De Gezonde Eter: Een Mooie en Vitale Huid

Irene is de grondlegger van het Gezonde Eter Afslankprogramma dat je gratis via deze website kunt volgen.  Het vijfde boek van Irene heeft de titel “De gezonde eter: een mooie en vitale huid” Dit boek sluit naadloos aan op het gratis afslankprogramma. Met Irene dit unieke boek toont Irene aan hoeveel invloed je dagelijkse voeding heeft op de conditie van de huid.

mooie-huid

De oplossing tegen huidklachten

In haar vijfde boek laat Irene zien hoeveel invloed de dagelijkse voeding kan hebben op de conditie van de huid. Zwaar. vet, zoet en bewerkt eten bijvoorbeeld, is niet alleen slecht voor je algemene welbevinden, maar laat ook sporen na in je uitstraling. Het belast de lever onnodig en dit orgaan staat meestal centraal bij huidklachten. Een goede verzorging staat uiteraard centraal, maar uiteindelijk zijn de meeste huidklachten een teken dat er iets van binnen veranderd moet worden. Irene behandelt in haar boek de meest voorkomende huidproblemen en hoe je deze kunt behandelen door middel van voeding en supplementen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

 • Eczeem
 • Rimpels
 • Acne
 • Psoriasis
 • Rosacea
 • allergische huid
 • Gestreste huid
 • Cellulitis
 • Pigment vlekken
 • Brandwonden

Detox Programma

Het vijfde boek van Irene geeft je niet alleen meer inzicht in de huid, organen en voeding maar staat ook boordevol tips en adviezen voor een mooie vitale huid. Daarnaast staat er een uitgebreid beauty detox programma in waarin ze stap voor stap vertelt hoe je het lichaam kunt ontgiften en versterken om zo weer een mooie vitale huid te krijgen. Speciaal voor haar vijfde boek heeft Irene verschillende gastschrijvers uitgenodigd. Zo schrijft Richard de Leth over Oervoeding en Rhené Emmerich over gezichtsdiagnose.

Behandel je huid van binnenuit

Veel mensen met huidklachten behandelen deze van buiten uit. Toch zijn de meeste huidklachten een teken dat er van binnen iets veranderd moet worden. Het boek geeft je niet alleen meer inzicht in de huid, organen en voeding, maar staat ook boordevol tips en adviezen voor een mooie, vitale huid. Door middel van een uitgebreid beauty-detox programma vertelt Irene stap voor stap hoe je je lichaam kunt ontgiften en versterken om zo weer een mooie vitale huid te krijgen. Echter schoonheid komt van binnen uit en dat is je uitstraling. Als je gezond eet, leeft en positief in het leven staat, dan kom je fysiek en mentaal goed in je vel te zitten en straat je het uit.

Meer Boeken van Irene

Irene heeft voor bezoekers van vetvrij.com het Gezonde Eter Afslankprogramma samengesteld. Dit gratis afslankprogramma van Irene bestaat uit “De 17 redenen van overgewicht“. Bezoek het forum van De Gezonde Eter voor meer informatie, vragen en ervaringen. Bestel het E-Book.en start vandaag nog met je nieuwe leven.

Irene heeft inmiddels de volgende titels op haar naam staan:

Groetjes,

irene

3 Reacties

 1. Hoi Irene,

  Ik heb je programma via het ebook dat ik hier op vetvrij heb gekocht gevolgd. Sluit je nieuwe boek hier goed op aan? Ik heb last van rode vlekjes en adertjes in mijn gezicht. Kan ik hier iets tegen doen?

  Barbara

  • Hallo Barbara, het boek is nu net pas op de markt gekomen sinds afgelopen vrijdag. en in het boek staat inderdaad ook over de rode adertjes en wat je ertegen kunt doen.
   En ja het sluit goed aan bij vet E-book van mij wat je via vetvrij kunt bestellen.
   Groetjes Irene

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in