HYPOXI Cellulitis Linea Body Care

HYPOXI is een nieuwe trend en lijkt op afvallen in een warmtecabine. Er zijn 3 verschillende behandelingen beschikbaar voor logo_hypoxi HYPOXI. Iedere behandeling richt zich op een specifiek deel van je lichaam. HYPOXI zorgt voor een strakke huid en het verminderen van cellulitis. VACUNAUT zorgt voor gewichtsverlies rond je buik en maagstreek. DERMOLOGIE zorgt voor het verjongen van je huid. We zullen deze 3 methode nader voor je omschrijven.

HYPOXI

HYPOXI zorgt voor verlies van vet op je heupen, dijen en billen. Het vermindert cellulitis verbeterd de huid. De  Hypoxi behandeling elimineert cellulitis verbrandt het vet door zachte oefening met lage neerwaartse luchtdruk. Hierdoor wordt de bloedtoevoer  verbeterd en worden vetzuren sneller verwijderd van plaatsen als heupen, dijen en billen. Zonder het vacuüm dat door de Hypoxitrainer wordt gecreëerd, zouden deze gebieden nooit bereikt worden. Als je regelmatig 30 minuten Hypoxi oefeningen doet kun je een 5 kilo per maand afvallen. Dit lijkt weinig, maar je huid wordt ook strakker en de kans is groot dat dit gewichtsverlies blijvend is.

Vacunaut

VACUNAUT heeft als doel het afvallen rond je Taille en Maag. Dit gebeurd door een combinatie van vacuüm-zuiging en zachte oefening die je uitvoert in een Vacunaut drukkostuum. Door het Vacunaut drukkostuum de doorbloeding verbeterd. Als je een platte buik wil is dit echt iets voor jou.

Dermologie

DERMOLOGIE is een revolutionaire behandeling om de vermoeid en verouderde huid te verjongen.  Onder een wisselende hoge en lage druk zorgt een ritmische massage ervoor dat er bloed naar je huidoppervlak wordt verplaatst om op die manier het collageen te verhogen en het bindweefsel verbeteren. Het resultaat? Een strakkere huid met meer elasticiteit

Linea Body Care

Linea Body Care geeft behandelingen op maat voor lichaam en gezicht zowel voor mannen als vrouwen. Linea Body Care beschikt over de beste medische apparatuur die wereldwijd voorhanden is en zijn deskundig opgeleid. De apparatuur en de werkwijzen zijn esthetisch verantwoord. Linea Body Care garandeert een klantgerichte aanpak.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen, of ervaring met HYPOXI ? Laat dan een reactie achter of lees ervaringen van andere bezoekers.

6 Reacties

  1. Ik heb nogal veel last van cellulitis (welke vrouw niet hè?) en ben al een tijd op zoek naar een blijvende (en liefst ook goedkope) oplossing. Ik heb pas CelluBlue Anti-Cellulitis Zuignap ontdekt, dit is een soort zuignapsysteem dat qua werking wel op hetzelfde principe is gebaseerd als Hypoxi zo lijkt me. Er wordt dan ook een soort vacuüm gecreeërd.

  2. Wanneer kan je met hypoxi starten na een bevalling met keizersnede,kan dit kwaad voor het litteken. Heb al eerder hypoxi gedaan met fantastische resultaten, kan ik 6 weken na de bevalling daarmee beginnen of is dit te riskant.

    Alvast bedankt
    Isabelle Desender

  3. Hypoxi werkt echt als je wilt afvallen. De training is niet eens heel erg intensief en het werkt erg goed. Ik ben in de eerste 2 weken al 4 kilo kwijt geraakt! Zeker aan te raden deze techniek!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in