Hydrestore Skincare Review en Ervaringen

Milou Hydrestore Skincare is een nieuwe cosmeticalijn van Nederlandse Bodem

Milou Hydrestore Skincare helpt je om de verschijning van rimpels en fijne lijntjes verminderen. Als je onzeker bent over hoe je huid zal reageren. Je kunt de producten van Milou Hydrestore Skincare risicovrij aanvragen.

UPDATE: Hydrestore wordt na een uitspraak van de ACM niet meer verkocht

hydrestore
hydrestore

Ouder worden gaat gepaard met een aantal veranderingen in en aan het lichaam. Een van de meest zichtbare veranderingen is het ontstaan van rimpels op de huid. Dit is een teken dat je jeugd achter je is. Deze rimpels vormen, normaal gesproken, eerst rondom je ogen en mond. Langzamerhand verschijnen ze overal op het gezicht. Wil je van deze rimpels af zijn, dan valt Milou Hydrestore Skincare wellicht te proberen. Milou Hydrestore elimineert deze tekenen van veroudering door het voeden van de huid met stoffen die nodig zijn om de gezondheid te verbeteren. Met de bewezen en 100% natuurlijke ingrediënten wordt het verouderingsproces teruggedraaid. Het resultaat is een stralende en gladde huid.

Milou Hydrestore Skincare bestaat uit een drietal producten:

 • De Hydraterende Anti-Verouderingscreme
 • De Anti-Rimpelverzorging
 • De Oogcrème

Voor wie is Milou Hydrestore Skincare geschikt?

Milou Hydrestore Skincare richt zich op zowel vrouwen als mannen die graag een mooie, gezonde en goed gevoede huid willen hebben voor een redelijke prijs. Deze huidverzorgingsproducten zijn bijzonder geschikt voor een rijpere huid.

Is Milou Hydrestore Skincare effectief?

Met regelmatig gebruik, en indien je het op de juiste manier gebruikt, kun je geweldige resultaten van Milou Hydrestore verwachten. Als met andere huidverzorgingsproducten dien je je gezicht grondig te reinigen alvorens je de vochtinbrengende behandeling aanbrengt. Gedurende de dag heen wordt je huid blootgesteld aan allerlei onzuiverheden zoals vuil, dode huidcellen en olie. Deze onzuiverheden verstoppen de poriën en hierdoor worden de stoffen in Milou Hydrestore Skincare niet geabsorbeerd. Door het gezicht goed te reinigen zorg je ervoor dat je de optimale resultaten krijgt.

Wat Milou Hydrestore Skincare zo effectief maakt is het gebruik van bewezen stoffen zoals vitamine C en arbutine. In de producten zijn natuurlijke ingrediënten teunisbloemolie, karitéboter en zaadextract van grapefruit verwerkt. Met deze krachtige middelen geeft Milou Hydrestore je een stralende huid, hydrateert het en vermindert het de rimpels in je gezicht. Zo krijg je een jongere, frissere uitstraling. Milou Hydrestore is geschikt voor alle huidtypen.

Wat kost Milou Hydrestore Skincare?

Het doel van Milou Hydrestore Skincare is om professionele huidverzorgingsproducten te ontwikkelen voor vrouwen en mannen die behoefte hebben aan een mooie, gezonde en gevoede huid voor een redelijke prijs. Waar de meeste huidverzorgingsproducten (van een goede kwaliteit) buitensporige prijzen hanteren, wilt Milou Hydrestore dezelfde kwaliteit tegen een betaalbare prijs bieden.

Voordelen van Milou Hydrestore Skincare

Gebruik je de producten van Milou Hydrestore Skincare regelmatig dan kun je de volgende voordelen ervaren:

 • Weinig tot geen rimpels in je gezicht
 • Een strakkere huid
 • Een egale huid

Nadelen van Milou Hydrestore Skincare

Enkele nadelen van Milou Hydrestore Skincare zijn:

 • Je kunt de producten alleen online bestellen via een formulier op de website

Conclusie

Milou Hydrestore Skincare is een handige manier om de jeugdige gloed die je gewend bent te hebben terug te krijgen. Je hoeft je spaarrekening hiervoor niet leeg te halen of weken wachten om te genezen van een invasieve ingreep om er jaren jonger uit te zien. In plaats daarvan kun je de producten van Milou Hydrestore Skincare op regelmatige basis gebruiken. Met dit abonnement kun je teruggrijpen in de tijd en het verouderingsproces afremmen.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelRainpharma Dieet Review
Volgend artikelFitoSpray Review

1269 Reacties

 1. Heeeeeeelp!
  Al van alles geprobeerd .
  Tot nu toe geen resultaat .
  Van goedkoop tot duur , iedereen beloofd het beste resultaat .
  Ik ben 48 en wil dit als laatste redmiddel eens uitproberen.
  Daarom stel ik mij kandidaat.
  Groetjes

 2. Ik ben 48 jaar en heb spijtig genoeg via erfelijkheid ook de rimpels gekregen. Heb al verschillende zaken gedaan. Fillers = kostelijke grap. Fractional laser = kostelijke grap en niet echt het resultaat dat ik verwachtte of ik moet het herhaaldelijk doen. Het liefst zou ik ze volledig weg hebben. Mijn kinderen 10 en 11 kijken vaak naar reclame en zeggen dan, “mama, dat moet je kopen, dat werkt echt”. Ik zeg altijd, als het zou werken, zou het altijd uitverkocht zijn. Dus ik vraag mij af hoe echt jullie product is, of het echt doet wat jullie beweren. Ik ben benieuwd en wil gerust de uitdaging aangaan.

 3. Fillers en botox al geprobeerd, en zou graag dit middel willen testen omdat ik veel goede dingen heb gehoord. Ben 50 jaar maar nog zeker niet klaar!

 4. Hallo,
  47 en bewust zolang alleen gebleven, maar wil er wel jong blijven uitzien, vandaar …
  Nogal sceptisch tegenover allerlei promoties, maar wil het wel proberen !

 5. Ik ben 70 jaar, mijn halve leven tennisles gegeven, dus altijd met gezicht in de zon.
  Heb al veel creme’s uitgeprobeerd maar tot nu toe geen resultaat .
  Dus wil heel graag eerst deze crème gratie uit proberen.
  Hoop hier voor in aanmerking te komen.

 6. Mijn moeder was erg enthousiast over dit produkt . Ben ook benieuwd naar het serum en ook naar het percentage vit. c wat erin zit. Graag zou ik het willen uittesten.

 7. Stop met mij lastig te vallen door maar e mails te blijven sturen. Heb mezelf alzovaak uitgeschreven maar daar hebben jullie lak aan.

  • ik heb een paar dagen geleden op jullie site gekeken en kon toen kijken of er actiepakketen beschikbaar waren door het invoeren van mijn postcode en huisnummer.
   echter toen ik de prijs zag die mij niet beviel heb ik alles afgebroken en nooit op een bestelknop gedrukt of wat dan ook.
   wat schetst mijn verbazing er wordt een paar dagen later een pakketje bezorgd wat van jullie afkomstig bleek te zijn met daar in een potje creme van hydrestore.
   dit heb ik dus nooit besteld en wens ik dan ook niet accepteren. vindt het ook tataal niet chique dat jullie zo te werk gaan
   vandaag heb ik telefonisch contact gehad met een van uw medewerkers en heb bij hem mijn beklag gedaan en aangegeven dat ik het pakketje kostenloos terug wens te sturen aangezien ik er totaal niet om heb gevraagd. ik zou in eerste instantie de retourkosten moeten gaan betalen maar aangezien ik mij nog steeds beroep op het feit het zelf niet besteld heb kon ik het dan kostenloos retour sturen. hij zou mij dan op mijn emailadres een retourticket sturen zodat ik het pakketje bij postnl af zou kunnen geven. alleen is hij vergeten aan te geven wanneer hij dat zou gaan doen want ik heb nog niets ontvangen. bij deze verzoek ik u dan alsnog dit te gaan regelen. dank u wel

 8. Ik heb last van psoriassis wat door licht therapie bijna is verdwenen,maar mijn gezicht is hier wel door ouder geworden rimpels droge huid enz.
  Geen creme helpt,daarom wil ik dit product graag testen en eventueel wil ik verslag aan jullie uit brengen.
  Ik hoop dat deze creme wel helpt

 9. Ik heb de dagcreme uitgeprobeerd en ben erg blij door het resultaat.Nu al. De huid voelt zacht aan en ziet er fris uit. Ik ben zeventig en wil mijn huid graag goed verzorgen. Graag probeer ik meer van hydrestore uit

 10. factuur betaald en nieuwe factuur gekregen met boete. Heb maar 1 product ontvangen. wordt niet op mijn mails gereageerd!!! oplichters!

 11. Graag zou ik dit product willen proberen aangezien er tal van positieve reacties komen over het resultaat van een jongere huid zonder rimpels. Lijkt me zalig om er terug wat jonger uit te zien.

 12. Leuke internet pagina, helaas niet te bereiken via een telefoondienst.
  Wordt niet terug gebeld als je de telefoondienst inspreekt.
  Zeer onbetrouwbaar.
  Deze Fa. staat zeker niet achter hun producten.
  Bij allergie kan je fluiten naar je centen.(althans dat proberen ze).
  Geen retour adres vermelden bij de zending.

 13. Ik ben 35 jaar en de rimpels zijn al zichtbaar…
  na van alles en nog wat geprobeerd hoop ik dat dit het wondercreme is dat we nodig hebben

 14. Ik zou dit graag willen proberen omdat het goede dingen beloofd waar ik blij van wordt. Dus zou het graag willen gebruiken om het resultaat te zien. Mijn huid is nu erg onrustig

 15. Ik overweeg ingrepen om mijn vermoeide huid weer te herstellen. Volume is uit de wangen en oogleden hangen al met 44 jaar.
  Het zou mooi zijn als dit met creme te verbeter is

 16. Ik ben 60 jaar, iedereen schat me jonger het zijn me genen. Als ik u creme uit mag testen kunt u bewijzen dat het niet mijn genen zijn maar u crème die me jonger maakt.

 17. Ik wil het graag uitproberen,omdat mijn vrouw zegt dat ik rimpels krijg in mijn gezicht.Ik zelf ben 59 jaar oud en geef niets om dagcreme,en nachtcreme.Ik gebruik alleen nivea meer doe ik niet aan mijn uiterlijk.
  Raymond.

 18. Na heel veel operaties ben ik in mijn gezicht 20 jaar ouder geworden. Veel lijnen door de pijn die ik elke dag nog heb. Als dit produkt echt zo werkt als jullie zeggen, dan hoop ik weer te kunnen lachen zonder rimpels en klingen

 19. Na de eerste tekenen van een burn-out toch nog 11 maanden blijven doorknokken. Intussen was ik 15kg vermagerd, leuk zou je denken, maar op mijn 58ste heeft dit veel gevolgen. Vooral mijn gezicht.
  Na anderhalf jaar begint het beter met mij te gaan en denk ik terug aan de slag te kunnen, maar mijn gezicht —> herken mezelf soms zelf niet op foto’s.
  En daarom wil ik jullie producten proberen.
  Gun het mij aub, het zou mij een extra boost geven !

 20. Ik zou graag dit product willen ondervinden daar ik al jaren kapitalen uitgeef aan dure crèmes. Was altijd geneigd om te denken dat alleen dure crèmes effectief/goed zijn en hoop dan ook dat dit product mij het tegendeel bewijst

 21. Het verhaal is prachtig en de foto’s ook. Ik zou graag de mond op mond reclame op mij willen nemen als ik het mag uit proberen en er ook zo enthousiast over ben.
  Bij goede resultaten laat ik mijn eigen (ook goede) crème graag schieten om over te stappen naar Hydrestore.
  Ik ben bijna 64 jaar en mijn huid heeft goede crème nodig.

 22. Dit zou ik echt weleens willen proberen. Is bijna te mooi om waar te zijn. En hoe vaak zie je niet probeer GRATIS maar voor je zover bent kost het toch weer een berg geld. Dus ha graag wil ik fit product uitproberen.

 23. Na de Anti-aging creme zonder succes te hebben gebruikt, wil ik nog 1 poging wagen met hydrestore. Bovendien ben ik fan van Meryl en zij zal met een mooie carrière haar naam niet zo maar in de waagschaal leggen.

 24. Mijn gezicht begint nu toch de tekenen des tijds te laten zien… na verlies van mijn vader en het mantelzorgen voor mijn moeder, die nu in een verzorgingshuis zit , kan ik meer aan mezelf gaan denken en hoop ik dat ik een wat minder vermoeid gezicht krijg met uw product. Ik wil het dus erg graag proberen en het resultaat met u delen.

 25. Ik wil graag dit product testen omdat ik de laatste jaren enorm veel zorgen heb gehad en dat is nu aan mijn gezicht goed te zien.
  Ik ben inmiddels 55 maar zie er toch wel wat ouder uit, terwijl ik me nog jong voel. Dus…

 26. Er zijn zo veel soorten cosmetica die van alles beloven maar nog niet 1 product gevonden die de beloftes waarmaakt. Kan niet wachten om jullie producten uit te proberen!

 27. Nou ik zou dit product wel willen uit proberen. Waarom vertel ik met foto’s. Voor en na. Dus heb ik eerst een proef pakketje nodig ☺️. Ik zie graag een reactie terug.

 28. I am very sceptical of these kind of products since I’ve been trying many different ones and they don’t work. I don’t want to pay for something that isn’t good. But if the product works, I will for sure become a customer and refer it to all my friends too !

 29. Ik heb nogal diepe lijnen aan de zijkant van mijn mond. Ik ben nu 55 jaar en zou me een stukje zelfverzekerder voelen als mijn huid er wat stralender uit zou zien!

 30. Ik heb het product al wel besteld, maar wil toch graag het gratis proberen. Door borstkanker en een borstamputatie en daarna chemokuren is mijn lijf erg beschadigd. Graag wil ik er toch fris en fruitig uitzien en wil graag een gezicht hebben waar het prettig naar kijken is. Dus daarom mijn vraag mag ik het gratis proberen.

 31. Lijkt me fijn om met een creme je huid jong te houden
  Klinkt heel goed.
  Zoë deze creme graag uit proberen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in