Hydrodermal Anti-Aging Creme Review en Evaringen

Werkt Hydrodermal Anti-Aging Creme? Je leest het in deze review.

De drang om er mooi en jong uit te zien is niet iets van de laatste jaren. Al in de tijd van de Oude Grieken en Egyptenaren waren mensen op zoek naar middelen die ervoor zorgden dat je mooi en jong blijft. En dat is niet voor niets, want jeugdige en mooie mensen staan altijd net wat meer in de belangstelling. Het liefst zien we er allemaal jong en aantrekkelijk uit.

Zo natuurlijk als de schoonheid van de mens is, zo natuurlijk is helaas ook de veroudering van de huid. Je wordt nu eenmaal volwassen en later oud. Dit is ook te merken in de huid die minder mooi en minder elastisch wordt. Dit is onder andere het gevolg van het feit dat de aanmaak van collageen vermindert. Dit proces wordt versneld als je er een ongezonde levensstijl op na houdt. Het resultaat van dit alles: de gevreesde rimpels.

Hydrodermal Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Hydrodermal ben ik op zoek naar 50 testpersonen die gratis een maandpakket willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Hydrodermal graag wil testen;
 2. We sturen gratis een maandpakket naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Tekenen van het ouder worden

hydrodermal
hydrodermal

Dat je ouder wordt, daar is helaas niets te doen. Maar gelukkig is er wel iets te doen aan de tekenen van het ouder worden. Al sinds jaren en dag gebruiken vrouwen daar allerlei middeltjes voor zoals botox, injecties en chirurgische ingrepen. Gelukkig zijn er ook minder ingrijpende middelen, waaronder anti-aging producten en huidcrèmes.

Helaas zijn er heel veel verschillende soorten anti-aging producten op de markt. Hierdoor is het wel heel moeilijk om een product te kiezen dat én goed werkt én bij jou past. Een van de producten op de markt is Hydrodermal. Hydrodermalis een revitaliserende huidcrème bestaande uit twee verschillende onderdelen die beloof om jouw huid jonger, lichter, strakker en steviger te maken. Hydrodermal is een product dat ontwikkeld is door de Amerikaanse arts Dr. Albert Bellange en borduurt voort op ontdekkingen van wetenschappers die de Nobelprijs hebben gewonnen.

Hydrodermal – de werking

Van Hydrodermal wordt beweerd dat het een wetenschappelijk bewezen product is. De werking zou ontleend worden aan het bevorderen van de productie van collageen. Dit vermindert donkere kringen onder de ogen en verkleint de fijne lijntjes in je gezicht. Het maakt de huid steviger en het zorgt er voor dat de huid steviger wordt. Daarnaast hydrateert het de huid en zorgt het product ervoor dat je huid stralender wordt dan voorheen.

Hydrodermal bestaat uit twee crèmes:

Hydrodermal DAG/NACHT-anti-rimpel crème. Dit is een dag én een nachtcrème ineen die het herstel van de onderhuidse huidcellen bevordert. Op deze manier maakt het de huid steviger en wordt de huid gehydrateerd.

hydrodermal
hydrodermal

Hydrodermal onder de ogen formule. Deze crème voorkomt wallen onder de ogen en zorgt er voor dat kraaienpootjes minder zichtbaar worden.

Hydrodermal bevat een groot aantal ingrediënten, allen met een verschillende werking. Tezamen bieden deze ingrediënten een complete behandeling voor de huid.

Argireline – Argireline wordt ook wel omschreven als botox uit een potje. Deze peptide vermindert de spanning van de spieren die rimpels veroorzaken. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van twee belangrijke stoffen in de huid; collageen en elastine. Dit zorgt er direct voor dat je huid elastischer en soepeler is en dat deze er stralend uitziet.

Matrixyl – Deze peptide heeft een positieve uitwerking op de fibroblasten. Deze cellen zorgen ervoor dat de collageen in de huid wordt aangemaakt.

Hyaluronzuur – Hyaluronzuur speelt niet alleen belangrijke rol bij de werking van collageen, het hydrateert tevens de huid, waardoor deze zachter, gladder en voller wordt.

Gehydrolyseerd tarwe gluten en ceratonia siliqua – Deze twee ingrediënten maken samen de huid gladder en jeugdiger.

Teunisbloem olie bevat gamma-linoleenzuur (GMA). Deze stof is van belang voor het beschermen van de gezonde huidcellen.

Argireline extract – Een krachtige anti-oxidant die je huid beschermd tegen schade aangericht door zogeheten vrije radicalen.

Macrocystis pyrifera – Dit is een bepaalde vorm van zeewier die vaak voorkomt in huidverzorgingsproducten. Dit zeewier is niet alleen rijk aan bouwstoffen als vitaminen, mineralen en aminozuren, maar het zorgt er ook voor dat de huid op een natuurlijke manier van gifstoffen wordt ontdaan.

Hydrodermal Onder de ogen Formule – werkzame ingrediënten

Niacinamide – Een vorm van vitamine B die in water oplost en die de huid helpt om vocht vast te houden. Heeft daarnaast een anti-bacteriële werking. 

Bisabolol – Een product afkomstig uit kamelle die de geïrriteerde huid verzacht en die zwelling van de huid vermindert.

Chrysine – Een flavonoïde die pigmentatie vermindert. Helpt hierdoor bij het verlichten van donkere plekken en kringen.

N-hydroxycicinimide – Heeft een vergelijkbare werking met chrysine.

Hoe gebruik je Hydrodermal?

De werking van Hydrodermal is voor een groot deel afhankelijk van de wijze van aanbrengen. Voor maximaal resultaat breng je de twee crèmes als volgt aan:

Component 1 – Hydrodermal dag- en nachtcrème

Spoel je gezicht eerst af met lauw water. Doe een klein beetje crème op de vingertoppen en breng dit iedere ochtend en avond aan op je hals en gezicht. Wees voorzichtig rond de ogen om te voorkomen dat je de crème in de ogen wrijft.

Component 2 – Hydrodermal onder de ogen Formule

Breng de crème aan op je vingertoppen en smeer dit voorzichtig uit in het gebied rondom en onder de ogen. Maak hierbij cirkelvormige bewegingen. Voorkom ook hier dat je de crème per ongeluk in je ogen smeert, omdat dit erg onprettig kan aanvoelen. Voor het beste resultaat wordt het aangeraden om de crème tweemaal daags aan te brengen.

De bijzondere werking van Hydrodermal

Een van de belangrijkste eigenschappen van Hydrodermal is dat het peptiden bevat die 200 keer kleiner zijn dan de peptiden in andere gezichtscrèmes. De kleinere deeltjes kunnen goed doordringen tot het diepste van de huid. Daarnaast wordt voorkomen dat de poriën verstoppen als gevolg van de crème. Binnen 21 dagen zou je het resultaat moeten zien en voelen.

Bijwerkingen van Hydrodermal

Er zijn geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Hydrodermal. De ontwikkelaar van Hydrodermal, Dr. Albert Bellange heeft het product lange tijd op zichzelf getest alvorens hij het product ging verkopen. Nadat hij de positieve resultaten op zijn eigen gezicht zag, heeft hij de formule gepatenteerd . Vervolgens is hij het product gaan verkopen in de VS en Europa.

Hydrodermal biedt een 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat jij je geld terug krijgt als je geen verbetering ziet binnen een maand nadat je het product bent gaan gebruiken. De resultaten van het gebruik van Hydrodermal kunnen verschillen en zijn onder andere afhankelijk van huidtype, genetische factoren en de wijze van gebruik.

Hydrodermal – prijs

Een set met de twee verschillende Hydrodermal crème is €39. Dit is geen verkeerde prijs in vergelijking met andere producten op de markt.

Waar is Hydrodermal te koop?

Meer informatie over de verkoop van Hydrodermal vind je op de officiële website. Via deze link kun je het product ook bestellen.

Conclusie

Veel vrouwen zijn altijd op zoek naar manieren om er beter en jonger uit te zien. Hydrodermal is een formule met twee verschillende crèmes die veel verschillende ingrediënten bevat die vervelende gevolgen van de veroudering van de huid tegengaan. Denk hierbij aan zaken als rimpels, fijne lijntjes, ouderdomsvlekken en kraaienpoten. Als laatste biedt het ook een oplossing tegen wallen onder de ogen.

Met een prijs van €39 voor een dag en een nachtcrème en een speciale crème voor onder de ogen is Hydrodermal verder niet duur. Doordat het product een tevredenheidsgarantie biedt is het de moeite waard om Hydrodermal te proberen – is er na een maand geen resultaat, dan kun je altijd nog je geld terug krijgen.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDroog Trainen Academie Review en Ervaringen
Volgend artikelLimiet 65 Review en Ervaringen
hydrodermalVeel vrouwen zijn altijd op zoek naar manieren om er beter en jonger uit te zien. Hydraxil is een formule met twee verschillende crèmes die veel verschillende ingrediënten bevat die vervelende gevolgen van de veroudering van de huid tegengaan. Denk hierbij aan zaken als rimpels, fijne lijntjes, ouderdomsvlekken en kraaienpoten. Als laatste biedt het ook een oplossing tegen wallen onder de ogen.

4 Reacties

 1. goedemorgen heb van jullie n probeerpakket hydrodermal gekregen, maar wil er geen nieuwe meer van krijgen ga toch weer verder met mn creme die ik voorheen had, mn klantnummer is CSN1584492

 2. Waarom wordt er zonder mijn toestemming geld van mijn rek
  afgeschreven door Hydrodermal,
  Heb gelijk geld op mijn bank terug laten storten.
  Dit is oplichterij.

 3. Hydrodermal: oplichters met spookfacturen. Gratis proefpakket met gratis abonnement waar je onder uit moet zien te komen. Is deze site hierbij betrokken? Misschien ook oplichters?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in