Insanity DVD Nederland Kopen

Het lijkt wel of heel Nederland in de ban is van Insanity. Na Zumba is het nu de beurt aan een nieuwe workout.  Op dit moment is Insanity de nieuwe hype op het gebied van thuis fitness.

Gratis Insanity Workout DVD

Binnenkort verloten we een Gratis Insanity Workout DVD onder onze facebook fans. Klik op ‘vind ik leuk‘ en maak ook kans. Heb je een vraag of ervaring met het Insanity Workout programma? laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

insanity

Shaun T Workout

Insanity is mede door de dagelijkse Tell Sell reclame in korte tijd enorm pouliar geworden. Maar wat is Insanity eigenlijk? Insanity is een door Shaun T, een expert op fitness gebied, bedachte workout. De workout bestaat uit verschillende DVD’s.

40 minuten per dag

Je traint je lichaam door elke dag 40 minuten zware intervaltrainingen te doen. Je bouwt spieren op en verbrand vet. De training zorgt voor een groot gewichtsverlies. Na 60 dagen is het resultaat duidelijk zichtbaar.

Voor deze pittige thuistraining moet je overigens wel beschikken over een goede conditie.

Shaun T’s Hip Hop Abs

Vind je de Insanity Workout te zwaar? De makers van Insanity hebben ook een midder intensief, maar effectief programma ontwikkeld. Met Shaun T’s Hip Hop Abs kun je gewicht verliezen en een slanker middel krijgen met slanke sexy buikspieren. Vet verbranden en mooie buikspieren krijgen ongeacht je leeftijd of fitnessniveau.

Voordelen Insanity

 • Snel resultaat
 • Je hoeft er de deur niet voor uit
 • Maximale Interval trainingen
 • Traint het hele lichaam
 • Zowel vet verbranden als spieren opbouwen

Nadelen Insanity

 • Niet voor beginners
 • Zelfdiscipline is vereist

Conclusie Insanity

Als je de discipline hebt om zelfstandig te sporten maar niet de creativiteit om een eigen programma samen te stellen, dan is Insanity een goed alternatief voor een (dure) sportschool. Het programma van Shaun T is bewezen effectief.

Ervaring met Insanity

Heb je ervaring met het trainingsprogramma van Shaun T, laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

6 Reacties

 1. Wauw dat zou ik graag willen winnen om me lichaam weer sterk tekrijgen ik ben gronis ziek en algelopen 2 jaar was echt een heftige tijd nadat de artsen zijden je moet geopereerdt worden ging een wereld voor me open dacht ik teminste na de operatsie begon het geziek ik ik had ondergewicht de crohn een obses en een zenieuw wat kapot is door de operatsie nu ben ik na 2 jaar weer beter en wil ik heel graag me sterker voelen en zijn hierdoor kan me ziekte langer weg blijven gr chrontjuh

 2. Ik heb zelf het trainingsprogramma helemaal gevolgd. Ik was zeer enthousiast over de resultaten. Na enkele weken zag ik al de eerste lijnen verschijnen op m’n buik. Maar het was niet een en al geweldig, want ik kreeg last van blessures. Ik wil daarom iedereen de volgende tips geven om blessures te voorkomen.

 3. Mijn zoon doet het insanity programma. Hij moet veel eten, maat weet niet precies wat en wanneer om zijn lichaam niet te schaden en op gewicht te blijven. Hij is al slank.
  Hij moet 2900 cal per dag eten om op gewicht te blijven. Heeft het engelse dieetprogramma en weet dus wat hij wel mag, maar weet niet precies wat hij bijv. moet nemen na het sporten (de recovery formula). Misschien kan jij wat adviezen geven. Hij denkt dat hij een buikje krijgt nu hij zo veel eet, maar minder eten is ook niet goed lijkt me.

 4. Het zou te gek zijn als ik eindelijk het lijf krijg wat ik graag zou willen hebben. Ik heb er echt alles voor over en als ik de mensen zie dan denk ik dit moet echt werken dan hoef ik geen plastiche chirugie te doen want mijn lijf klopt niet. Als ik lijn gaat er veel weg maar de buik boven de navel blijft altijd zitten en dat vindt ik zo erg. Dus ik hoop dat dit de oplossing kan zijn. Zoals ik de filmpjes bekijk is dit de oplossing ik zou hem erg graag willen winnen echt wel.

 5. We hadden de reclame van Insanity al op TV gezien. Mijn broer en ik zouden de workout dagelijks samen doen en elkaar motiveren. Doch vonden we de aankoop net iets te duur aangezien we beiden nog niet zo lang geleden een huisje hebben gekocht en volop bezig zijn met verbouwingen. De gratis DVD winnen zou dus fantastisch zijn! En zoals het spreekwoord zegt: Wie niet waagt niet wint!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in