Hoodia Gordonii extract

Het gedroogde extract van de stam van de Zuid-Afrikaanse Hoodia Gordonii. De plant lijkt op een cactus. Het bevat een stof die het hongergevoel onderdrukt.

Samenstelling Hoodia Gordonii

Hoodia is verkrijgbaar als de gedroogde plant zelf en als extract. De beoogde stoffen zijn bij dit extract met water en alcohol uit de plant getrokken. Nadat de vloeistof verdampt is, blijft uit 20 gram plantenstof 1 gram gedroogd extract over. De hoeveelheid van de belangrijkste stof blijkt van product tot product te variëren. Een gestandaardiseerd extract is nog niet voorhanden.

Over enkele jaren wordt de werkzame stof als geneesmiddel P 57 op de markt gebracht. De verkoop van de plant zelf of van de extracten kan nooit door een patent beperkt worden.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Achtergrond Hoodia Gordonii

Oorspronkelijk werd een stuk van de Hoodia-plant gebruikt door de inwoners van de Kalahariwoestijn om zonder eten en drinken en zonder energieverlies de dag door te komen tijdens het jagen. Nadat Hoodia in de rest van de wereld bekend is geworden, is de vraag ernaar enorm gestegen. In de media is veel ophef geweest over het zakelijk uitbuiten van de arme groep van Zuid-Afrikanen die de veelbelovende plant als hun eigendom mochten beschouwen.

Waarom gebruikt men Hoodia Gordonii extract Afslankmiddel?

Minder (snel) eetlust krijgen is de belangrijkste reden van gebruik. Het hongergevoel wordt onderdrukt. De hersenen krijgen een sein door, dat er voldoende gegeten is. Er wordt daardoor uiteindelijk minder voedsel ingenomen en dus neemt het aantal calorieën dat binnenkomt af. De werkzame stof in het Hoodia extract verhoogt de hoeveelheid ATP in de hypothalamus (een orgaantje in het hoofd). Het hongergevoel lijkt afhankelijk te zijn van de hoeveelheid ATP in de hypothalamus. De hypothalamus beïnvloedt meer lichaamsfuncties, waardoor het toepassingsgebied nog groter zou kunnen zijn.

Uithoudingsvermogen

Het Hoodia extract geeft een energieker gevoel en een positieve stemming. Het mentale inhoudingsvermogen gaat er door omhoog. Hoodia extract zou ook de seksprestaties kunnen verbeteren. Daar zijn nog geen bewijzen voor.

Gebruik

1-3 maal daags 400-800 mg extract (= 1 of 2 capsules) een uur voor de maaltijden innemen .
1 of 2 maanden gebruiken. Na 2-3 weken moet de werking als afslankmiddel zichtbaar worden.

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

3 Reacties

 1. Hoi Flaviane,

  Weet je toevallig al waar je de echte hoodia gordonii kan kopen?
  Ik ben er ook naar op zoek, maar er word zoveel aangeboden, dat ik het niet weet.
  Groetjes

 2. Ik wil graag weten waar ik de hoodia gordonni kan kopen?
  En welke is te vertrouwen dat ik straks geen een nep produkt heb en problemen.

  Met vriendelijke groet.

  Flaviane

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in