Irma Kromhout-van Cappelle

Irma Kromhout-van Cappelle heeft na haar opleiding tot gewichtsconsulent ook een orthomoleculaire opleiding afgerond. Dit maakt dat Irma zich niet bezighoudt met het aantal calorieën in een product maar meer kijkt welke voedingsstoffen je nodig hebt om lekker in je vel te zitten en je goed te voelen.

irma

Orthomoleculaire Geneeskunde

Als actuaris (verzekeringswiskundige) had ik het in 2006 wel gehad. Ik wilde echt iets voor mezelf opzetten en iets met voeding gaan doen. Daarom heb ik de opleiding gewichtsconsulent en voedingsleer gedaan. Toen vond ik dat ik nog meer kennis nodig had om mensen echt op weg te helpen en zo ben ik bij de opleiding orthomoleculaire geneeskunde terecht gekomen.

In mijn praktijk komen veel mensen met allerlei (vage) klachten maar ook mensen met over- en ondergewicht, waarbij de basis van de behandeling altijd voeding is. Zelf ben ik eind 2010 twee keer plotseling ziek geworden en na enig onderzoek kwam ik erachter dat ik intolerant ben voor ei en koemelkproducten. Dat heeft gemaakt dat ik me steeds verder in voeding verdiept heb en naast mijn orthomoleculaire opleiding me ook in macrobiotiek verdiept heb. In deze leer wordt namelijk nog heel veel met voeding opgelost. Echter, ik pretendeer niet dat iedereen macrobiotisch moet gaan eten, want ik ben ik er na een al die jaren ook wel achter, dat er nooit 1 zienswijze is die de lading dekt, dus in mijn eigen praktijk zet ik al mijn opgedane kennis in om mensen zoveel mogelijk van hun klachten af te helpen en hen te helpen uitvinden welke voeding bij hen past.

 

Superfoods

Tevens zijn ook vragen over vitamines, mineralen en superfoods welkom. Naast het geven van consulten ben ik docent en ik verzorg kookworkshops en -demonstraties zowel bij mij thuis als op locatie. Het doel hiervan is om mensen kennis te laten maken met nieuwe producten en om te tonen dat gezond eten gemakkelijk en smakelijk kan zijn. Ik werk zonder pakjes, zakjes enz, en ook plantaardig, zonder zuivel, zonder ei en zonder suiker.

Mocht je vragen hebben, schroom niet om ze te stellen.

irma-kromhout

Skinny Detox Review en Ervaringen

Detox is een afslanksupplement van JS Nutrition. Het supplement kan je helpen om af te vallen en om gifstoffen in het lichaam af te...

Nutrigo Lab Burner review

Nutrigo Lab Burner noemt zich zelf een moderne, complex werkende vetweefselverlager. Wat dit in de praktijk inhoudt lees je in deze Nutrigo Lab Burner...

Fat Burn Active reviews en ervaringen

Fat Burn Active is, zoals de naam al doet vermoeden, een fat burner. In dit supplement vind je maar liefst 12 verschillende ingrediënten, die...

1 reactie

  1. Geachte mevrouw,

    Ik heb altijd al last gehad van een ondergewicht. Niet extreem maar toch ergerlijk. Ik kan eten wat ik wil maar kom niet bij. Ik heb al verschillende dieten geprobeerd maar mijn ondergewicht blijft. Ik heb geen last van een eetstoornis zoals anorexia. Kan u mij een passend advies geven?

    Dank u hartelijk,

    Samuelle

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in