Alli Afslankpil Review

Al jaren wachten we erop. Een pil waarmee je zonder moeite af kan vallen. Alli zegt de wonderpil te hebben gevonden. Afslanken met een pilletje, toekomstmuziek of realiteit? Alli zegt de wonderpil te hebben gevonden!

Heb jij ervaring met alli? geef dan hier jouw mening of lees hier de reacties van anderenalli2

Alli is speciaal bedoeld voor volwassenen met een BMI van 28 of hoger. Alles komt neer op evenwichtige voeding als je proberen gewicht te verliezen. Toch berijk je soms niet het gewenste resultaat. Speciaal voor die mensen is Alli misschien wel de oplossing.

Alli is sinds kort verkrijgbaar op de Nederlandse markt en vooralsnog uitsluitend verkrijgbaar bij de huis of internet-apotheek .  De afslank-pil Alli is afkomstig van het farmaceutische bedrijf GlaxoSmithKline GSK. Het bijzondere aan Alli is dat het zonder doktersvoorschrift verkrijgbaar is.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Experts waarschuwen echter voor misbruik van het te gemakkelijk verkrijgbare geneesmiddel Alli. Daarnaast kun je onprettige effecten op je stoelgang verwachten bij veelvuldig gebruik van dit product. Alli werkt immers niet op de eetlust of het metabolisme zoals andere afslank producten, maar remt de vertering van vetten. Alli bevat de actieve stof orlistat die verhindert dat de lange voedingsvetten in de darm in kortere stukken geknipt worden.

Nadelen van Alli

Alli kan de volgende neveneffecten hebben: winderigheid, diarree, stinkende ontlasting.

Door de verhoogde afvoer van vetten uit de darm bestaat ook het risico dat de vetoplosbare vitaminen A, D, E en K mee geloosd worden. Vitaminesupplementen zijn daarom aangeraden.

Het is dus niet aangeraden om deze afslankpil zonder medische begeleiding te gaan gebruiken en is enkel geschikt voor patiënten met een BMI dat hoger dan 28 is.

 • alli is geen magische afvalpil. Het is een gewichtsverliescapsule met een ondersteuningsprogramma dat helpt bij het verliezen van 50% meer gewicht vergeleken met diëten alleen.
 • Het werkt door er voor te zorgen dat een bepaalde hoeveelheid van het vet dat je eet, niet worden opgenomen, dus voor elke 2 kilo die je verliest door gezond te eten, kan alli je helpen er één meer te verliezen.
 • alli is het eerste en enige EU geregistreerde hulpmiddel bij gewichtsverlies.
 • alli is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder, met een BMI van 28 of hoger.

Waarschuwing voor het gebruik van Alli

Onlangs is er een waarschuwing voor bepaalde groepen vrijgegeven door het CBG en IGZ

Alli Dieet

Door de manier waarop de alli-capsules werken, is het belangrijk om een dieet met verminderde calorie- en vetinname

te volgen. Het kan zijn dat je dat al doet. In dat geval hoef je waarschijnlijk slechts kleine aanpassingen te maken – controleer je dagelijkse vet-en calorie streefwaarden voor meer informatie.

Alli getest door Vara Kassa *

Alli is januari 201o tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest.  Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken Alli geprobeerd. De kandidaten die de Alli-afslankpil slikten wogen op 24 oktober gezamenlijk ruim 375 kilo. Ze zijn in totaal 19,5 kilo afgevallen. Dat is een percentage van 5,3 procent van hun totaalgewicht.

Heb jij ervaring met alli? geef dan hier jouw mening of lees hier de reacties van anderen.

* bron: vara kassa

68 Reacties

 1. Via de apotheek €58,95 voor betaald. Ongeveer na 48 uur bijwerkingen gehad. Dit was mij ook van te voren door de apotheek verteld. Momenteel zie ik geen vordering. Ik denk dat het te maken heeft dat ik niet genoeg vetrijke voedsel eet en daardoor ook niet 3x per dag geen Alli inneemt. Ontlasting is zeer onregelmatig en neigt nu naar obstipatie.

 2. Hoi, ik ben sinds maandag begonnen met de alli. Heb nog geen last van krampen enzo. Wel krijg ik een andere kleur ontlasting. Hebben mensen daar ook last van?
  Zelf ben ik bang dat ik teweinig vet neem. Ik eet bijvoorbeeld in de ochtend en de lunch brood met boter en kaas (30+) en beleg. Weten mensen of dit voldoende vet heeft om Alli te mogen gebruiken.

  Graag wissel ik wat ervaringsverhalen uit qua eetgedrag enzo., Misschien heb ik er wat aan. Wil graag afvallen en hoop dat dit middel mij een keer gaan helpen.

  gr yvonne

 3. Hoi,
  Ik heb een BMI van 26 en heb het zonder moeite meegekregen van de apotheek! Ze zeiden alleen je moet het zelf weten!
  Ik wil graag wat kilo’s kwijt voor de zomer begint!
  Ben sinds gisteravond bezig dus heb nu vier pillen gehad.. ik merk nog niks van de bijwerkingen..
  Heeft iedereen pas last van bijwerkingen gehad na een paar dagen?
  alvast bedankt!

 4. hoi, ik wil dolgraag beginnen maar als ik minder moet gaan eten en vet armer dan kan dat toch zonder pil ook?
  dat is juist het probleem waarom er overgewicht is,, mensen kunnen niet minder eten,, ze moeten gewoon iets uitvinden dat de honger serieus stilt en dan zal t zeker helpen.
  nu weet ik van mijn eigen dat ik echt niet minder ga eten omdat ik daar te zwak voor ben , maar zal de ali pil dan ook nog helpen.

  kan iemand hier aub een feitelijk antwoord op geven;
  alvast heel erg bedankt

 5. Heb de Alli via de apotheek gekocht en heb hiervoor alleen een medisch formulier met vragen hoeven in tevullen. Mijn BMI is 29. Ik ben niet nagemeten of gecontroleerd of de door mij opgegeven gegevens wel kloppen. Ik gebruik de Alli nu al 5 dagen en ben nu 2 kilo afgevallen. De bijwerkingen tot nu toe zijn de hele dag winderigheid met olieachtige afscheiding en buikkrampen, één dag last gehad van ontzettend hoofdpijn. Vanwege de winderigheid zorg ik er nu voor dat ik dagelijks een maandverband draag om ongelukjes te verkomen.

 6. heb alli en obesimed geprobeerd, werkte niet bij mij, bleef honger houden en kreeg knallende koppijn ervan! geen kilo verloren…….

 7. Ali is al veel langer op de markt dan dat men denkt. Via de huisarts kon men eerder op recept Xenical verkrijgen.
  Dit heeft dezelfde werking.
  Punt is dat mensen bij het gebruiken van Ali gelijk op hun eten en ook op hun vetgebruik gaan letten. Zonder Ali zou je daarbij ook afvallen. Ali zorgt ervoor dat ongeveer 1/3 van het vet dat je tot je neemt niet door het lichaam wordt opgenomen.
  Eet je altijd al erg gezond en weinig vet dan zal ALi je dus ook niet helpen met afvallen.

 8. Ik heb Ali vandaag besteld bij de apotheek, ze gingen me meten en wegen voordat het voor mij besteld werd, ik heb een BMI van 32.4 dus echt veel te veel.

  Wat ik me afvraag is wat ik het beste kan eten heeft iemand goede tips voor mij? ben dol op brood en pasta’s

 9. @Jacqueline: Alli verstoord de vetopname door het lichaam. Hierdoor wordt minder vet opgenomen waardoor je, bij gelijkblijvend eetpatroon, gaat afvallen. Als je al redelijk vetvrij eet dan kan Alli er voor zorgen dat van het laatste beetje vet minder wordt opgenomen. Als je echter je eetpatroon wijzigd en je voert je verbranding op door meer beweging, dan kan je snel afvallen. Op zo’n moment geeft Alli je een extra motivatie om door te gaan omdat het resultaat bemoedigend blijft. Mijn ervaring is dat Alli beter werkt als je er veel (water) bij drinkt.

 10. halo ik heb 35 kilo overgewicht maar ik weg al jaren zelfde eet heel wenig geen vet bijna werken deze pillen dan wel vr jacqueline

 11. hallo

  ik heb alli en het werk voor geen meter,,,ingenomen voor een normale avondmaaltijd ,,en voor de rest op je eten letten,,nou ben aangekomen ipv afgevallen,,,,

 12. Mijn vrouw en ik (BMI=31) gebruiken Alli nu 4 weken en hebben enthousiast een nieuw potje besteld, zowel mijn vrouw als ik zijn in deze periode meer dan 5Kg afgevallen. Het is veel eenvoudiger geworden wat strenger te zijn en jezelf te verbieden verkeerd te eten. Alli helpt jou als jij Alli helpt. Er zijn zeker bijwerkingen, bij mij zijn ze sterker dan bij mijn vrouw. In mijn geval is er een vettige afscheiding en een windje laten is geen opluchting maar de inleiding tot vervroegd vertrek. De bijwerking is trouwens het beste bewijs dat Alli/Orlistat zijn werk doet, vet wordt niet meer opgenomen en verlaat het lichaam. n.b. Wel vitamine pillen slikken om een beetje fit te blijven!

 13. @Jeanette, ik werk bij een Mediq apotheek en wij verkopen Alli Orlistat 60 m per 84 tabletten. Volgens mij kun je bij iedere apotheek Alli kopen. Het voordeel van een apotheek is dat we de tijd voor een persoonlijk gesprekje inplannen en je aanvullende informatie geven over het product. Per 84 tabletten betaal je tussen de 50 en 60 euro. Mocht je nog meer vragen hebben dan hoor ik het graag.

  Angelique

  • hoi ik lees net dat je bij een apotheek werkt nou is mijn vraag weet jij of ik alli ook kan gebruiken bij deze medicijnen.

   entocort 1x daags 3 capsules van 3mg dus 9mg per dag.

 14. Ik heb een IBM van 26 maar wil graag 10 kilo afvallen, ben begonnen sinds gisteren met ALLI, heb via Amazon.uk.com besteld, 45 capsuls voor 32 euro. Ik merk nog geen enkel bijwerking, niks anders dan normaal, ik had voorgenomen dat ik in plaats van 3 pills 1 neem, omdat ik een IBM onder 28 heb, maar gisteren heb ik toch 2 keer ingenomen en ik heb niks gemerkt, ik ga vanaf vandaag beginnen met sporten en dieten in combinatie met pillen.
  ben heel erg benieuwd!

 15. hey,
  ik heb even een vraagje, zijn die pillen alleen maar via het internet en dan de apotheek te verkrijgen?
  en heeft iemand enig idee hoe duur ze ongeveer zijn?
  Bedankt alvast!

 16. @Hariette, Ali is volgens de leverancier alleen geschikt als je een BMI van 28 of hoger hebt. Als je een BMI onder 28 hebt mag je het niet gebruiken, sterker nog, een apotheker mag je het niet verkopen. Om je vraag te beantwoorden: Ik denk niet dat ali je kan helpen met een bmi van 26,5. Je hebt maar een klein beetje overgewicht. Als je ongeveer 4 kilo afvalt heb je een gezond gewicht. Ik adviseer je om een regelmatig en gezond eetpatroon aan te houden zonder tussendoortjes. Je zult zien dat je in ‘no time’ een paar kilo lichter bent. Succes!

  Sanne

 17. Ik ben maar een paar kilotjes te zwaar. Ik gebruik Alli om me aan een vetarm dieet te houden. Ik slik bij de maaltijd Alli en merk het gelijk aan het toilet bezoek als ik te veel vet heb gebruikt. Voor mij is Alli een hulpmiddel om gezonder te gaan eten. De behoefte aan vet eten is een stuk minder geworden. Ik gebruik Alli nu een maand en ik merk aan mijn kleding dat ik ben afgevallen. Ik ga er nog een maand mee door. Misschien dat ik voor de feestdagen ook nog een potje Alli koop.

 18. ik gebruik alli nu ongeveer 7 weken en het bevalt mij goed.
  ik woog 99,9 en weeg nu 89 kilo, dus ja het werkt!
  bijwerkingen heb ik niet echt behalve dat ik vet zie drijven naar mijn tiolet bezoek.
  het is echt een aanrader!

 19. Ik gebruik Alli nu ruim 5 weken en ben 6,5 kilo afgevallen. Voordat ik begon lette ik al op mijn dieet en ik sport 3x per week, maar ik bleef 87 kilo wegen. Sinds ik Alli gebruik vliegen de kilo’s er echter af!

  De eerste twee weken merkte ik duidelijk dat mijn ontlasting vettig was (het leek alsof er oliebellen in het toilet dreven!) maar verder heb ik geen bijwerkingen gehad.

  Ik vind het echt een aanrader!

 20. dank zei dit boek ben ik eindelijk van mijn hyphoclecamie van af en lijdens weg is het geweest steeds aanvallen misselijk tot spugen aan toe en het werd steeds erger met de jaren. nu geen last meer van. ik zei men huisarts het lijkt of men eten niet goed verteerd en dat het niet tot energie werd om gezet dat voelde ik men keek me aan of ik uit men nek zat te kletsen ik was steeds zo misselijk dat ik primperan zet pillen moest gebruiken HET IS MET 1begonen en moest het steeds vaker gebruiken wou ik normaal fucioneren
  in het dagelijkse leven. en waar lag het aan wel heel simpel geranen en ik dacht ik eet zo gezond ik begreep er niets meer van nu wel dank zei dit boek en inderdaad je krijgt ook allerlei allergieen en niet zo een beetje ook
  ik ben er zeer over te spreken over dit bloedgroep dieet geweldig ik raad het mensen aan. het is geen onzin en ik kan het weten ben een paar keer gestopt en weer gewoon granen gaan eten en de aanvallen kwamen weer terug dus het werkt inderdaad. supper

 21. hallo
  ik ben nu twee weken bezig let natuurlijk wel goed op wat ik eet
  niet teveel calorieen en niet teveel vet.
  eerste week 4 kilo eraf maar tweede week nog niks
  maar we zetten door….
  groetjes en succes voor iedereen

  ps geen bijwerkingen.

 22. hoi janco.

  heb ze net besteld.
  probeer het gewoon, al heb ik niet veel vertrouwen in pillen voor het afvallen.
  ben al wel 4 kilo kwijt zonder iets te gebruiken, maar moet er nog wel 20, dus een beetje hulp zal wel prettig zijn!!
  bedankt voor je snelle reactie!maris

 23. @Maris, Ik gebruik alli nu 2 weken en bij mij werkt het goed. op wat winderigheid na heb ik nergens last van en doen de pillen wat ze beloven. kwestie van proberen dus. succes. Janco

 24. hoi.

  ik wil ze graag bestellen, maar ben er ook wel een beetje huiverig voor. helpt het nou echt wel?
  en is het wel gezond?
  groetjes maris

 25. Hallo,
  Sinds drie weken gebruik ik alli en ben twee kilo kwijt. Mijn BMI was reeds 23 dus eigenlijk moest ik niet afvallen. Het is daarom wel een gevaar voor anorexia patienten, niet alleen jonge meisjes hebben dit.
  Het neemt geen vetten op en je moet na een maatijd wel in de buurt van de wc blijven. Het stilt niet de honger en is verkrijgbaar via internet.
  Maar een wondermiddel, nee. Als je af wilt vallen moet je echt wel wat laten staan.
  Misschien heeft het meer effect voor Obesitas patienten daar is het dan ook voor bedoeld.

  Annelies

 26. Ik vraag me af of dit op lange termijn werkt. Ik lees dat je op moet letten op wat je eet, dan lijkt het me dat je zonder die pil ook afvalt. Wat is de meerwaarde van zo’n pil?
  Volgens mij heeft afvallen niet alleen te maken met minder honger hebben en daardoor minder eten. Eten heeft vele functies, b.v. eten uit emotionele redenen kan door zo’n pil volgens mij niet voorkomen worden, dan moet je toch iets anders doen.

  Ik ben altijd huiverig voor nieuwe ontwikkelingen, geloof toch meer in op zoek gaan naar de oorzaak en vervolgens op een gezonde en blijvende manier af te vallen. Extra ondersteuning kan best helpen, maar dan is het belangrijk dat het niets tijdelijks is.

 27. Hoi Juna,

  Ik heb geen last van overgeven.
  Drink je wel genoeg? min. 2.5 liter per dag. Water thee of zoiets. Neem zo min mogelijk prik. Dan krijg ik ook een opgeblazen gevoel.

  Neem Alli alleen als je een vetrijke maaltijd eet.
  Als je geen vet eet, dan kan Alli zijn werk niet doen he.

  En Jolet,
  Probeer je te beperken tot 3 maaltijden per dag en max. 1 tussendoortje met max 3 gram vet. Ontbijtkoek bevat weinig vet, maar kijk eens naar de Kcal.
  En ook veel drinken. Dan spoell je je lichaam he.

  Ik heb zaterdag een heerlijke pannenkoek mexicana op (nou ja…de helft) en verwachte echt dat ik dat ik wel last zou krijgen, maar nee hoor.
  Moet ook eerlijk zeggen dat ik niks meer afgevallen ben, maar dat vind ik ook niet vreemd.
  Maar ik hou de moed erin en zo heel af en toe mag je weleens zondigen.Maar niet te

  Ik hoop dat jullie iets aan mijn advies hebben.
  Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel jullie af moeten/ willen vallen.
  Ik heb nu nog ongeveer 20 kilo te gaan, dus ben voorlopig nog wel even bezig.

  Groetjes en tot gauw weer

  Marl1

 28. Hoi Marl1,

  Bedankt voor je advies. Ik drink inderdaad te weinig. En ga het boek bestellen, misschien heb ik er meer aan.
  Ik moet 10-15 kg afvallen. ben 39 jaar en 154 cm en woog (vorige week) 75kg. op mijn zwaarst heb ik 78 gewogen, dat is 13 jaar geleden en op mijn lichts 62 en dat is 3 jaar geleden. Toen de 78 kg weer in beeld kwam ben ik toch maar weer begonnen.
  Ik ben moeder van 2 kinderen van 11 en 7 jaar en werk vanuit huis in de Jeugdzorg. en jij???
  Lukt het jou op gewone dagen het goed vol te houden???
  ik heb er niet heel veel moeite mee merk ik.
  Leuk om met je ervaringen uit te wisselen. Wie weet kunnen we elkaar wat steunen en tippen.

 29. Ik gebruik nu 3 dagen Alli. Vol goede moed ben ik begonnen. Ik heb er geen problemen mee om binnen het aantal callorien en vetten te blijven.
  Het probleem nu is dat ik maagpijn heb zo erg dat ik niets meer kan eten en veel moet overgeven. Ik heb het gevoel dat ik helemaal verstopt zit kan namelijk niet meer naar de toilet.
  Hadden meer mensen hier last van???

 30. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Marl1. 31 jaar en al jaren overgewicht.
  Nu zo erg, dat er echt wat aan gedaan moest worden.
  Met een lengte van 1.59 en een bmi van 32.4 mag je wel stellen dat t nodig is.

  Ik hoorde van Alli en wilde het wel proberen.

  Ik ben nu bijna 2 weken bezig met Alli en ik moet zeggen dat t me goed bevalt.
  Ik let natuurlijk heel erg op wat ik eet. En naar mijn vetinname.

  Ik ben nu na bijna 2 weken (dinsdag 2 juni= 2weken) 4,5 kg kwijt.
  En ik begin het weliswaar zelf ook te zien dat er al wat vanaf is.

  Ik weet dat Alli geen toverpil is, maar het helpt wel. Ik gebruik Alli als ‘Stok achter de deur”

  Als ik over de schreef ga en te vet eet, dan heb ik een probleem.
  Ik heb 1 keer geprobeerd wat t doet als je te vet eet.
  Nou…..geen aanrader hoor.
  Je gaat gigantisch aan de ….wc race zeg maar.

  Ik beweeg elke dag in de vorm van lopen of steps (thuis) minimaal een half uur.

  Alli heeft geen bijwerkingen, zoals een opgejaagd gevoel of zoiets dergelijks. Je merkt er eigenlijk niks van. Alleen je ontlasting is wat anders dan normaal.

  In het boekje spreken ze over “voedingsgerelateerde neveneffecten”. diarree dus. Ik heb er geen last van. (behalve toen ik gezondigd had)

  Als je vragen of nog goede ideeën hebt. ik hoor t graag.

  Groetjes Marl1

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in