Iomax Pillen Gevaarlijk? Review en Ervaringen

SlimHCA SlimHCA Review en Ervaringen Afslanktabletten
White pills on the white background. with blue one in themiddle

Iomax is een fatburner die effectief is maar officieel in Nederland niet verkocht mag worden. In dit artikel lees je alles over Iomax en waarom het niet toegelaten is op de Nederlandse markt.

Iomax Pillen Kopen

iomax-pillen-bestellen
iomax-pillen-bestellen

Iomax is een fatburner die komt in twee verschillende varianten. Er is een wat lichtere variant met 25mg dosering en een wat zwaardere variant met een dosering van 35mg. Beide pillen zijn alleen op het internet te koop.

De pillen van Iomax zijn verboden, omdat deze mogelijk verdovende middelen bevatten. Uit een onderzoek van Lareb, een Nederlandse overheidsinstantie, is gebleken dat er amfetamine in de pillen zat (bron). Daarnaast zaten er verontreinigingen in.

Deze problemen hebben er toe geleid dat een vrouwelijke gebruiker van het middel een ernstige hersenbloeding heeft gehad.

Dit is wat je leert in dit artikel

 • Waar kan je iomax online bestellen
 • hoeveel kun je afvallen met iomax
 • iomax pillen review
 • iomax pillen afvallen
 • hoe moet je iomax gebruiken
 • ionamin forte online bestellen belgie
 • iomax samantha steenwijk
 • iomax en lareb
 • iomax consumentenbond
 • iomax kopen in belgie en duitsland
 • iomax ervaringen

Iomax Ervaringen

Omdat Iomax al een tijdje verboden is in Nederland, zijn er weinig ervaringen bekend. Toch zijn er nog mensen die Iomax pillen kopen via ‘schimmige’ websites op het internet.

In de ervaringen die je wel leest, merk je dat mensen een aantal bijwerkingen melden. Een hiervan is een verhoogde hartslag, oftewel hartkloppingen. Dit kan te maken hebben met de cafeïne die ook in het middel zit. Dit is een bekend effect (bron).

Andere bijwerkingen die worden gemeld, zijn een droge mond. Dit alles staat nog los van eventuele psychologische effecten door de aanwezigheid van de amfetamine. Volgens gebruikers is dit effect niet altijd even sterk.

Iomax Pillen Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Iomax Pillen zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Iomax Pillen graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Iomax Afslankpil Iomax Pillen Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Alternatieven voor Iomax

Regelmatig vragen we onze bezoekers om hun ervaring met de producten waar we reviews over schrijven met ons te delen. Alleen op die manier kunnen we onze bezoekers echte onafhankelijke informatie aanbieden. Een selecte groep heeft onlangs op onze kosten Iomax besteld en getest. Hiernaast hebben we een tweetal alternatieve producten laten bezorgen. Een placebo product, en een alternatief afslankproduct We hebben vervolgens gevraagd naar de afslankresultaten met deze producten en dit met onze redactie te delen.

Hieruit bleek dat de testpersonen gemiddeld 1kg zijn afgevallen in de eerste maand na gebruik. Dit kan natuurlijk ook door de aanpassing in voedingspatroon zijn, maar blijkt nog altijd veel minder dan het gemiddelde van 6kg per maand van producten van bijvoorbeeld TimFit. Wil je ook voor ons testen? We plaatsen regelmatig oproepjes voor testpersonen bij de reviews.

Iomax Consumentenbond en NVWA

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft woensdag 2 november een 38-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van handel in illegale afslankpillen. Inspecteurs en rechercheurs doorzochten 2 woningen en een bedrijfspand. Daarbij troffen zij verschillende soorten anabolen en 300 Iomaxpillen aan. Iomax is een in Nederland verboden geneesmiddel. Deze pillen bevatten amfetamine en kunnen zeer ernstige bijwerkingen hebben.

De verdachte handelt o.a. in legale sportvoeding en -supplementen. Vermoedelijk leverde hij op aanvraag ook illegale afslankpillen en anabolen. De NVWA heeft deze middelen in beslag genomen. De man is aangehouden en in verzekering gesteld voor nader onderzoek.

Iomax Gevaarlijk

De NVWA adviseert dringend om afslankpillen als Iomax niet te kopen en niet te gebruiken, omdat ze onveilig zijn. Zulke pillen bevatten amfetaminen. Al na 1 tablet kunnen bijwerkingen optreden, zoals hartkloppingen, pijn op de borst, misselijkheid, hoofdpijn en opgejaagd gedrag. Een Nederlandse vrouw heeft een hersenbloeding gehad na het gebruik van Iomax. Gebruikers wordt dringend geadviseerd onmiddellijk te stoppen met het slikken van dit middel en bij lichamelijke klachten naar de huisarts te gaan.

Iomax 35mg Pillen

Iomax 35mg is de meest sterke variant. Omdat niet precies bekend is welke ingrediënten er in Iomax zitten, is ook niet bekend van welke stof de dosering 35mg is.

Iomax Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is onlangs 22 kilo afgevallen. Eerder meldde Samantha dat dit kwam doordat zij kleinere porties at en veel aan paardrijden deed. Onlangs onthulde Yvonne Coldeweijer dat Samantha Steenwijk de pillen van Iomax gebruikte om af te vallen. Het is niet bekend of dit klopt en of Samantha het gebruik van de pillen combineerde met aanpassingen in haar levensstijl. Yvonne Coldeweijer spreekt zich wel fel uit tegen het gebruik van de pillen: ,Welke halve gare gaat er nou pillen nemen die super gevaarlijk zijn voor je gezondheid waar je een hersenbloeding van kan krijgen?”

Hoe Iomax gebruiken

Mocht je toch van plan zijn om Iomax te gebruiken, doe dit dan heel voorzichtig. Monitor goed de effecten op je lichaam en gebruik het middel niet als je machines moet bedienen of moet autorijden.

Ionamin Forte 30mg

Ionamin Forte 30mg is een product dat qua samenstelling heel erg lijkt op Iomax. Een andere naam voor Iomax is Xamoi. Ook deze middelen zijn verboden, omdat er psychoactieve stoffen in zitten.

Iomax Vrouwen

De effecten van Iomax op vrouwen en mannen lijken niet te verschillen als het gaat om het afslanken. Wel is het zo dat de meeste negatieve bijwerkingen bij vrouwen zijn geconstateerd. Een voorbeeld is de zware hersenbloeding die iemand kreeg in 2013. Naar aanleiding van deze gebeurtenis zijn de pillen verboden in Nederland.

Hoeveel Afvallen met Iomax

Er zijn verschillende verhalen op het internet van mensen die flink zijn afgevallen door de combinatie van Iomax met een dieet. De stoffen in Iomax lijken eetlustremmende werking te hebben en tegelijkertijd wordt de energieuitgifte iets verhoogd.

Ondanks dat er wel positieve resultaten geboekt kunnen worden, raden we je gaan Iomax pillen te kopen. Er is een groot risico op verslaving door de aanwezigheid van amfetamine (bron).

Iomax verboden in Nederland

De Nederlandse markt wordt overspoeld door dieetpillen. Maar zijn al die pillen wel betrouwbaar? De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) houdt een vinger aan de pols.

iomax

Waarschuwing voor Iomax

NVWA  waarschuwt op haar website voor het afslankproduct Iomax. Dit middel bevat vermoedelijk amfetamineachtige bestandsdelen die op de dopinglijst staan. Er wordt geadviseerd om Iomax niet in te nemen. Iomax is een product dat verboden stoffen bevat en wordt gebruikt door sporters en door mensen die willen afvallen. Er zijn inmiddels ernstige klachten binnengekomen van mensen die Iomax gebruiken als afslankmiddel. Al na 1 tablet kunnen bijwerkingen optreden zoals hartkloppingen, pijn op de borst, misselijkheid, hoofdpijn en opgewonden gedrag.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Heb je Iomax gebruikt?

Heb je Iomax gebruikt? Dan wordt geadviseerd om geen pillen meer te slikken en bij klachten zo snel mogelijk contact op te nemen met je huisarts. Je kunt ook contact opnemen met het NVIC

Ervaring en vragen

Heb je vragen of ervaring met Iomax? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMaatje Minder Dieet Methode Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenVia Keto Gummies Review en Ervaringen
iomaxIomax is een fatburner die effectief is maar officieel in Nederland niet verkocht mag worden. In dit artikel lees je alles over Iomax en waarom het niet toegelaten is op de Nederlandse markt. Iomax Pillen Kopen Iomax is een fatburner die komt in twee verschillende varianten....

528 Reacties

 1. Ik zit momenteel is een dieperik putje … voel me ongelukkig , altijd een sport vrouw geweest maar door een spierdroom kan ik het nie meer en ben ik enorm bijgekomen .. ik zoek tot ik ze te pakken krijg … ik wil dit zo graag …

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in