Alli Afslankpil Review

Al jaren wachten we erop. Een pil waarmee je zonder moeite af kan vallen. Alli zegt de wonderpil te hebben gevonden. Afslanken met een pilletje, toekomstmuziek of realiteit? Alli zegt de wonderpil te hebben gevonden!

Heb jij ervaring met alli? geef dan hier jouw mening of lees hier de reacties van anderenalli2

Alli is speciaal bedoeld voor volwassenen met een BMI van 28 of hoger. Alles komt neer op evenwichtige voeding als je proberen gewicht te verliezen. Toch berijk je soms niet het gewenste resultaat. Speciaal voor die mensen is Alli misschien wel de oplossing.

Alli is sinds kort verkrijgbaar op de Nederlandse markt en vooralsnog uitsluitend verkrijgbaar bij de huis of internet-apotheek .  De afslank-pil Alli is afkomstig van het farmaceutische bedrijf GlaxoSmithKline GSK. Het bijzondere aan Alli is dat het zonder doktersvoorschrift verkrijgbaar is.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Experts waarschuwen echter voor misbruik van het te gemakkelijk verkrijgbare geneesmiddel Alli. Daarnaast kun je onprettige effecten op je stoelgang verwachten bij veelvuldig gebruik van dit product. Alli werkt immers niet op de eetlust of het metabolisme zoals andere afslank producten, maar remt de vertering van vetten. Alli bevat de actieve stof orlistat die verhindert dat de lange voedingsvetten in de darm in kortere stukken geknipt worden.

Nadelen van Alli

Alli kan de volgende neveneffecten hebben: winderigheid, diarree, stinkende ontlasting.

Door de verhoogde afvoer van vetten uit de darm bestaat ook het risico dat de vetoplosbare vitaminen A, D, E en K mee geloosd worden. Vitaminesupplementen zijn daarom aangeraden.

Het is dus niet aangeraden om deze afslankpil zonder medische begeleiding te gaan gebruiken en is enkel geschikt voor patiënten met een BMI dat hoger dan 28 is.

 • alli is geen magische afvalpil. Het is een gewichtsverliescapsule met een ondersteuningsprogramma dat helpt bij het verliezen van 50% meer gewicht vergeleken met diëten alleen.
 • Het werkt door er voor te zorgen dat een bepaalde hoeveelheid van het vet dat je eet, niet worden opgenomen, dus voor elke 2 kilo die je verliest door gezond te eten, kan alli je helpen er één meer te verliezen.
 • alli is het eerste en enige EU geregistreerde hulpmiddel bij gewichtsverlies.
 • alli is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder, met een BMI van 28 of hoger.

Waarschuwing voor het gebruik van Alli

Onlangs is er een waarschuwing voor bepaalde groepen vrijgegeven door het CBG en IGZ

Alli Dieet

Door de manier waarop de alli-capsules werken, is het belangrijk om een dieet met verminderde calorie- en vetinname

te volgen. Het kan zijn dat je dat al doet. In dat geval hoef je waarschijnlijk slechts kleine aanpassingen te maken – controleer je dagelijkse vet-en calorie streefwaarden voor meer informatie.

Alli getest door Vara Kassa *

Alli is januari 201o tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest.  Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken Alli geprobeerd. De kandidaten die de Alli-afslankpil slikten wogen op 24 oktober gezamenlijk ruim 375 kilo. Ze zijn in totaal 19,5 kilo afgevallen. Dat is een percentage van 5,3 procent van hun totaalgewicht.

Heb jij ervaring met alli? geef dan hier jouw mening of lees hier de reacties van anderen.

* bron: vara kassa

68 Reacties

 1. Ik heb ally vroeger met goed resultaat gebruikt.
  Kan het helaas nergens bij ons via diëtist of arts
  Krijgen omdat het uit de handel zou zijn genomen! Graag zou ik adres en gegevens van een leverancier ontvangen!

 2. Hallo,

  Ik heb laatst het boek via de bieb gehuurd samen met mijn moeder en zij merkt echt dat ze zich er beter door voelt :)
  Nu is ons probleem alleen dat we het boek nergens kunnen kopen :(
  Iemand enig idee waar we het boek nog kunnen kopen?
  Alvast bedankt!

 3. hoi allemaal
  het wordt al twee weken dat ik bezig ben met alli en het lukt wel , ben 5 kilo al kwijt geraaIk ga het verder gebruiken . :D

 4. Complimenten Dona! Het is alweer bijna een jaar geleden maar ik ben er (op dokters advies en onder begeleiding) ook goed mee afgevallen.

  Het gaat je lukken!

  Mats

 5. heel goed Donna .Ga zo door. Ik ga binnen kort ook weer eens proberen. Ben een tijdje gestopt omdat ik niet goed in mijn vel zat.
  Het ging me wel heel goed af. wel geprobeert hoe het met gewoon vet eten ging en kreeg dezelfde ervaring…..

 6. Hoi allemaal:D
  Ik gebruik alli al mandaag 1 week en ik merk dat ik 2 kilo ben afgevallen bij mij werkt dat echt maar ik leet ook op mijn eten ik gebruik weinig vetvoeding 30 g vet per dag ik eet een 2 keer per dag maar niet wel en drink alleen water 2 lt water per dag en heb geen bijwwerkingen geen diarree ik ben echt blij he dat ik ben afgevallen en ik ga dat verder gebruiken tot ik 20 kilo afvall voor de zomer
  Alvast bedankt
  Donaaa

 7. hoi
  Ik ben al een week bezig met alli en ben al 2 kilo kwijt ik had geen bijwerkingen niks ik zie dat alli echt helpt ale ja bij mij wel he ,
  ik hoop dat het zo verder gaat
  groeten donaaa

 8. Hoi Inna,
  Ik gebruik het nu ook ongeveer een week of 3 bezig en het gaat mij goed af. Ik heb nergens last van, wel soms van diaree maar niet dat ik er last van heb. Gaat het verder wel goed dan?

  Groetjes, Denise

 9. Hoi
  ik gebruik alli nu ongeveer 2 weken.
  In het begin ging het goed, maar ik heb nu vreselijke pijn in streek tussen mijn navel en de maag!! en heb ook veel last van diarree!
  wat kan hiervan de oorzaak zijn?
  heeft iemand anders het ook zo ervaren?
  graag reactie, want ik zit te overwegen om te stoppen.

 10. hoihoi
  nou hier ben ik dan eindelijk.! het is druk in huis, de vakantie is weer voorbij en moet weer aant werk. terwijl mn vriend nog een week vakantie heeft. en ook deze week de schutting is geplaatst, de oprit word deze week gedaan.
  dus het is een beetje hectisch, en gisteravond kregen we visite wat lang bleef zitten haha. wel erg gezellig.

  ik hou me inderdaad ook aan 3 maaltijden, tussendoor eet ik fruit of nog een ander tussendoortje bijv; kwark of een koekje bij de koffie.

  ik hou helemaal niet van vis dus dat zou ik ook niet snel eten. wat ik wel zou kunnen eten is zalm. maar wel met een soort sausje (rode saus, tomatensaus ofzo) en rijst.
  denk je dat het dan handig is om suplementen te nemen?

  ik weet niet of ik al gezegd heb dat ik niet van groenten hou, niet erg handig met een dieet. maar ik kan er niks aan doen ik hou er gewoon niet van. lust het ook niet.
  andijvie/boerenkool/sperzieboontjes/prei/ui/champignons/tauge
  dat is eigenlijk wel alles.

  ik maak vaak macaronie/nasi/stampotjes andijvie en boerenkool soms gebakken aardappeltjes. ik tel gewoon alles en dan kom ik er wel uit.

  om te bakken gebruik ik eigenlijk altijd olijfolie of een magere vloeibare boter. ik snap alleen niet als je 1 eetlepel olijfolie gebruikt dat je dan gelijk al 10 gram vet kwijt bent aan je avondeten. hoe tel jij dat?

  ik heb ook een hond en daar gaan we inderdaad ook veel mee wandelen. is nog een pup dus we kunnen natuurlijk niet te lang.

  het drinken is moeilijk voor mij, dat kan wel beter..
  een light frisdrank drinken kan toch wel.?

  en ja of ik zelf nog tips heb.. afvallen is altijd moeilijk als je alle lekkere dingen lekker vind haha. af en toe een keer iets nemen en de volgende dag extra streng zijn moet toch ook een x kunnen. je moet jezelf wel iets gunnen het moet wel leuk blijven.

  liefs

 11. Ha,

  Dat is heel erg goed wat je doet. Als je kijkt in groente en fruitzit weinig in.
  Ik probeer zoveel mogelijk om me aan die 3 maaltijden te houden. Dit is in het begin best moeilijk maar het went heel snel. Geloof dat van mij.
  Mijn lunch zag er b.v zo uit:

  2 bruine bollen cal 377
  1 lap 30+ kaas. vet 14,2
  2 x halvarine
  2 lapjes kipfilet.

  of

  2 bruine bollen cal. 326
  2 x halvarine vet 8.3
  4 plakjes rosbief (30gr)
  Rucolla sla (14 gr)

  Aangezien dat jij nog iets meer mag hebben kun je er nog iets van fruit bij doen.

  Diner

  Zalmfilet 127 gr 127 gr cal. 372
  boontjes 175 gr vet 16.8
  Aardappel gekookt. 100 gr.

  of

  1 kipfilet 75 gr cal. 470
  Zilvervlies rijst 75 gr vet 11
  100 gr wortels

  Er wordt geadviseerd om twee keer per weer vis te eten. 1 keer vette vis en 1 keer magere vis. Vette vis is b.v. zalm. Magere vis in meestal witte vis. je kunt er ook voor kiezen om b.v een keertje gerookte zalm op een broodje te eten als lunch en een andere keer bij het diner magere vis.

  Lasagne als je hem zelf maatk dan kun je calorieen en vetten tellen. Wat je ook kunt doen is dan een appart bakje voor je zelf maken.
  Ik zelf ben er van vrschoten wat er in gehakt zit. Als je b.v tarataar neemt zit er al 130 cal en 6 gram vet in 70 gram. Biefstuk daar in tegen 110 cal en 3 gram vet in 80 gram. Maar om nu biestuk te laten malen voor je lasagne…… dan moet lasagne tot wel heel erg lekker vinden.
  Voor te bakken gebruik ik vloeibare boter of ik bak in een anti aanbak laag. Voor mijn vlees heb ik een contact grill. je moet er alleen geen vis tussen doen dan blijft de helft hangen en dat is op dit moment natuurlijk heel erg zonden. HAHA.
  Verder probeer ik veel verse groente te eten. Daarnaast ben ik er achter gekomen dat rauwe groente beter vullen dan gekookt. Dus rauwe wortels, rauwe bloemkool, sla, bleekseldrie. Maar daar moet je natuurlijk van houden.
  Wat bij mij heel erg hielp was vandaa plannen wat je morgen en overmorgen wilde eten. Dat hield me tegen om ’s avonds inpusief te koken. met als gevolg dat je weer naar de winkel moet en langs het koek en snoepvak moet lopen. Ga geen boodschappen doen als je homnger hebt want dan is alles lekker. En je bent snel genijgt om een klein snackje te kopen.
  Probeer langer te kauwen op je eten dan duurt het eten langer. Drink bij je eten een vol glas water. Je moet toch je pil in nemen. Dan ben je al halverwege je 1,5 liter water.

  Ik weet niet of je een hond hebt. Ik wel die moet nu verplicht veel met mij gaan wandelen. Vind ie verschrikkelijk. (maar niet echt.) Om te bewegen loop de trap een paar keer extra op en af. Voelt misschien stom maar je bent weer in beweging. Ga met de fiets boodschappen doen als het kan.

  Ik hoop dat je iets kan met deze tips. Als jij nog iets interestands weet of tegen komt laat het me maar weten. Ik merk dat dit ook een goed iets voor mij is om niets in mijn mond te stoppen Ik ben hier mee bezig.
  Ik hoop je snel te horen.

  Groetjes Jacqueline

 12. hoi.!
  ok dan weet ik dat ook weer. 1 tussendoortje dus? hoe zit dat met fruit dan? ik eet nu eigenlijk nog wel fruit tussendoor. mag dat wel dan? zit niet zoveel calorieen in en geen vet dus lijkt me geen probleem toch?
  ik heb op dit moment zeker geen hongergevoel, gelukkig maar. anders was het toch een stuk minder leuk geweest om dit te doen haha.
  ik hou wel van roosvicee of limonade en thee drink ik ook (weet niet of er theeine in zit maar daar kan ik wel ff na kijken) koffie drink ik ook 1 kopje per dag met 1 zoetje en balance koffiemelk.
  gewone frisdrank light> daar kun je toch wel wat van drinken?
  wat een vragen allemaal he:P?
  ik gebruik vaak olijfolie voor het bereiden van het eten, nu staat er dat er per eetlepel al 10 gram vet zit. reken je dat bij je 19gram vet per maaltijd. want dan ben je er zo aan natuurlijk.

  dus je bent al 8 kilo kwijt en moet er nog 7. gaat het nu iets langzamer?
  tja ik zou het eigenlijk niet weten gewoon doorgaan hoe je nu bezig bent en proberen om zo snel mogelijk je doel te bereiken. en zodra je er bent kun je wel weer een beetje te teugels laten vieren en natuurlijk proberen om op deze manier door te gaan zodat je op je gewicht blijft.

  misschien is het wel leuk om recepten uit te wisselen.
  nu kijk ik gewoon hoeveel vet en calorieen er in aardappen groente en vlees zit, weet je ook hoeveel vetten/calorieen er is rode pasta sauzen zitten.
  ik wel nog wel een beetje normaal eten en niet te moeilijk doen, dus gewoon nasi/macaronie, gebakken aardappeltjes met vlees/ gekookte aardappels met groente vlees. dat gaat allemaal goed. zou je bijvoorbeeld ook lasagna kunnen maken? daar zit vast te veel vetten in.

  Groetjes, denise

 13. hey Denise,

  Je mag een tussendoortje hebben van 150 cal. en max 3 gram vet. Dat is dus 1 tussendoortje. Wanneer mag je zelf beslissen.
  Dat je niet aan je cal. komt is niet erg. Als je maar wel het gevoel hebt dat je genoeg gegeten hebt. Niet dat je jezelf gaat uitmergelen. Wat op de lange duur met Sonja bij mij wel gebeurde. ik kreeg spierpijn in mijn armen en kon bijna niets meer tillen of ze bewegen.
  Daar heb ik nu geen last meer van.

  Ik weet niet of je van roosvicee houd of een andere aanmaaklimonade. Ik gebruik deze om eens een andere smaak te hbben dan water en dat gaat me goed af. Misschien een idee. je kunt ook heel veel thee drinken. Maar dan moet je proberen om thee te nemen zonder theeine. (dat is de cafeine in thee). Je mag ook koffie maar dan zonder melk enzuiker. Aangezien dat ik dat niet te drinken vind zonder melk besloot ik magere melk te nemen.

  Ik hoop een reactie van je terug te krijgen. Want ik vind het wel fijn om een beetje steun te hebben van mede afvallers. Ik ben nu op een punt dat ik er even doorheen zit. Ik ben nu 7 kilo kwijt en moet er eigenlijk nog 8. Ik kan het ’s avonds niet meer opbrengen om mezelf die disipline op te leggen. Ik denk er zelfs over om even een paar dagen te stoppen en dan weer door te gaan. Misschien dat dat helpt. Of weet jij iets om me er door te helpen?

  Groetjes Jacqueline

 14. hoi jphtje,
  wat leuk dat ik al zo snel een reactie krijg! ik ben niet zo;n enorme drinker dus daar moet ik wel aan werken, maar gaat wel redelijk.! en het gaat me goed af, ik bepaal zelf wat ik eet ( moet natuurlijk wel letten op de vetten en calorieen ). ik merk dat ik wel aan de vetten kom maar de calorieen van 1800 daar kom ik lang niet aan. ik denk dat ik rond de 1300/1400 per dag zit. is dat erg? vast niet toch? je mag toch gewoon tussendoortjes eten als het maar niet meer als 3gram vet bevat. ( ik weet alleen niet of dat 1x per dag is eigenlijk ) meestal eet ik fruit als tussendoortje en bij de koffie savonds lange vingers of iets dergelijks waar geen vet in zit.

  ik heb helemaal geen last van voedingsgerelateerde neveneffecten. gelukkig ook niet trouwens haha.! hoop dat ik er ook geen last van ga krijgen.

  val je er ook echt vanaf? ik ben nu vanaf woensdag begonnen met slikken en vanaf maandag deed ik een beetje sonja bakker en was gister 1,1 kilo afgevallen. hopen dat het op die manier doorgaat.

  ik hoop een reactie.

  groetjes, denise

 15. Hallo,

  Zijn er nog mensen die op dit moment alli slikken. Ik ben sinds vandaag begonnen en het valt me erg mee, als je op de site van alli kijkt kun je je aanmelden en kun je helemaal een maaltijdplan maken. Er staat dan precies bij hoeveel vet en calorieen er in een gerecht of tussendoortje zitten. Echt heel erg handig. Wat ik hier aan fijn vind is dat je eigenlijk zelf mag weten wat je eet, natuurlijk moet je wel kijken na vet en calorieen. Het is anders als een Sonja Bakker die je precies verteld wanneer je wat moet eten.

  Ik hoop dat het me gaat helpen, ik ben nu 100,6 kilo en ben 176cm lang.
  Er mag dus flink wat af en hoop dat dit me erbij gaat helpen.

  Hebben jullie nog tips? Moet je bijvoorbeeld veel drinken bij dit dieet, en bij mij is het maximale vetiname 19gram vet per maaltijd is het goed om daar in de buurt bij te zitten?

  Ik hoop op een reactie.!

  Groetjes, Denise

  • @Denise,

   Ik slik xenical 120 m g. Dat is het zelfde alleen een zw3aardere variant en alleen bij de dokter verkrijgbaar.
   Verder werkt het op dezelfde manier als alli.
   Ik zit op 1400 cal per dag en max 15 gram vet per maaltijd. Je kunt bij alli zien bij jou gewicht wat je mag hebben. Ik denk dat je net als mijn vriendin, op dit moment, 1800 cal mag hebben en max 19 gr vet per maaltijd.
   Dat gaat me heel erg goed af. ik drink 1 liter water per dag en daarnaast nog koffie en thee.
   Het enige waar ik heel erg veel moeite mee heb is ’s avonds. Misschien dat iemand nog tips voor mij heeft. Want bij mij stagneerd het op dit moment echt daardoor.

 16. Ik heb jaren geleden het bloedgroependieet gedaan, om gezondheidsredenen. Het was zwaar, maar ik voelde me er wel beter door. 3 weken streng, daarna toch weer zondigen. Op den duur losgelaten.
  Mijn ervaring is dat ik sindsdien nog minder voedsel kan verdragen en nog allergischer geworden ben voor e.e.a. Heeft iemand diezelfde ervaring???
  Ik overweeg, ondanks voornoemde, om toch weer te gaan beginnen.
  Graag reacties! Alvast dank.
  Sabine

 17. Kijk aub.uit met deze pillen. Door een of ander stofje dat erin zit, kunnen ze paniekaanvallen veroorzaken. Dat wordt er niet bij vermeld. Niet bij iedereen, maar je zal er maar vatbaar voor zijn.

 18. hoi,

  Ben gister begonnen. Ik hou er alleen niet van om alles af te meten.
  Ik hou van geroosterd brood met pindakaas of kaas, mag ik dit gewoon eten smorgens en smiddag’s? tussendoor dan een appel en melk.
  En s,avonds dan gewoon groente 1 aardappel met jus en een stukje vlees.
  Doe ik eht dan goed?

  vorig jaar woog ik 90kl nu 80 en wil nu graag na de 70 kl

  Laat aub weten

  gr Sonja

 19. Wat gebeurt er eigenlijk als je geen vet ga eten maar toch Alli inneemt?
  Ga dan je vet die in je lichaam zit verbranden?

 20. Heb besloten om te stoppen met die pillen. Ik val niet meer af en last van te veel bijwerkingen. 61 pillen ter overname beschikbaar!

 21. Ik heb het vorig jaar zomer ook gebruik, maar de bijwerking is idd de ontlasting, beetje olie achtig en je voelt niet meer goed wanneer je wel of niet naar de wc moet. Tevens werk ik in de zorg, en moest een windje laten,… dus ik kreeg ongelukje dus me hele broek was oranje:(
  nu durf ik het niet echt meer in te nemen terwijl het wel werkte!
  Misschien dat ik het alleen met avond eten moet inmenen. Ik ben nu begonnen met bio30 days.. dus ben benieuwd.

 22. @Luna, In het artikel op deze pagina over Alli staat je antwoord al.

  Als je mindr gaat eten (en misschien een beetje meer bewegen) val je af. Alli helpt je om meer af te vallen.

  Als je door minder eten 2 kilo afvalt val je als je alli slikt een kilo extra af (dus 3 kilo ipv 2)

  Alli is dus een hulpmiddel om iets meer af te vallen als ‘normaal’

  Annelieke

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in