Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Hond met levensgevaarlijke vreetbui

Hond met levensgevaarlijke vreetbui

0
Hond met levensgevaarlijke vreetbui

Een hond van 95 kilo schoon aan de haak, die moet duidelijk op dieet. Dus dat deed de Engelse Annabelle Pottle met haar hond Pie, een kruising tussen een rottweiler en een Duitse herder.

Ze had hem een maand geleden zwervend op straat gevonden, met een buik die tot op de grond hing. Normaal weegt zo’n hond rond de 30 kilo. Maar z’n nieuwe dieet viel Pie zwaar, erg zwaar.

En toen Pie ineens helemaal niet meer at, maakte Annabelle zich zorgen. Bij de dierenarts bleek dat de hond zich op het gazon had gestort en een halve kilo gras had verorberd. Na een operatie van 1100 euro voelt ie zich weer kiplekker.

Vorig artikel Dieet voeding kinderen mogelijk ongezond
Volgend artikel Afslankpremie van 100 euro
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987