IBIO Kuur Review

IBIO is een innovatieve afslankmethode ontstaan vanuit een unieke samenwerking met het Dirk Zoutewelle Instituut, orthomoleculaire specialisten, topsporters, een neuro-biochemicus en sportleraren.

Deze methode is geschikt voor iedereen die graag op een gezonde manier wil afvallen. IBIO werkt op basis van Bio HCG ampullen aangevuld met lekker en gezond eten. Je begint de dag met een IBIO ampul en multivitaminen. Onder andere Edwin Smulders is afgevallen met IBIO.

BioHCG_Mardanti

IBIO is op Bio HCG gebaseerde kuur om lichaamsgewicht te verliezen en is gemakkelijk vol te houden. IBIO is volledig natuurlijk, hypoallergeen en vervaardigd volgens een bijzonder procedé de combinatie van de hoogwaardige IBIO ampullen en IBIO multivitaminen tezamen met de door TV kok Caspar Bürgi opgestelde eetrichtlijnen zijn volledig op elkaar afgestemd.

De IBIO multivitaminen zorgen ervoor dat je tijdens de IBIO kuur alle benodigde vitaminen en mineralen binnen krijgt. De IBIO ampullen bestaan uit hoogwaardige aminozuren.

Aminozuren zijn nodig bij de opbouw van spieren, maar ook van de huid, haar, nagels en alle andere weefsels

Het lichaam bestaat uit miljarden cellen en kan niet bestaan zonder deze aminozuren. De IBIO ampul is extra krachtig omdat er meer opbouwstoffen aan zijn toegevoegd. Uw stofwisseling wordt geactiveerd waarbij vetophopingen (buik, billen, dijen of heupen) verminderen of zelfs verdwijnen zonder dat je spiermassa verliest.

Voordelen van de IBIO Kuur

 • Afvallen op een gezonde manier
 • De IBIO kuur duurt 24 dagen
 • Overtollig vet vermindert (met name buik, billen, heupen)
 • Gemakkelijk vol te houden
 • Volledig natuurlijk product
 • Lekker en gezond eten
 • Recepten van TV kok Caspar Bürgi online

Diako Easyfit is een eiwitdieet dat is opgebouwd uit verschillende maaltijden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Spaghetti carbonara met kalkoenfilet of Geroosterd varkensvlees met rodekool en aardappelen? Een dagje Diako Easyfit  bestaat uit 5 eetmomenten. Gemiddeld krijg je 1000 tot 1100 calorieën per dag binnen.  Een volwassen vrouw heeft normaal gesproken het dubbele nodig, een man mag zelfs 2500 Kcal per dag. Door het eten van de voorgeschreven Easyfit maaltijden zul je overgewicht verliezen. Om het hongergevoel te beperken is het wel toegestaan om, in overleg met je diëtiste, extra groenten en fruit te eten naast de maaltijden.

Ontslakken

Voor mensen die veel sporten is het aan te raden iets extra’s te nemen naast het dieet. Edwin heeft destijds met een Daiko diëtiste zijn gewicht, vetpercentage, spiermassa en buikomtrek gemeten. Besloten werd om van start te gaan met 3 dagen ontslakking. Vervolgens is Edwin gestart met de daadwerkelijke Easyfit kuur.  ’s Ochtends shakes, een Easyfit lunch, tussendoortjes in de vorm van repen en ’s avonds een eenvoudig te bereiden maaltijd. Het resultaat was verbluffend, na iets meer dan 1 week was hij al 7,2 kg afgevallen. Einde verhaal zou je denken? Dachten wij ook, tot we onlangs op TV hoorden dat Edwin was afgevallen. Deze keer niet met Diako Easyfit.

Kosten IBIO

Easyfit producten zijn los te bestellen, maar er zijn ook pakketten. Een kuur van 18 dagen bestaan uit 3 weekmenu’s naar keuze en kost ongeveer 220 euro. Voor een een pakket van een ontslakkingskuur van 3 dagen en 2 weekmenu’s betaal je ongeveer 180 euro. Easyfit producten zijn uitsluitend telefonisch of online te bestellen.

IBIO Consulent

Diako Easyfit werkte blijkbaar op de langere termijn niet voor Edwin. Nu zweert hij bij IBIO Trots vertelt hij dat hij 12 kilo is afgevallen met IBIO. ‘Het gaat heel makkelijk’ zo vertelt hij ‘nog 5 kilo en mijn afslankresultaat is behaald’. Wat is IBIO Consulent eigenlijk? Wij moesten meteen denken aan BIO-HCG dat ook met ampullen werkt. IBIO beweert dat je in 24 dagen vetophopingen op ongewenste plaatsen zoals  je buik, billen, heupen, bovenarmen, en dijen kunt verwijderen. En dat zonder hongergevoel en gebrek aan energie.

Afvallen en Ontgiften

Met IBIO kun je afvallen en lichaam ontgiften in 1 keer. Het is volgens de leverancier een gezonde en natuurlijke en effectieve manier om af te vallen. IBIO is vervaardigd volgens een zeer innovatieve werkwijze en bevat geen hormonen en chemische eetlustremmers. HCG was in het verleden omstreden door de hormonen die in de ampullen zouden zitten. IBIO is hypoallergeen en zou je energie geven. Als je een IBIO Consulent gebruikt kun je alles eten wat je wilt, zolang je de koolhydraten maar weglaat.

Ampullen

Een startkuur bestaat uit  24 IBIO ampullen en een pakket IBIO Multivitaminen. Daarnaast krijg je een USB-stick met een aantal heerlijke recepten van de bekende tv-kok Caspar Bürgi. Deze recepten zijn speciaal door hem samengesteld en perfect te combineren met de kuur.

Conclussie

Zoals we eerder aangaven zijn de bovenstaande afslankmethoden niet met elkaar te vergelijken. Diako Easyfit is een Eiwitdieet en is opgebouwd uit verschillen specifiek samengestelde maaltijden. IBIO bestaat uit ampullen en past beter onder de categorie ‘pillen, poeders en druppels‘ Iedere methode heeft zijn voor- en nadelen. Misschien kan Edwin, als ervaringsexpert aangeven wat bij hem het beste werkt.

Jouw Ervaring

Heb jij ervaring met IBIO of Diako Easyfit ? Geef hier jouw mening.

Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de verschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

 

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAdriana Brownlee vraagt Aandacht voor Gezond Leven
Volgend artikelKurkuma en Curcumine
ibio-bioconsulent-of-diako-easyfitZoals we eerder aangaven zijn de bovenstaande afslankmethoden niet met elkaar te vergelijken. Diako Easyfit is een Eiwitdieet en is opgebouwd uit verschillen specifiek samengestelde maaltijden. IBIO bestaat uit ampullen en past beter onder de categorie 'pillen, poeders en druppels' Iedere methode heeft zijn voor- en nadelen. Misschien kan Edwin, als ervaringsexpert aangeven wat bij hem het beste werkt.

7 Reacties

 1. Een vriend vertelde tijdens een verjaardag te zijn afgevallen met Ibio. Ik ben zelf ongeveer 15 kilo te zwaar, vooral door te veel snaaien ’s avonds voor de tv. Ik was dus geïnteresseerd. Hij was zeer enthousiast en vertelde over de kok Casper Burgi die allemaal filmpjes had gemaakt voor deze afslankkuur. Dat was echt iets voor mij! Via internet heb ik een kuur besteld. Het zag er mooi uit, al die ampullen op een rij en de webkey voor uitleg via de computer. Ik heb vaker gelijnd, maar ben ook altijd weer aangekomen. Ibio was goed vol te houden. Ik kon moeilijk wennen aan de zurige smaak van de ampullen, maar ze werkten wel goed. Dat motiveerde en het was dus geen enkel probleem om vol te houden. Ik had veel energie en dat was fijn want ik werk fulltime. Ik ben met Ibio 7 kilo afgevallen. Het snaaien ’s avonds was over. Ik had er geen behoefte meer aan. Je zou verwachten dat ik na de kuur terug zou vallen in dat slechte eet gedrag, maar dat gebeurde niet. Mijn knop was om en ik wilde het niet meer. Ongelooflijk dat het me is gelukt. Op dit moment eet ik alleen nog gezondere voeding, veel grill; groente, vis en vlees. Ik wil er nog een paar kilo af. Zodra ik weer ga snaaien, merk ik het direct aan mijn lichaam, het voelt gewoon niet lekker meer. Ik ben nu heel blij en met mijn nieuwe eetpatroon hoop ik nog eens 7 kilo af te vallen. Lukt dat niet, bestel ik nog een Ibio!

 2. Ik ben Odette en ben 34 jaar. Na mijn eerste zwangerschap was ik 24 kg zwaarder. Na een jaar sporten en zelf proberen te lijnen was ik nog maar 10 kg afgeslankt. Ik was het helemaal zat. Ik ben behoorlijk sceptisch over afslankkuren maar ik kon het niet alleen. Via internet kwam ik uiteindelijk bij Ibio. Dit sprak met aan omdat hier geen maaltijdvervangers worden gebruikt, maar gewoon eten en je ondersteunt wordt met supplementen. Na 11 kg te zijn afgeslankt bleek ik opnieuw zwanger en was ik genoodzaakt te stoppen. Na de geboorte van mijn tweede dochter was ik weer terug bij af. Ik woog weer 82 kg en dat is dus zowat 20 kg te zwaar (ik ben maar 1.69m) In mei weer begonnen met een Ibio-kuur omdat het de eerste keer zo goed ging. Ik viel nu 9 kilo af. Ik twijfelde over een derde kuur en nam contact op met Ibio. Daar stelden ze behoorlijk wat vragen over mijn gezondheid en afslankhistorie. Ik was verbaast over hun betrokkenheid en gedegen antwoorden. Ik heb 4 maanden later nogmaals een Ibio-kuur besteld. In totaal heb ik dus 3 keer, omdat ik hier vertrouwen in heb. Het was best pittig maar, nu 21 kg lichter, toch heel blij dat ik heb doorgezet!

 3. Na jaren te hebben gestoeid met mijn gewicht, zonder te strijd te kunnen winnen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik op zoek gegaan naar een verantwoorde manier om af te vallen. Na wat onderzoek op het internet kwam ik terecht bij IBIO. En ben ik overstag gegaan. Makkelijk te bestellen en snel in huis. Ik ben nu 6,5 kilo kwijt! Dit had ik zonder IBIO met veel meer moeite of helemaal niet voor elkaar gekregen. Het is een heel nieuwe levensstijl is die ik me heb eigengemaakt. Geen repen of shakes ofzo maar lekker genieten van gewoon eten en drinken, maar nu op een andere manier. Kwaliteit boven kwantiteit m.a.w. gezonde voeding en daarvan kunnen genieten. Ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit sinds ik de strijd met de kilo’s aan het winnen ben. Ik ben altijd een sportief persoon geweest, maar mijn lichaam sloot daar niet bij aan. Nu kan ik met trots zeggen dat mijn sportieve karakter en mijn lijf een match zijn!! Ik kan aan een ieder die twijfelt over afvallen, IBIO aanraden. Ruud – 36 jaar.

 4. Ik ben Esther, 48 jaar en ik was veel te zwaar. Een vriendin van mij was vorig jaar heel veel was afgevallen met IBIO. Zij was erg enthousiast hierover en kon haar gewicht ook na het dieet vasthouden. Via internet heb ik een kuur besteld en deze had ik de volgende dag al thuis. Heel snel dus. IBIO is heel mooi verpakt en er zit een duidelijke handleiding bij. Ook kun je via internet veel leuke filmpjes volgen van Casper Bürgi, waarin hij heel eenvoudig wat recepten uitlegt en kookt. Vol goede moed begon ik aan de kuur. De ampullen zijn simpel in te nemen en elke ochtend slikte ik de ik 2 vitaminetabletten. Zeker in het begin ging het heel hard met afvallen. Daarna nog steeds goed, maar iets minder snel. Ik ben 8 kilo afgevallen. Ik ben ook gewoon blijven sporten. In het begin minder intensief maar later gewoon weer aan alles meegedaan. Ik merkte aan alles dat het beter ging met sporten naarmate ik meer afviel. Na de eerste IBIO heb ik nog een volgende besteld, totaal ben ik bijna 18 kilo afgevallen.

 5. Edwin heeft zijn IBIO ervaring gedeeld:

  MIJN ERVARINGEN MET IBIO

  Ik ben tijdens de kuur zelf 12 kg afgevallen. Moet eerlijk zeggen dat ik me buiten een paar uitzonderingen (dropje voor de smaak en paar frietjes) redelijk goed aan de regeltjes gehouden heb. Het ging me ook vrij goed af omdat je stiekem toch best veel mag eten.

  Ik had ook nog een goede stok achter de deur in de vorm van een vriend die het ook deed. We maakten elkaar best wel gek wat ook wel weer heel grappig was. Als ik s ochtends mijn telefoon pakte had ik zijn eerste smsje al binnen. Hij is uiteindelijk 13 kilo afgevallen.

  Ik moet zeggen dat de gerechten van Caspar erg lekker waren. Denk dat het ook iets is wat je goed met je partner kan doen zodat je elkaar kan stimuleren. Ik ga nu de stabilisatiefase in en ga proberen op dit gewicht te blijven of nog een paar kilo extra te verliezen. Ik heb natuurlijk al eerder gelijnd maar het is me nog nooit zo makkelijk afgegaan.

  Verder vind ik de website ook heel professioneel. Ik kan iedereen aanraden die gewicht wil verliezen IBIO te gebruiken, mits je de discipline op kan brengen je aan de regels te houden. Just do it !!!! ( misschien wel een leuke kreet hihi ). Nog nooit door een merk gebruikt volgens mij.

  Groet Edwin Smulders

  • Hi Edwin,

   Met welke gewicht begon je? (in het verleden ben ik van 94kg naar 75kg gedieet, dat ging makkelijk. Nu op 72kg, probeer ik naar 63kg te gaan, en dat gaat veel en veel moeilijker. (bij mij althans).

   Ik hoor graag wat he begin gewicht was en je lengte.

   Alvast bedankt,

   John.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in