Prijsvraag: Ik ken mezelf en ben Slank

Mieke Kosters – Ik ken mezelf en ben slank

Mieke Kosters kennen we van de bestseller “Het geheim van slanke mensen“. Een vervolg kon niet uitblijven, en met “Ik ken mezelf en ben Slank” heeft Mieke wederom een succes te pakken!

Win een boek van Mieke

We geven drie exemplaren van het boek “Ik ken mezelf en ben Slank” weg. Wil jij gratis slank worden met de met hulp van Mieke Kosters? Dat kan! Meedoen is eenvoudig:

1. like ons op facebook (ben je al fan? deel dan dit bericht)
2. vertel waarom jij wil afslanken met Mieke

Alle deelnemers krijgen gratis een leuke verassing! *

mieke-slank

Mieke Kosters

Na haar studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen werkte Mieke 13 jaar in de marketingcommunicatie, de laatste jaren had ze een eigen marketingcommunicatiebureau. Ik ken mezelf en ben Slank is ontstaan uit eigen ervaring en aangescherpt met experts op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ooit had Mieke zelf veel overgewicht. Ze viel ze 15 kilo af door het eetgedrag van haar slanke vriendinnen te kopiëren. Speciaal voor het boek “Het geheim van slanke mensen” heeft Mieke de opleiding tot gewichtsconsulent afgerond. Op dit moment woont Mieke samen met haar man Jaap, en kinderen Lise (10), Faas (8) en Jette (3) in Amsterdam.

Ik ken mezelf en ben Slank

Mieke is een levensgenieter pur sang. Afvallen en toch genieten van chocola en wijn, het kan volgens de filosofie van Mie Relaxed afvallen, slank blijven én superlekker eten – het kan! Voordat je dit ultieme doel kunt bereiken moet je jezelf een aantal vragen stellen:

 • Waarom neem je in gezelschap toch weer te veel wijntjesik ken mezelf en ben slank
 • Waarom gaat die zak drop / chips helemaal leeg als je alleen bent?
 • Waarom zet je die knop niet om?
 • Welke gedachten zorgen dat jij niet afvalt?

In 3 stappen afvallen, mét chocola!

In dit nieuwe boek beschrijft Mieke in drie stappen – slank eten, slank denken, slank voelen – hoe je de baas wordt over je eigen eetgedrag. Ontdek aan de hand van haar eigen ervaringen (-15 kilo) en eyeopeners van afvallers uit haar trainingen hoe ook jij eet wat je wilt… en slank wordt. Als aanvulling kun je een online een test doen om er achter te komen welke “saboteurs” jou het meest lastig vallen en het afvallen in de weg staan.

Leer je valkuilen kennen

Het nieuwe boek van Mieke Kosters doet je inzien hoe je de valkuilen van het leven kunt ontwijken. Het is een prettig leesbaar en rijk geïllustreerd boek met een frisse uitstraling. In het boek vertelt Mieke nog eens hoe je je gedrag kunt aanpassen zonder te moeten afzien. Mieke wijst je op je eigen verantwoordelijkheid. Dit praktische boek over de psychologie  eten geeft je inzicht in je eet en leefpatroon.

Recensie

Tweede boek van de gewichtscoach na haar zeer succesvolle debuut ‘Het geheim van slanke mensen: eten wat je wilt…en afvallen’*. In samenwerking met een psychologe gaat ze in op de valkuilen en de saboterende gedachten die pogingen om af te vallen vaak niet blijvend succesvol maken. Ze beschrijft drie stappen op het gebied van gedrag, gedachten en gevoel. Maak je deze ‘switches’, zoals zij ze noemt, dan is de basis gelegd voor een leven lang slank zijn. Dit boek is geschreven in zeer heldere taal en verduidelijkt met veel praktijksituaties en eigen ervaringen. Het is geen klassiek dieetboek dat een bepaalde eetwijze voorschrijft. Met de aanwijzingen van de auteur kun je eten zoals je zelf wil. Zij is wel een voorstander van calorieën tellen en verwijst daarvoor naar de Eetmeter van het Voedingscentrum. Achterin staan menusuggesties (met calorieën). Naast het boek biedt de website www.miekekosters.nl aanvullende informatie, testen en rekentools. Geen register, wel bronvermelding en interessante leestips. Een goed en bruikbaar boek voor wie bereid is na te denken.

Recensie door Ieneke Fonck

* alle deelnemers aan de prijsvraag krijgen gratis het ebook “groene smoothies” meedoen kan tot 1 juli 2014. De prijswinnaars krijgen na sluiting van de prijsvraag automatisch bericht en worden op deze pagina bekend gemaakt.

9 Reacties

 1. Ik zou héél graag willen afvallen. Had een maagverkleining aangevraagd maar op mijn leeftijd (ik ben 67) doen ze die operatie liever niet, i.v.m. ’t grote risico. Het lukt mij gewoonweg niet om de kilo’s er af te krijgen, misschien lukt het wel met dit boek want zo kan het niet langer!!

 2. sinds ik in men menopauze zit vliegen de kilo’ s er maar aan, ik vind dat zo erg .
  En heb al van alles geprobeerd, misschien helpt dit,

 3. Ik ken mezelf niet goed genoeg. De wil is er wel, maar daarmee alleen red ik het niet. Ik wil zelf graag beter kunnen bewegen en makkelijker leuke kleding kunnen kopen waardoor ik me zelfverzekerder voel. Daarbij heb ik 4 kindjes die ik moet zien bij te houden en zorg ik voor mijn ouders die erg ziek zijn. Een slanker (en dus) energieker lijf is hier dus heel welkom!!

 4. Ik zou het boek graag winnen. Na een ritprijzen wordt het tijd om weer lekker in m’n vel te zitten en daar horen die extra kilo’s niet bij.

 5. Zou heel graag dit boek gebruiken om eindelijk20 kg af te vallen. Heb alles al geprobeerd, dus bijna laatste poging!!

 6. Ik ken mezelf en ik ben dik, omdat ik geen enkel dieet lang kan volhouden. Lijkt mij heerlijk om af te kunnen vallen en toch de dingen te drinken en eten die ik lekker vind, dus ik verwacht veel van dit boek…!

 7. Zou geweldig zijn om met duidelijke recepten te kunnen afvallen, dat zou ik heel graag willen.Probeer wel van alles maar toch gaat het steeds weer verkeerd.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in