IBIO Kuur met BIO HCG Review en Ervaringen

De IBIO BIO HCG kuur is een innovatieve afslankmethode op basis van BIO HCG.

IBIO BIO HCG is ontstaan vanuit een samenwerking met het Dirk Zoutewelle Instituut, orthomoleculaire specialisten, topsporters, een neuro-biochemicus en sportleraren.

IBIO BIO heeft een basis van BIO HCG is geschikt voor iedereen die graag op een gezonde manier wil afvallen. Een IBIO kuur is naast de basis van Bio HCG ampullen aangevuld met een gezond voedingspatroon. De werking is vergelijkbaar met exclusieve BIO HCG kuren zoals Mardanti BIO HCG en HCG+.

BioHCG_Mardanti

IBIO BIO HCG is op Bio HCG gebaseerde kuur om lichaamsgewicht te verliezen en is gemakkelijk vol te houden. IBIO BIO HCG is volledig natuurlijk, hypoallergeen en vervaardigd volgens een bijzonder procedé de combinatie van de hoogwaardige IBIO ampullen en IBIO multivitaminen tezamen met de door TV kok Caspar Bürgi opgestelde eetrichtlijnen zijn volledig op elkaar afgestemd. Onder andere Edwin Smulders is afgevallen met IBIO.

IBIO BIO HCG is ontstaan vanuit een samenwerking tussen verschillende specialisten, topsporters en sportleraren met als doel om een kuur te ontwikkelen die geschikt is voor iedereen die op een gezonde manier wilt afvallen.

Je begint de dag met eenIBIO BIO HCG ampul en multivitaminen. De IBIO BIO HCG multivitaminen zorgen ervoor dat je tijdens de IBIO kuur alle benodigde vitaminen en mineralen binnen krijgt. De IBIO BIO HCG ampullen bestaan uit hoogwaardige aminozuren.

Aminozuren zijn nodig bij de opbouw van spieren, maar ook van de huid, haar, nagels en alle andere weefsels

Het lichaam bestaat uit miljarden cellen en kan niet bestaan zonder deze aminozuren. De IBIO BIO HCG ampul is extra krachtig omdat er meer opbouwstoffen aan zijn toegevoegd. Uw stofwisseling wordt geactiveerd waarbij vetophopingen (buik, billen, dijen of heupen) verminderen of zelfs verdwijnen zonder dat je spiermassa verliest.

Voordelen van de IBIO BIO HCG Kuur

IBIO - IBIO Kuur Review - Ibio ibio bio hcg ampullen review ervaringen - Bio HCG Kuur
Ibio ibio bio hcg ampullen review ervaringen IBIO Kuur Review
 • Afvallen op een gezonde manier
 • De IBIO BIO HCG kuur duurt 24 dagen
 • Overtollig vet vermindert (met name buik, billen, heupen)
 • Gemakkelijk vol te houden
 • Volledig natuurlijk product
 • Lekker en gezond eten
 • Recepten van TV kok Caspar Bürgi online

IBIO BIO HCG 24 Ampullen

Wat zit er in de verpakking? Allereerst 24 glazen ampullen met BIO HCG vloeistof. De IBIO BIO HCG Dieetkuur is een afslankkuur van 24 dagen waarbij koolhydraatarme gezonde voeding centraal staat. de unieke samenstelling zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt tijdens het afslanken. Hongergevoel tijdens diëten is vervelend. IBIO BIO HCG heeft daar wat voor. Afslanken zonder hongergevoel dankzij de BIO HCG ampullen.

IBIO BIO HCG Recepten

Lekker eten is onderdeel van een gezond leven. IBIO BIO HCG helpt je daarbij! De koolhydraatarme recepten worden uitgelegd door TV-kok Caspar Bürgi. Naast de uitlegvideo’s ontvang je ook een online kookboek toegestuurd. Deze pdf kun je ook op je telefoon opslaan waardoor je deze altijd bij de hand hebt. Handig met boodschappen doen!

IBIO BIO HCG Multivitaminen 

Naast lekker en gezond eten wil je natuurlijk zelf ook gezond blijven. Naast gezond en lekker eten maak je gebruik van multivitaminen om gezond af te slanken en gezond te blijven.

IBIO BIO en Ontslakken

Voor mensen die veel sporten is het aan te raden iets extra’s te nemen naast het dieet. Edwin heeft destijds met een Daiko diëtiste zijn gewicht, vetpercentage, spiermassa en buikomtrek gemeten. Besloten werd om van start te gaan met 3 dagen ontslakking. Vervolgens is Edwin gestart met de daadwerkelijke Easyfit kuur.  ’s Ochtends shakes, een Easyfit lunch, tussendoortjes in de vorm van repen en ’s avonds een eenvoudig te bereiden maaltijd. Het resultaat was verbluffend, na iets meer dan 1 week was hij al 7,2 kg afgevallen. Einde verhaal zou je denken? Dachten wij ook, tot we onlangs op TV hoorden dat Edwin was afgevallen. Deze keer niet met Diako Easyfit.

Kosten IBIO BIO HCG

IBIO BIO HCG kost op dit moment nog geen 100 euro en is te bestellen op bol.com. Een kuur van 18 dagen bestaan uit 3 weekmenu’s naar keuze .

Diako Easyfit werkte blijkbaar op de langere termijn niet voor Edwin. Nu zweert hij bij IBIO BIO HCG Trots vertelt hij dat hij 12 kilo is afgevallen met IBIO BIO HCGO. ‘Het gaat heel makkelijk’ zo vertelt hij ‘nog 5 kilo en mijn afslankresultaat is behaald’. Wat is IBIO Consulent eigenlijk? Wij moesten meteen denken aan BIO-HCG dat ook met ampullen werkt. IBIO BIO HCG beweert dat je in 24 dagen vetophopingen op ongewenste plaatsen zoals  je buik, billen, heupen, bovenarmen, en dijen kunt verwijderen. En dat zonder hongergevoel en gebrek aan energie.

Afvallen en Ontgiften

IBIO - IBIO Kuur Review - Ibio bestellen korting - Bio HCG Kuur
Ibio bestellen korting IBIO Kuur Review

Met IBIO BIO HCG kun je afvallen en lichaam ontgiften in 1 keer. Het is volgens de leverancier een gezonde en natuurlijke en effectieve manier om af te vallen. IBIO is vervaardigd volgens een zeer innovatieve werkwijze en bevat geen hormonen en chemische eetlustremmers. HCG was in het verleden omstreden door de hormonen die in de ampullen zouden zitten. IBIO BIO HCG is hypoallergeen en zou je energie geven. Als je een IBIO Consulent gebruikt kun je alles eten wat je wilt, zolang je de koolhydraten maar weglaat.

Diako Easyfit Eiwwitdieet

Als aanvulling op IBIO BIO HCG kun je Diako Easyfit gebruiken. Dit is een eiwitdieet dat is opgebouwd uit verschillende maaltijden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Spaghetti carbonara met kalkoenfilet of Geroosterd varkensvlees met rodekool en aardappelen? Een dagje Diako Easyfit  bestaat uit 5 eetmomenten. Gemiddeld krijg je 1000 tot 1100 calorieën per dag binnen.  Een volwassen vrouw heeft normaal gesproken het dubbele nodig, een man mag zelfs 2500 Kcal per dag. Door het eten van de voorgeschreven Easyfit maaltijden zul je overgewicht verliezen. Om het hongergevoel te beperken is het wel toegestaan om, in overleg met je diëtiste, extra groenten en fruit te eten naast de maaltijden.

Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de verschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringKastoes Fatburner Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenDieetlijst Belasting 2022 en 2023
ibio-kuurMet IBIO kun je afvallen en lichaam ontgiften in 1 keer. Het is volgens de leverancier een gezonde en natuurlijke en effectieve manier om af te vallen. IBIO is vervaardigd volgens een zeer innovatieve werkwijze en bevat geen hormonen en chemische eetlustremmers. HCG was in het verleden omstreden door de hormonen die in de ampullen zouden zitten. IBIO is hypoallergeen en zou je energie geven. Als je een IBIO Consulent gebruikt kun je alles eten wat je wilt, zolang je de koolhydraten maar weglaat.

7 Reacties

 1. Ik ben Odette en ben 34 jaar. Na mijn eerste zwangerschap was ik 24 kg zwaarder. Na een jaar sporten en zelf proberen te lijnen was ik nog maar 10 kg afgeslankt. Ik was het helemaal zat. Ik ben behoorlijk sceptisch over afslankkuren maar ik kon het niet alleen. Via internet kwam ik uiteindelijk bij Ibio. Dit sprak met aan omdat hier geen maaltijdvervangers worden gebruikt, maar gewoon eten en je ondersteunt wordt met supplementen. Na 11 kg te zijn afgeslankt bleek ik opnieuw zwanger en was ik genoodzaakt te stoppen. Na de geboorte van mijn tweede dochter was ik weer terug bij af. Ik woog weer 82 kg en dat is dus zowat 20 kg te zwaar (ik ben maar 1.69m) In mei weer begonnen met een Ibio-kuur omdat het de eerste keer zo goed ging. Ik viel nu 9 kilo af. Ik twijfelde over een derde kuur en nam contact op met Ibio. Daar stelden ze behoorlijk wat vragen over mijn gezondheid en afslankhistorie. Ik was verbaast over hun betrokkenheid en gedegen antwoorden. Ik heb 4 maanden later nogmaals een Ibio-kuur besteld. In totaal heb ik dus 3 keer, omdat ik hier vertrouwen in heb. Het was best pittig maar, nu 21 kg lichter, toch heel blij dat ik heb doorgezet!

 2. Na jaren te hebben gestoeid met mijn gewicht, zonder te strijd te kunnen winnen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik op zoek gegaan naar een verantwoorde manier om af te vallen. Na wat onderzoek op het internet kwam ik terecht bij IBIO. En ben ik overstag gegaan. Makkelijk te bestellen en snel in huis. Ik ben nu 6,5 kilo kwijt! Dit had ik zonder IBIO met veel meer moeite of helemaal niet voor elkaar gekregen. Het is een heel nieuwe levensstijl is die ik me heb eigengemaakt. Geen repen of shakes ofzo maar lekker genieten van gewoon eten en drinken, maar nu op een andere manier. Kwaliteit boven kwantiteit m.a.w. gezonde voeding en daarvan kunnen genieten. Ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit sinds ik de strijd met de kilo’s aan het winnen ben. Ik ben altijd een sportief persoon geweest, maar mijn lichaam sloot daar niet bij aan. Nu kan ik met trots zeggen dat mijn sportieve karakter en mijn lijf een match zijn!! Ik kan aan een ieder die twijfelt over afvallen, IBIO aanraden. Ruud – 36 jaar.

 3. Ik ben Esther, 48 jaar en ik was veel te zwaar. Een vriendin van mij was vorig jaar heel veel was afgevallen met IBIO. Zij was erg enthousiast hierover en kon haar gewicht ook na het dieet vasthouden. Via internet heb ik een kuur besteld en deze had ik de volgende dag al thuis. Heel snel dus. IBIO is heel mooi verpakt en er zit een duidelijke handleiding bij. Ook kun je via internet veel leuke filmpjes volgen van Casper Bürgi, waarin hij heel eenvoudig wat recepten uitlegt en kookt. Vol goede moed begon ik aan de kuur. De ampullen zijn simpel in te nemen en elke ochtend slikte ik de ik 2 vitaminetabletten. Zeker in het begin ging het heel hard met afvallen. Daarna nog steeds goed, maar iets minder snel. Ik ben 8 kilo afgevallen. Ik ben ook gewoon blijven sporten. In het begin minder intensief maar later gewoon weer aan alles meegedaan. Ik merkte aan alles dat het beter ging met sporten naarmate ik meer afviel. Na de eerste IBIO heb ik nog een volgende besteld, totaal ben ik bijna 18 kilo afgevallen.

 4. Een vriend vertelde tijdens een verjaardag te zijn afgevallen met mardanti bio hcg Ik ben zelf ongeveer 15 kilo te zwaar, vooral door te veel snaaien ’s avonds voor de tv. Ik was dus geïnteresseerd. Hij was zeer enthousiast en vertelde over de kok Casper Burgi die allemaal filmpjes had gemaakt voor deze afslankkuur. Dat was echt iets voor mij! Via internet heb ik een kuur besteld. Het zag er mooi uit, al die ampullen op een rij en de webkey voor uitleg via de computer. Ik heb vaker gelijnd, maar ben ook altijd weer aangekomen. Ibio was goed vol te houden. Ik kon moeilijk wennen aan de zurige smaak van de ampullen, maar ze werkten wel goed. Dat motiveerde en het was dus geen enkel probleem om vol te houden. Ik had veel energie en dat was fijn want ik werk fulltime. Ik ben met Ibio 7 kilo afgevallen. Het snaaien ’s avonds was over. Ik had er geen behoefte meer aan. Je zou verwachten dat ik na de kuur terug zou vallen in dat slechte eet gedrag, maar dat gebeurde niet. Mijn knop was om en ik wilde het niet meer. Ongelooflijk dat het me is gelukt. Op dit moment eet ik alleen nog gezondere voeding, veel grill; groente, vis en vlees. Ik wil er nog een paar kilo af. Zodra ik weer ga snaaien, merk ik het direct aan mijn lichaam, het voelt gewoon niet lekker meer. Ik ben nu heel blij en met mijn nieuwe eetpatroon hoop ik nog eens 7 kilo af te vallen. Lukt dat niet, bestel ik nog een Ibio!

 5. Edwin heeft zijn IBIO ervaring gedeeld:

  MIJN ERVARINGEN MET IBIO

  Ik ben tijdens de kuur zelf 12 kg afgevallen. Moet eerlijk zeggen dat ik me buiten een paar uitzonderingen (dropje voor de smaak en paar frietjes) redelijk goed aan de regeltjes gehouden heb. Het ging me ook vrij goed af omdat je stiekem toch best veel mag eten.

  Ik had ook nog een goede stok achter de deur in de vorm van een vriend die het ook deed. We maakten elkaar best wel gek wat ook wel weer heel grappig was. Als ik s ochtends mijn telefoon pakte had ik zijn eerste smsje al binnen. Hij is uiteindelijk 13 kilo afgevallen.

  Ik moet zeggen dat de gerechten van Caspar erg lekker waren. Denk dat het ook iets is wat je goed met je partner kan doen zodat je elkaar kan stimuleren. Ik ga nu de stabilisatiefase in en ga proberen op dit gewicht te blijven of nog een paar kilo extra te verliezen. Ik heb natuurlijk al eerder gelijnd maar het is me nog nooit zo makkelijk afgegaan.

  Verder vind ik de website ook heel professioneel. Ik kan iedereen aanraden die gewicht wil verliezen IBIO te gebruiken, mits je de discipline op kan brengen je aan de regels te houden. Just do it !!!! ( misschien wel een leuke kreet hihi ). Nog nooit door een merk gebruikt volgens mij.

  Groet Edwin Smulders

  • Hi Edwin,

   Met welke gewicht begon je? (in het verleden ben ik van 94kg naar 75kg gedieet, dat ging makkelijk. Nu op 72kg, probeer ik naar 63kg te gaan, en dat gaat veel en veel moeilijker. (bij mij althans).

   Ik hoor graag wat he begin gewicht was en je lengte.

   Alvast bedankt,

   John.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in