Idealica Review en Ervaringen

Idealica is een afslanksupplement op basis van druppels. Wat kun je verwachten van dit flesje met met verschillende plantaardige ingrediënten? Dat lees je in dit artikel.

Wat is Idealica?

Idealica is een product met natuurlijke afslankdruppels. De fabrikant maakt weinig claims over hoe het werkt en wat voor effecten je kunt bereiken. Wel beweert de fabrikant dat je kunt afvallen en dat je je eetlust kunt onderdrukken.

In Idealica vind je zeven verschillende ingrediënten. Groene koffie, groene thee, ginseng, l-carnitine, guarana en chroompicolinaat komen we vaker tegen. Ananasextract is een bijzonder ingrediënt.

Als je Idealica besluit te bestellen, dan ontvang je een flesje met 20 ml. Je neemt dan twee maal per dag 25 druppels in. Deze verdun je in een glas met water of vruchtensap. Een kuur duurt 28 dagen. De fabrikant wijst erop dat het niet handig is om de druppels ’s avonds in te nemen.

Idealica review
Idealica review

Voor wie is Idealica geschikt?

De afslankdruppels van Idealica zijn niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen of voor dames die borstvoeding geven. Het gebruik wordt ook specifiek afgeraden als je hebt van je nieren. Als laatste raadt de fabrikant aan om met een arts te overleggen als je medicatie gebruikt.

Idealica Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Idealica zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Idealica graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Hoe effectief is Idealica?

Uiteraard hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar Idealica en de verschillende ingrediënten. WE waren uiteraard het meest benieuwd naar het effect van ananas. Er is een studie bij ratten waaruit blijkt dat de stof de opslag van vet kan vertragen (bron). Deze ratten kregen wel een dieet dat hoog is in vet.

Groene koffie is ook uitgebreid onderzocht in knaagdieren en hier blijkt een soortgelijk effect uit (bron). Dit effect kan wel anders zijn als je al veel cafeïne inneemt. Dit geldt ook voor de effecten van groene thee (bron).

Het is wel belangrijk om te weten dat de dosering die je met de druppels van Idealica binnen krijgt, niet overdreven hoog is. Je moet dus geen wonderen verwachten van deze afslankdruppels.

Op basis van het wetenschappelijk onderzoek verwachten we dus dat je een klein effect kunt boeken met Idealica. Hoe sterk dit effect is, hangt af van hoeveel cafeïne je al gebruikt. Idealica kan je gewichtsverlies een beetje versnellen als je veranderingen in je levensstijl doorvoert.

Wat kost Idealica?

Een flesje Idealica kost €49.95. Daar komen €5.95 verzendkosten overheen. Er gelden staffels voor de korting. Als je meerdere flesjes koopt, krijg je tot 15% korting.

Voordelen

Idealica komt in een heel klein, handzaam flesje. Je kunt het dus zo meenemen naar je werk of op reis.

Nadelen

Het is een beetje raar dat de fabrikant van Idealica aanraadt om de drank te gebruiken met vruchtensap. Dit bevat vaak heel veel koolhydraten.

Een tweede en groter nadeel is dat het flesje erg klein is. Met 20ml en een gebruik van 25 druppels per dag, kun je het met een flesje ongeveer 10 dagen uitzingen. Dit maakt een kuur van 28 dagen (zoals aangeraden) een dure aangelegenheid.

Conclusie

Qua samenstelling is Idealica zo slecht nog niet. Je moet alleen niet verwachten dat de kilo’s eraf vliegen. Verwacht dus hoogstens een klein effect dat vooral komt door het extract van de ananas. Het effect van groene thee en cafeïne verschilt van persoon tot persoon en is vooral afhankelijk van hoeveel cafeïne je normaal gesproken al inneemt.

Een ander belangrijk nadeel van Idealica is dat het gewoon heel erg duur is. Een kuur van 28 dagen, zoals geadviseerd, kost je een kleine €140. Het is daarmee een stuk duurder dan vergelijkbare producten. Omdat je ook geen begeleiding krijgt, is de kans best groot dat je uiteindelijk heel weinig of helemaal geen resultaat boekt. Al met al is Idealica dus niet zo ideaal als het lijkt.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHealy Reviews en Ervaringen
Volgend artikelBerryfit Reviews en Ervaringen
idealicaQua samenstelling is Idealica zo slecht nog niet. Je moet alleen niet verwachten dat de kilo's eraf vliegen. Verwacht dus hoogstens een klein effect dat vooral komt door het extract van de ananas. Het effect van groene thee en cafeïne verschilt van persoon tot persoon en is vooral afhankelijk van hoeveel cafeïne je normaal gesproken al inneemt. Een ander belangrijk nadeel van Idealica is dat het gewoon heel erg duur is. Een kuur van 28 dagen, zoals geadviseerd, kost je een kleine €140. Het is daarmee een stuk duurder dan vergelijkbare producten. Omdat je ook geen begeleiding krijgt, is de kans best groot dat je uiteindelijk heel weinig of helemaal geen resultaat boekt. Al met al is Idealica dus niet zo ideaal als het lijkt.

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in