Alli Afslankpil Review

Al jaren wachten we erop. Een pil waarmee je zonder moeite af kan vallen. Alli zegt de wonderpil te hebben gevonden. Afslanken met een pilletje, toekomstmuziek of realiteit? Alli zegt de wonderpil te hebben gevonden!

Heb jij ervaring met alli? geef dan hier jouw mening of lees hier de reacties van anderenalli2

Alli is speciaal bedoeld voor volwassenen met een BMI van 28 of hoger. Alles komt neer op evenwichtige voeding als je proberen gewicht te verliezen. Toch berijk je soms niet het gewenste resultaat. Speciaal voor die mensen is Alli misschien wel de oplossing.

Alli is sinds kort verkrijgbaar op de Nederlandse markt en vooralsnog uitsluitend verkrijgbaar bij de huis of internet-apotheek .  De afslank-pil Alli is afkomstig van het farmaceutische bedrijf GlaxoSmithKline GSK. Het bijzondere aan Alli is dat het zonder doktersvoorschrift verkrijgbaar is.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Experts waarschuwen echter voor misbruik van het te gemakkelijk verkrijgbare geneesmiddel Alli. Daarnaast kun je onprettige effecten op je stoelgang verwachten bij veelvuldig gebruik van dit product. Alli werkt immers niet op de eetlust of het metabolisme zoals andere afslank producten, maar remt de vertering van vetten. Alli bevat de actieve stof orlistat die verhindert dat de lange voedingsvetten in de darm in kortere stukken geknipt worden.

Nadelen van Alli

Alli kan de volgende neveneffecten hebben: winderigheid, diarree, stinkende ontlasting.

Door de verhoogde afvoer van vetten uit de darm bestaat ook het risico dat de vetoplosbare vitaminen A, D, E en K mee geloosd worden. Vitaminesupplementen zijn daarom aangeraden.

Het is dus niet aangeraden om deze afslankpil zonder medische begeleiding te gaan gebruiken en is enkel geschikt voor patiënten met een BMI dat hoger dan 28 is.

 • alli is geen magische afvalpil. Het is een gewichtsverliescapsule met een ondersteuningsprogramma dat helpt bij het verliezen van 50% meer gewicht vergeleken met diëten alleen.
 • Het werkt door er voor te zorgen dat een bepaalde hoeveelheid van het vet dat je eet, niet worden opgenomen, dus voor elke 2 kilo die je verliest door gezond te eten, kan alli je helpen er één meer te verliezen.
 • alli is het eerste en enige EU geregistreerde hulpmiddel bij gewichtsverlies.
 • alli is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder, met een BMI van 28 of hoger.

Waarschuwing voor het gebruik van Alli

Onlangs is er een waarschuwing voor bepaalde groepen vrijgegeven door het CBG en IGZ

Alli Dieet

Door de manier waarop de alli-capsules werken, is het belangrijk om een dieet met verminderde calorie- en vetinname

te volgen. Het kan zijn dat je dat al doet. In dat geval hoef je waarschijnlijk slechts kleine aanpassingen te maken – controleer je dagelijkse vet-en calorie streefwaarden voor meer informatie.

Alli getest door Vara Kassa *

Alli is januari 201o tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest.  Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken Alli geprobeerd. De kandidaten die de Alli-afslankpil slikten wogen op 24 oktober gezamenlijk ruim 375 kilo. Ze zijn in totaal 19,5 kilo afgevallen. Dat is een percentage van 5,3 procent van hun totaalgewicht.

Heb jij ervaring met alli? geef dan hier jouw mening of lees hier de reacties van anderen.

* bron: vara kassa

68 Reacties

 1. Ik heb ally vroeger met goed resultaat gebruikt.
  Kan het helaas nergens bij ons via diëtist of arts
  Krijgen omdat het uit de handel zou zijn genomen! Graag zou ik adres en gegevens van een leverancier ontvangen!

 2. Hallo,

  Ik heb laatst het boek via de bieb gehuurd samen met mijn moeder en zij merkt echt dat ze zich er beter door voelt :)
  Nu is ons probleem alleen dat we het boek nergens kunnen kopen :(
  Iemand enig idee waar we het boek nog kunnen kopen?
  Alvast bedankt!

 3. hoi allemaal
  het wordt al twee weken dat ik bezig ben met alli en het lukt wel , ben 5 kilo al kwijt geraaIk ga het verder gebruiken . :D

 4. Complimenten Dona! Het is alweer bijna een jaar geleden maar ik ben er (op dokters advies en onder begeleiding) ook goed mee afgevallen.

  Het gaat je lukken!

  Mats

 5. heel goed Donna .Ga zo door. Ik ga binnen kort ook weer eens proberen. Ben een tijdje gestopt omdat ik niet goed in mijn vel zat.
  Het ging me wel heel goed af. wel geprobeert hoe het met gewoon vet eten ging en kreeg dezelfde ervaring…..

 6. Hoi allemaal:D
  Ik gebruik alli al mandaag 1 week en ik merk dat ik 2 kilo ben afgevallen bij mij werkt dat echt maar ik leet ook op mijn eten ik gebruik weinig vetvoeding 30 g vet per dag ik eet een 2 keer per dag maar niet wel en drink alleen water 2 lt water per dag en heb geen bijwwerkingen geen diarree ik ben echt blij he dat ik ben afgevallen en ik ga dat verder gebruiken tot ik 20 kilo afvall voor de zomer
  Alvast bedankt
  Donaaa

 7. hoi
  Ik ben al een week bezig met alli en ben al 2 kilo kwijt ik had geen bijwerkingen niks ik zie dat alli echt helpt ale ja bij mij wel he ,
  ik hoop dat het zo verder gaat
  groeten donaaa

 8. Hoi Inna,
  Ik gebruik het nu ook ongeveer een week of 3 bezig en het gaat mij goed af. Ik heb nergens last van, wel soms van diaree maar niet dat ik er last van heb. Gaat het verder wel goed dan?

  Groetjes, Denise

 9. Hoi
  ik gebruik alli nu ongeveer 2 weken.
  In het begin ging het goed, maar ik heb nu vreselijke pijn in streek tussen mijn navel en de maag!! en heb ook veel last van diarree!
  wat kan hiervan de oorzaak zijn?
  heeft iemand anders het ook zo ervaren?
  graag reactie, want ik zit te overwegen om te stoppen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in