Hydriqueen Review en Ervaringen

Hydriqueen is een huidverzorgingsproduct dat veel belooft. Volgens de fabrikant kun je maar liefst 98% van je rimpels verliezen en ziet je huid er 15 jaar jonger uit.

Flinke claims dus en reden te over om de claims over Hydriqueen eens grondig tegen het licht te houden.

Wat is Hydriqueen?

Hydriqueen is een masker dat je op je gezicht aanbrengt. Er wordt niets gezegd over de precieze werking, maar volgens de website helpt dit masker om de aanmaak van collageen te stimuleren.

Collageen is een eiwit dat van nature voorkomt in onze huid. Dit eiwit zorgt voor stevigheid en elasticiteit, maar na verloop van tijd neemt de hoeveelheid collageen in de huid af.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Op de pagina van Hydriqueen wordt niet bekend welke ingrediënten er in het gezichtsmasker zitten. Het is erg gevaarlijk om zomaar een masker op je gezicht te smeren, omdat deze misschien niet bij je huidtype past (bron). In ons onderzoek hebben we daarom gekeken naar de algemene effecten van een gezichtsmasker.

Hydriqueen wordt aangeprezen door een wetenschapper die luistert naar de naam Corina Smetsers. Gek genoeg is deze persoon volledig onvindbaar via zoekmachines.

Voor wie is Hydriqueen geschikt?

Het eerlijke antwoord is: dat weten we niet. Nergens staat wat voor soort masker Hydriqueen is. Mocht je het toch product bestellen, lees dan de verpakking goed.

Is Hydriqueen effectief?

Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van gezichtsmaskers op de huid. Uit deze onderzoeken blijkt dat het nogal moeilijk is om een goed gezichtsmasker te maken. Veel stoffen in een gezichtsmasker reageren op de lucht, waardoor bijvoorbeeld anti-oxidanten niet zo effectief zijn (bron).

Mits je een masker hebt dat bij jouw huidtype past, is het wel effectief. Uit onderzoek blijkt dat een masker al binnen enkele minuten na het aanbrengen effectief is (bron). De rimpels verminderen zichtbaar. De maskers lijken te werken doordat er een lichte druk wordt uitgeoefend op het gezicht. Hierdoor verbetert de doorbloeding en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd (bron).

Wat kost Hydriqueen?

Een verpakking met zes maskers kost €95. Het is ook mogelijk om meerdere losse verpakkingen te kopen, maar dat is duurder.  Je kunt ervoor kiezen om dit onder rembours bij je af te laten leveren.

Voordelen

We hebben geen voordelen kunnen vinden.

Nadelen

Het is erg kwalijk dat de fabrikant van Hydriqueen niet vertelt wat er allemaal in het product zit. Men geeft aan dat je je geld terug kunt krijgen als je niet tevreden bent, maar in de praktijk is dat niet altijd even makkelijk.

Conclusie

Hydriqueen probeert je een gezichtsmasker aan te smeren (letterlijk en figuurlijk) waarvan niet duidelijk is wat er precies in zit. Omdat er veel verschillende soorten huidtypen zijn, is de kans dat Hydriqueen ook echt goed is voor je huid.

Daarnaast bedient Hydriqueen zich van dubieuze praktijken door een fictieve professor te gebruiken in de teksten. De kans is ook nog eens groot dat een willekeurig ander gezichtsmasker net zo goed werkt. Kortom, blijf weg van dit product.

Ben je op zoek naar een product dat wél werkt? Lees dan ons artikel over Mardanti Skincare.

Gezonde Groet,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPremium Glucosamine+ Review en Ervaringen
Volgend artikelLa Vie Clarte Review en Ervaringen

57 Reacties

 1. Goedemorgen
  Ik ben al 10 jaar verschillende cremes aan het kopen voor mijn rimpels en dat heeft mij al zeer veel geld gekost Ze beloven steeds wonderen zelfs al na 2 weken of een maand Het klinkt altijd zo geloofwaardig maar uiteindelijk is het steeds hetzelfde scenario Een potje van het Kruidvat doet evenveel en dat kost dan 15€ Dus ik wil dit nog wel eens uittesten en als het helpt zal ik de eerste zijn om een goed review te schrijven Dus ik hoop dat jullie mij als testpersoon kunnen gebruiken want dit klinkt nu weer goed maar ik ben ondertussen een beetje wantrouwig geworden
  Vriendelijke groeten

 2. Goedemiddag,
  Ik wil graag het product uitproberen. Ik begin rimpels te krijgen rondom mijn ogen en voorhoofd. Ben zeer benieuwd of het echt werkt. Wilde het eigenlijk voor me moeder bestellen maar die durft het niet aan. Vandaar dat ik het eerst wil proberen.

  Vriendelijke groeten,
  Marjan Steen

 3. Ben jong van geest jong van lichaam alleen het gezicht daar merk je nu wel dat je de 50 bent gepasseerd… kraaiepootjes en groeven naast mijn mond… wil graag op een natuurlijke manier pr jaartjes jonger lijken wie wil dat nou niet :-)

 4. Ik zou het ook graag willen testen. Krijg het laatste jaar ineens een hoop rimpels . Ben 71 en best een beetje ijdel. ???? De gangbare methode zijn geen optie voor mij. Heb wel allerlei crèmes uitgeprobeerd maar zonder succes.

 5. Ik wil het product wel graag proberen om te kijken of het werkt en de huid iets strakker maakt. Ik ben 50 en het zou mooi zijn als het de rimpels iets verzacht, maar met name de kaaklijn mag wat strakker worden. Het lijkt me sterk dat een masker dat kan bewerkstelligen, maar wie weet…

 6. Ik ben een man en heb rimpels in mijn gezicht en hals, daarom wil ik dit product graag gratis uitproberen.
  Ik hoor van jullie.

 7. Ben bijna 60
  Zie er redelijk goed uit ,maar rimpels komen nu in het Quadra at
  Botox begin ik niet aan
  Te gekunsteld
  Dit wil ik graag testen

 8. Ik zou graag dit product willen testen, omdat ik huidtherapeute ben met een eigen instituut. Mocht dit zo zijn dan wil ik hier graag meer van te weten komen.

 9. Lees zojuist de reclame voor Hydriqueen.
  Ben zeer geïnteresseerd in hetproduct.
  Wil graag in aanmerking komen voor testpersoon.
  Ben vrouw van 72 jaar en dus in het bezit van rimpels. Zou ze graag zienverminderen.
  Vriendelijke groet.
  Maria-Anna Werner

 10. Ik heb veel meegemaakt en de stress en vermoeidheid is duidelijk van mijn gezicht af te lezen, mijn huid ziet er grauw en niet fris uit.
  Nu ik weer rust hen wil ik het ook uitstralen, maar hoe vaak men mij ben je moe, ben je boos daar wil ik mee afrekenen niet voor hun maar voor mij.
  Wat anderen vinden is niet belangrijk, ik wil me mooi en zelfverzekerd voelen.

 11. Ik heb al ontzettend veel geprobeerd maar eigenlijk nooit een bevredigend resultaat gehad ben 70 jaar en veel rimpels na een heftige chemo en bestraling ziet mijn huid er oud uit zou zo graag iets willen verbeteren

 12. Ik zou het product graag voor mij en voor u willen testen. Na 43 jaar is de huid van het gelaat dunner geworden, ouderdom ik weet het maar het is jammer, dit masker beloofd om de callogeen aanmaak te bevorderen. Ik ben benieuwd en nieuwsgierig tegelijk.

 13. Ik ben 62 jaar en dit is te zien aan mijn huid helaas.
  Ik ben niet dik en heb een slappe, dunne huid, vandaar de vele rimpels die ik liever niet heb.
  Ik leef verder gezond, sport veel en rook niet.
  Graag zou ik voor u en natuurlijk voor mezelf willen testen of dit product helpt. Ik ben absoluut geen voorstander van botox of andere injecties.

 14. Ik wil dit product graag testen omdat ik met de gedachte loop om iets aan mijn ouder wordende gezicht te laten doen. Met name de lijntjes om mijn mond en dieper wordende neus lippenplooi storen mij. Ik ben wel gevoelig voor dit soort producten maar ergens in mijn achterhoofd weet ik ook dat dit ergens gewoon onmogelijk klinkt. Ik vind het interessant om dit oordeel te bewijzen, of juist het tegendeel.

 15. Ben 65 jaar en de tekenen van ouderdom worden behoorlijk zichtbaar, graag zou ik dit product willen testen voor u en voor mijzelf. Ben daar heel benieuwd naar.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in