Hunger Buddy XLS Review en Ervaringen

Wat is Hunger Buddy van XLS?

Een dieet op na houden kan zwaar zijn, vooral wanneer je steeds omringt bent door de lekkerste snacks. Deze verleidelijke tussendoortjes zijn vaak de grootste valkuil. Daarom komt XL-S Medical met Hunger Buddy op de markt. Dit product biedt extra hulp tijdens je dieet zodat je die snacks makkelijker kunt vermijden. Hunger Buddy bevat een gepatenteerd vezelcomplex Redusure. Deze geeft je een verzadigd gevoel door uit te zetten in de maag. Van Hunger Buddy neem je slechts 2 capsules in elke dag voor wat extra steun tijdens het diëten.

XL-S Medical is het bedrijf achter Hunger Buddy. Het is 1 van de grootste producenten van afslankmiddelen in Europa. Als onderdeel van het Belgisch Omega Pharma hebben zij steeds de best verkochte dieetartikelen op de markt.

De Producten van XLS

Het uitgebreid assortiment van XL-S Medical kun je onderverdelen in de volgende categorieën:

  • Vetbinders: deze producten zorgen ervoor dat de vetten in je voedsel niet door je lichaam worden opgenomen
  • Koolhydratenblokkers: deze producten verminderen de hoeveel calorieën die uit voedsel worden opgenomen
  • Eetlustremmers: deze producten geven je een verzadigd gevoel zodat je minder vaak honger hebt. Hunger Buddy valt onder de categorie Eetlustremmers.

Een ander hulpmiddel in het assortiment van XLS-Medical is de XL-S Medical app. Deze app stuurt regelmatig reminders voor het innemen van supplementen, geeft deskundig advies en je kunt je voeding in documenteren.

Voor wie is Hunger Buddy van XLS geschikt?

Hunger Buddy is volkomen veilig in gebruik. Ten tijde van het schrijven van deze review ben ik geen vreemde klachten tegengekomen. Toch is het altijd aan te raden eerst de huisarts te raadplegen alvorens je met een dieetsupplement aan de slag gaat. Uiteraard is Hunger Buddy niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Val je niet in die categorieën dan kun je wel mee aan de slag.

Is Hunger Buddy van XLS effectief?

Wat Hunger Buddy van XLS-Medical zo effectief maakt is de gepatenteerde Redusure-formule. Dit is een natuurlijk vezelcomplex dat je een verzadigd gevoel geeft. Het hunkeren naar meer voeding neemt het dus weg. Dit vermindert de eetlust zodanig dat je geen ongezonde tussendoortjes zult lusten. In de Hunger Buddy supplementen zitten er vezels die uitzetten wanneer ze met vocht in contact komen. Dit veroorzaakt het vol gevoel in de maag.

Wat kost Hunger Buddy van XLS?

Wil je de eetlustremmende pillen van Hunger Buddy zelf proberen, dan kun je die halen bij de drogist en diverse webshops. Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 40 pillen in een dispenser met een hersluitbare oranje dop. Voor een verpakking met 40 pillen betaal je tussen de € 15 en € 20.

Voordelen

Hunger Buddy houdt je langer verzadigd waardoor je makkelijker je dieet kunt volgen. Afslanken gaat zo sneller en je zult merken dat het eenvoudiger wordt om gezonde voedingskeuzes te maken.

Nadelen

Hunger Buddy wordt niet geassocieerd met lastige bijwerkingen en dergelijke. Dit is doorgaans wel het geval bij afslankpillen. Hunger Buddy van XLS-Medical werkt op basis van de bekende konjakvezels of glucomannan. Deze vezels zetten uit door vocht op te nemen. Het gevaar bestaat dan dat ze zodanig uitzetten en dan ademhalingsproblemen veroorzaken. Voor de goede werking van Hunger Buddy moet je daarom voldoende drinken. Daarnaast kun je ook last krijgen van constipatie.

Hou er ook rekening mee dat deze vezels de werking van bepaalde medicijnen kan neutraliseren. Denk aan cholesterolverlagers en diabetesmedicatie.

Conclusie

Wat vele personen weerhoudt om de gewichts doelen te bereiken is het op nahouden van slechte eetgewoonten. Hunger Buddy is daarom een ware uitkomst. Het maakt het eenvoudiger om een dieet tot op de letter te volgen. Ook al word je dagelijks omringd door verleidelijke lekkernijen, je zult die niet meer lusten. Je voelt je immers goed verzadigd dankzij de pillen van Hunger Buddy.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
ALgehele Waardering
Vorig artikelZijn Sportdrankjes Verantwoord?
Volgend artikelBody&Fit, De 10 Beste Afslankproducten
hungerbuddyWat is Hunger Buddy van XLS? Een dieet op na houden kan zwaar zijn, vooral wanneer je steeds omringt bent door de lekkerste snacks. Deze verleidelijke tussendoortjes zijn vaak de grootste valkuil. Daarom komt XL-S Medical met Hunger Buddy op de markt. Dit product biedt...

2 Reacties

  1. Hunger Buddy is helpt mij goed om mijn eetlust, het hongergevoel te onderdrukken. Ik heb geen eetbuien meer en kan me beter beheersen. Het bevat de Redusure™ formule, een uniek, natuurlijk vezelcomplex dat de eetlust vermindert en zorgt voor een aangenaam verzadigd gevoel.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in