Ik weet niet veel van diëten maar wel dat m’n broek te strak zit

Een leuk boekje over diëten voor een leuk prijsje met de titel: ‘Ik weet niet veel van diëten maar wel dat m’n broek te strak zit’

Zou je het liefst lekker dooreten, maar begint je broek angstvallig strak te zitten? Hoor je alle gesprekken over lijnen aan, zonder dat je er een lijn in kunt ontdekken? En begint het onderwerp saai te worden, maar wordt de weegschaal er niet vriendelijker op? Tijd voor nieuwe ingrediënten! Dit boek zet alles op een luchtige, humoristische maar duidelijk manier op een rijtje: de zin en onzin van diëten, waar krijg je mee te maken als je wilt afvallen? Hoe vind je de goede methode voor jou? Wat moet je weten om als een echte pro mee te discussiëren over diëten? Na het lezen van dit boek weet je precies wat wel en niet werkt en maak je bij iedereen indruk met je scherpzinnige opmerkingen over voeding en afvallen.

Bestel dit boek bij bol·com

Ik weet niet veel van diëten maar wel dat m'n broek te strak zit
Ik weet niet veel van diëten maar wel dat m’n broek te strak zit
Meijke Herwijnen

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Dit boekje maakt je op een luchtige wijze wegwijs in het grote aanbod van dieten en motiveert de lezer tot een op de persoon afgestemde aanpak. De tekst is verdeeld over drie delen: dieetland, de benodigde basiskennis en aan de slag. Elk deel is onderverdeeld in hoofdstukken. Een hoofdstuk begint steeds met een inleiding in de ‘ik-vorm’, een beschrijving van een eigen ervaring. De schrijfster, afgestudeerd in Voeding en Gezondheid aan de Universiteit Wageningen, neemt de lezer mee op haar tocht langs allerlei dieten om uiteindelijk te komen tot het jij-dieet. Zij laat de lezer ervaren dat slagen niet afhangt van kennis, maar van vermogen om naar je lichaam te luisteren, jezelf steeds beter te leren kennen, goede doelen te stellen en oprecht te genieten van eten en drinken. Het boekje besluit met enkele leessuggesties. Voorwoord door Mark Dakriet (winnaar van ‘De afvallers met sterren’).

bron: bol.com / NBD

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in