detox, vitamines en mineralen en gezonde maaltijden. Met het South Beach dieet duurt het lang voor je op je streefgewicht zit, maar hierna kun je wel lekker blijven eten. Er is dus altijd wel een dieet dat bij jou past.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGratis 101 Paleo Dieet Recepten E-Book
Volgend artikelWat zijn Goede Vleesvervangers?
hollywood-fast-dieetEr zijn veel verschillende succesvolle diëten van Hollywood. Intermittent Fasting kan effectief zijn, maar komt erg aan op discipline. Het Hollywood Fast Dieet leidt tot goede resultaten door de combinatie van een detox, vitamines en mineralen en gezonde maaltijden. Met het South Beach dieet duurt het lang voor je op je streefgewicht zit, maar hierna kun je wel lekker blijven eten. Er is dus altijd wel een dieet dat bij jou past.

128 Reacties

 1. Ik voel geen vermoeidheid. Pas wanneer ik lange tijd stil zit.
  Ik heb dus last van vermoeidheid
  Afvallen lukt niet , ook al eet ik niet veel

 2. Al jaren last aan mijn darmen, heb al van alles geprobeerd maar nog geen detox van deze aard: het lijkt me sowieso de moeite om te doen.

 3. Ben het Jojo zat alle diëten al geprobeerd.
  Zou heel graag mijn eetlust onder controle willen krijgen.
  Wil dus graag deze eetlust remmers proberen

 4. Uit de Corona tijd met plus 10 kilogram gekomen ! Wil dit overgewicht graag eraf , een steuntje in de rug heb ik wel nodig .

 5. Ik heb chronisch last van obstipatie. Altijd een harde opgezette buik. Slechte stoelgang. Wil graag een middel dat mijn darmen reinigt.

 6. Als ik gegeten heb,na een uurtje al weer trek,lees een hongergevoel ,zodat mijn maag pijn doet,en vooral in bed,ik kan niet in slaap komen vanwege dat vervelende gevoel,zou graag dit product proberen.
  Met vriendelijke groet, een wanhopige Riekje.

 7. Ik zou dit graag willen proberen om af te vallen heb meerdere dingen geprobeerd om af te vallen maar der is niks wat bij mij geholpen heeft dus zou dit graag willen proberen.

 8. Weeg nu 90 kilo en gestopt met roken na 40 jaar dus komen de kilootjes helaas ongevraagd eraan helaas

 9. Ik zou het graag willen uittesten omdat me het een leuk experiment lijkt en ik graag een paar kilootjes kwijt wil.

 10. Ik wil deze remmers graag testen om te kijken of het echt werkt, wat de eventuele bijwerkingen zijn en hoeveel je afvalt in een bepaalde tijd.

 11. Ik zou graag de eetlust remmers willen proberen.Omdat ik regelmatig een onverzadigd gevoel heb.Wat er voor zorgt dat ik meer eet dan goed voor mij is.Verder zorg ik er wel voor dat ik genoeg beweging krijg en probeer ik echt wel te letten op mijn voeding.Wie weet zijn de eetlust remmers een steuntje in de rug.Alvast bedankt.Mvg Charlotte Vd Zwet

 12. Ik heb een te hoog BMI, wat slecht is voor de gezondheid. Ik probeer al geruime tijd af te vallen. Dit is bijzonder moeilijk en wil wat hulp inschakelen…

 13. Ik zou graag de eetlust remmers uit willen testen. Ik houd van lekkere zoete dingen die slecht zijn voor mijn gezondheid en zou ze daarom willen proberen om zo een gezonder lijf te hebben.

 14. Goede dag,
  Ik zou enorm graag deze eetlustremmers willen testen. Ik ben nu al 2.5 jaar bezig met afvallen maar niks lijkt wel te werken, het is alsof mijn lichaam niets wil afvallen en ik heb vrijwel alles al gedaan. Ik eet gezond maar er lijkt altijd een soort niet te stillen honger te zijn in mij waar ik heel graag vanaf wil.

 15. Met alleen te dieten lukt het niet ben ongeveer 8 kilo bijgekomen wandel wel doe dieet toch weinig resultaat
  Misschien verbetering met deze pillen
  Zou het graag uittesten vooraleer ik het aankoop

 16. Ik ben 2 jaar geleden gestopt met roken en daarna 10 kilo aangekomen. Ik krijg het er niet af. Ik fiets 40 km per week en ik sport 1 keer per week (Zumba).
  Misschien dat dit me kan helpen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in