Hydriqueen Review en Ervaringen

Hydriqueen is een huidverzorgingsproduct dat veel belooft. Volgens de fabrikant kun je maar liefst 98% van je rimpels verliezen en ziet je huid er 15 jaar jonger uit.

Flinke claims dus en reden te over om de claims over Hydriqueen eens grondig tegen het licht te houden.

Wat is Hydriqueen?

Hydriqueen is een masker dat je op je gezicht aanbrengt. Er wordt niets gezegd over de precieze werking, maar volgens de website helpt dit masker om de aanmaak van collageen te stimuleren.

Collageen is een eiwit dat van nature voorkomt in onze huid. Dit eiwit zorgt voor stevigheid en elasticiteit, maar na verloop van tijd neemt de hoeveelheid collageen in de huid af.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Op de pagina van Hydriqueen wordt niet bekend welke ingrediënten er in het gezichtsmasker zitten. Het is erg gevaarlijk om zomaar een masker op je gezicht te smeren, omdat deze misschien niet bij je huidtype past (bron). In ons onderzoek hebben we daarom gekeken naar de algemene effecten van een gezichtsmasker.

Hydriqueen wordt aangeprezen door een wetenschapper die luistert naar de naam Corina Smetsers. Gek genoeg is deze persoon volledig onvindbaar via zoekmachines.

Voor wie is Hydriqueen geschikt?

Het eerlijke antwoord is: dat weten we niet. Nergens staat wat voor soort masker Hydriqueen is. Mocht je het toch product bestellen, lees dan de verpakking goed.

Is Hydriqueen effectief?

Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van gezichtsmaskers op de huid. Uit deze onderzoeken blijkt dat het nogal moeilijk is om een goed gezichtsmasker te maken. Veel stoffen in een gezichtsmasker reageren op de lucht, waardoor bijvoorbeeld anti-oxidanten niet zo effectief zijn (bron).

Mits je een masker hebt dat bij jouw huidtype past, is het wel effectief. Uit onderzoek blijkt dat een masker al binnen enkele minuten na het aanbrengen effectief is (bron). De rimpels verminderen zichtbaar. De maskers lijken te werken doordat er een lichte druk wordt uitgeoefend op het gezicht. Hierdoor verbetert de doorbloeding en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd (bron).

Wat kost Hydriqueen?

Een verpakking met zes maskers kost €95. Het is ook mogelijk om meerdere losse verpakkingen te kopen, maar dat is duurder.  Je kunt ervoor kiezen om dit onder rembours bij je af te laten leveren.

Voordelen

We hebben geen voordelen kunnen vinden.

Nadelen

Het is erg kwalijk dat de fabrikant van Hydriqueen niet vertelt wat er allemaal in het product zit. Men geeft aan dat je je geld terug kunt krijgen als je niet tevreden bent, maar in de praktijk is dat niet altijd even makkelijk.

Conclusie

Hydriqueen probeert je een gezichtsmasker aan te smeren (letterlijk en figuurlijk) waarvan niet duidelijk is wat er precies in zit. Omdat er veel verschillende soorten huidtypen zijn, is de kans dat Hydriqueen ook echt goed is voor je huid.

Daarnaast bedient Hydriqueen zich van dubieuze praktijken door een fictieve professor te gebruiken in de teksten. De kans is ook nog eens groot dat een willekeurig ander gezichtsmasker net zo goed werkt. Kortom, blijf weg van dit product.

Ben je op zoek naar een product dat wél werkt? Lees dan ons artikel over Mardanti Skincare.

Gezonde Groet,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPremium Glucosamine+ Review en Ervaringen
Volgend artikelLa Vie Clarte Review en Ervaringen
hydriqueenHydriqueen probeert je een gezichtsmasker aan te smeren (letterlijk en figuurlijk) waarvan niet duidelijk is wat er precies in zit. Omdat er veel verschillende soorten huidtypen zijn, is de kans dat Hydriqueen ook echt goed is voor je huid. Daarnaast bedient Hydriqueen zich van dubieuze praktijken door een fictieve professor te gebruiken in de teksten. De kans is ook nog eens groot dat een willekeurig ander gezichtsmasker net zo goed werkt. Kortom, blijf weg van dit product.

59 Reacties

 1. Ik ben 63 en gebruik behoorlijk dure producten . Ik kan niet zeggen dat ik resultaat zie . Vandaar dat ik graag dit product zou willen testen .
  elk lijntje minder is er een.

 2. Ik ben 70 jaar en ben op zoek naar producten die effectief zijn voor mijn huid ! Ik ben derhalve bereid het product hydriqueen te testen omdat ik er van uit ga dat er op een deskundige manier naar gekeken wordt wat het product doet en of e.e.a klopt wat er beloofd wordt

 3. Goedemorgen
  Ik ben al 10 jaar verschillende cremes aan het kopen voor mijn rimpels en dat heeft mij al zeer veel geld gekost Ze beloven steeds wonderen zelfs al na 2 weken of een maand Het klinkt altijd zo geloofwaardig maar uiteindelijk is het steeds hetzelfde scenario Een potje van het Kruidvat doet evenveel en dat kost dan 15€ Dus ik wil dit nog wel eens uittesten en als het helpt zal ik de eerste zijn om een goed review te schrijven Dus ik hoop dat jullie mij als testpersoon kunnen gebruiken want dit klinkt nu weer goed maar ik ben ondertussen een beetje wantrouwig geworden
  Vriendelijke groeten

 4. Goedemiddag,
  Ik wil graag het product uitproberen. Ik begin rimpels te krijgen rondom mijn ogen en voorhoofd. Ben zeer benieuwd of het echt werkt. Wilde het eigenlijk voor me moeder bestellen maar die durft het niet aan. Vandaar dat ik het eerst wil proberen.

  Vriendelijke groeten,
  Marjan Steen

 5. Ben jong van geest jong van lichaam alleen het gezicht daar merk je nu wel dat je de 50 bent gepasseerd… kraaiepootjes en groeven naast mijn mond… wil graag op een natuurlijke manier pr jaartjes jonger lijken wie wil dat nou niet :-)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in