Jasper Alblas heeft veel ervaringme met snel en gezond afvallen. De recepten van Jasper Alblas helpt niet alleen mensen met overgewicht, maar ook voor iedereen die op een bewuste en verantwoorde manier wil eten en leven. Eerder hebben we een review geschreven over Het 7×7 afslank receptenboek van Jasper Alblas. Zijn programma is goed onderbouwd en effectief programma is. Maar wie is Jasper Alblas eigenlijk?

Jasper Alblas

Je zou het niet zeggen maar Jasper is een geen arts of geleerde. Hij is een normale jongen die zich het lot van mensen met overgewicht, maar ook chronische gezondheidsproblemen, zoals hoofdpijn, eczeem en slapeloosheid aantrok. Op basis van zijn eigen ervaringen heeft hij de geheimen van gezondheid achterhaald om daarmee zichzelf en ook andere mensen een beter leven te geven.

De Theorie

Jasper ontdekte dat veel mensen denken dat ze gezond eten en leven, maar desondanks niet lekker in hun vel zitten. Om de reden hiervan te achterhalen is het van belang dat je weet hoe het menselijk lichaam werkt. Jasper woonde verschillende seminars bij, verdiepte zich in de juiste literatuur en bestudeerde hoe de verschillende moleculen door je lichaam opgenomen worden en hoe de chemische reacties in je lichaam precies plaats vinden. De basis was gelegd, tijd voor verder onderzoek in de praktijk.

Jasper Alblas TV Commercial 

Klik hier en bezoek de website van Jasper Alblas

De Praktijk

Om er achter te komen of en hoe de theorie in de praktijk zou uitpakken veranderde Jasper zijn eet en leefpatroon. Het resultaat liet niet snel op zich wachten en was verbazingwekkend. Met name op de volgende punten was een sterke verbetering te constateren:

 • Meer energie
 • Kwaliteit van slapen
 • Betere concentratie 
 • Minder honger

Omdat Jasper zelf geen last had van overgewicht heeft hij zijn plan aan een vriendin met licht overgewicht voorgelegd. Ze was meteen enthousiast en heeft zich strikt aan de regels gehouden die Jasper haar voorschreef. Het resultaat sloot naadloos aan bij de filosofie van Jasper, in de eerste twee weken viel ze 4 kilo af! Dit gaf Jasper de bevestiging dat hij enkele belangrijke antwoorden over gezond leven en gewichtsverlies gevonden had.

De Grote 7×7 Test

Ondertussen had Jasper zijn filosofie een naam gegeven: „De 7×7 Afslankmethode” en het werd tijd voor een grote test. Gedurende een maand hebben 150 testpersonen met gemiddeld 15 kilo overgewicht de basisregels van het 7×7 principe gevolgd. De resultaten waren eenduidig. Meer dan 94% gaf een verbetering van een of meerdere van de eerdergenoemde punten te constateren. Alle testpersonen waren afgevallen met uitschieters van meer dan 10 kilo. Metingen toonden aan dat dit gewichtsverlies 100% uit vet bestond. Gemiddeld waren de testpersonen 9 kilo afgevallen gedurende 30 dagen. Omdat dit is iets dat bij veel andere dieten niet het geval is mogen we het 7×7 programma van Jasper eigenlijk geen dieet noemen. De werking is verrassend eenvoudig en effectief: „Als je wel weet wat je moet doen om gezond te leven dan zul je binnen de kortste keren afvallen en zo je ideale gewicht bereiken”.

Overgewicht-7x7

Het Vervolg

Om de afslankende werking van zijn programma beter in kaart te brengen heeft Jasper de testpersonen opgesplitst in twee groepen. Groep 1 (blauw) heeft aansluitend op de eerste periode nog en maand het 7×7 receptenboek gevolgd. De tweede groep (rood) is overgestapt op een koolhydraatarm dieet. Na 30 dagen bleek dat er bij de personen uit groep 1 geen sprake was van een jojo-effect maar van een stabilisatie en bij 67% zelfs een verdere afname van overgewicht. Bij groep 2 was daarentegen lichte tot uitschieters naar sterke gewichtstoename meetbaar. Verder gaven de testpersonen uit groep 2 aan dat ze zich door het weglaten van koolhydraten beperkt voelde in hun voedingspatroon.

Het Smoothie Afslank Plan

Na het zeer succesvolle 7×7 afslank receptenboek heeft Jasper Alblas het Het Smoothie Afslank  Plan gelanceerd. Het basisprincipe van deze vernieuwende afslank methode bestaat uit een serie goed doordachte smoothie recepten, een koolhydraatarm dieet  en natuurlijke, gezonde voeding. Deze manier van eten zorgt ervoor dat je spijsvertering versnelt en je vetverbranding in een hogere versnelling wordt gezet. Dankzij het Smoothie Afslank Plan verbrand je overtollig lichaamsvet, praktisch en gezond zonder ‘gedoe’.

Uiteraard heeft vetvrij.com een uitgebreide review geschreven over Het Smoothie Afslank Plan.

De Visie van Jasper

Jasper heeft een duidelijke visie. Zelf zegt hij hier het volgende over: „Mijn visie is een gezonde samenleving, waar iedereen met plezier kan genieten van gezond eten en een gezonde levensstijl heeft. Een samenleving waar mensen tevreden zijn over hun lichaam en energie in overvloed hebben”.

Wat vinden wij van Jasper Alblas?

Jasper heeft zich goed verdiept in de werking van het menselijk lichaam en heeft op basis hiervan een helder programma ontwikkeld. Hij neemt verantwoording voor zijn informatie en staat open voor interactie met de mensen die serieus met zijn programma aan de slag willen. Jasper is goed in staat om zijn programma te onderbouwen. Ben je op zoek naar een betere kwaliteit van leven en wil je graag (over)gewicht of buikvet verliezen dan biedt het 7×7 Afslank Receptenboek je een goede mogelijkheid. Uiteraard kun je voor een duur afslankprogramma of personal trainer kiezen. De kans dat je hiermee gaat afvallen is groot, maar ook het jojo-effect is hierbij aanzienlijk. In plaats van veel geld uitgeven voor een voor een dergelijke (tijdelijke) oplossingen, kun je ook voor de afslankmethode van Jasper kiezen.

Gezonde Groeten,

Sanne

[thrive_leads id=’44880′]

6 Reacties

 1. Hallo Jasper ,
  Ik vertegenwoordig het bedrijf Juicemakers ,
  We hebben een franchise concept met een juicebar waarvan we de 1e geplaatst hebben in Breda .
  Graag had ik met jou contact opgenomen en een meeting vastgelegd .
  mvg
  Ingeborg +0032473300131

 2. Hallo ben inmiddels ook 14 kg. Kwijt. Ik ben verandert van voeding en ven daarnaast drie keer per week gaan joggen. Ik denk dat wanneerbje wilt afvallen je goed moet kijken naar wat je eet, wat gebruik je veel en waar zitten je valkuilen. Ga daar wat in schrappen. En probeer een tijd te lettennop je inname van koolhydraten. Gebruik er minder van en je zal zien dat je flink kan afvallen. Afvallen is best eenvoudig maar je moet de motivatie en de juiste manier weten te vinden die bij jouw’n lichaam past. Want niet iedereen heeft t zelfde lijf. Succes

 3. Hallo,

  Ik ben 62 jaar oud en had altijd te kampen met overgewicht, mijn grote liefhebberij is lekker eten en met een vrouw die als hobby lekker koken heeft is het moeilijk om op gewicht te blijven kan ik u vertellen . . .

  Men kon bij mij spreken van het zgn jo-jo effect . . . diëten, afslankprogramma ’s met en zonder shake, diëtistes, al dan niet via de huisarts, niets is mij vreemd . . . .

  In 1e instantie geen probleem, ik had er niet zoveel moeite mee . . . ik leefde mijn leven, met of zonder overgewicht . . . ik was een goede melkkoe voor afslank- en gezondheidsgoeroes . . .

  Op een zeker moment steeg het bloed mij naar het hoofd als ik mijn schoenveters had vastgemaakt en toen ik op een weegschaal ging staan gaf deze tot mijn grote schrik 130 kg aan . . . . . . ! !

  Dit is inmiddels alweer zo ’n 15 jaar geleden . . .

  Ik ging bij mezelf te rade en kwam tot de conclusie dat het tijd werd om écht een keuze te maken voor mijn verdere leven . . .

  Wilde ik zo doorgaan met leven met alle risico ’s van dien, of niet ?

  Ik besloot te gaan sporten en schreef me in bij Achmea Health Center waar ik plm 5 jaar heb gesport . . .

  Ik had ook het besluit genomen om me niet meer te laten verleiden tot het deelnemen aan afslankprogramma ‘s, naar diëtistes gaan, shakes drinken enzovoort ; ik had een definitieve keuze gemaakt voor de rest van mijn leven om daadwerkelijk en blijvend iets te doen aan mijn overgewicht, want dit kon zo niet langer . . .

  Ik zocht iets waarvoor ik helemaal kon gaan en maakte kennis met het fenomeen, RPM (Rounds Per Minute), ook wel Spinning genaamd, u ongetwijfeld bekend, eerst stond ik er sceptisch tegenover, maar na de 1e keer op het fietsje was ik helemaal verkocht .

  Ik bouwde de hoeveelheid van trainen op naar 5 maal per week en 2 hersteldagen en veranderde mijn eetgewoontes . . . geen drastische veranderingen, maar gewoon minder eten, niet meer snoepen, geen tussendoortjes (soms wel, dat kan gelukkig met spinning !).

  Met deze manier van leven viel ik 43 kg af in betrekkelijk korte tijd, zonder buikvellen, maagverkleining, honger lijden of wat dan ook ; puur eetgewoonte combineren met spinning, waar ik intussen aan verslaafd ben geraakt (Gggapje hoor ! !).

  Ik heb intussen de frequentie teruggebracht naar minimaal 3 maal per week . . .

  Ik kwam dus op een gewicht van 87 kg en voelde me topfit . . .

  Ik houd mijn gewicht al jaren in de gaten en als ik naar de 90 kg ga neem ik mijn maatregelen . . .

  Echter : in een onbewaakt ogenblik was ik onlangs toch weer 105 kg, dit kon natuurlijk niet en na 2 maanden zit ik nu weer op
  85 kg.

  Ik heb, in overleg met de huisarts, het besluit genomen om er nog 5 kg af te halen omdat mijn BMI (? ? whatever !) bij 87 kg toch te hoog is en bij 80 kg heeft mijn BMI de goede waarde voor mijn leeftijd ; ik kan dan een marge houden van 5 kg, dus als ik dan naar de 85 kg zou gaan ga neem ik mijn maatregelen om terug te gaan naar de 80 kg is mijn plan . . .

  Ik mag me intussen een geoefend spinner noemen, ben van sportschool veranderd en volg nu de lessen bij Club Virtual F4F van good old Evert van der Zee waar je de lessen kunt volgen op een videoscherm ; ook heel leuk . . . . . . . . .

  Ik doe regelmatig mee aan marathons en heb zelfs voor het Kankerfonds € 33.000,- bij elkaar gespinned met een groepje mensen . .

  Tot zover mijn verhaal ; wat ik ermee zeggen wil ?

  Eigenlijk niet zo veel ; alleen dat je er komt door op een gegeven moment een keuze te maken en er helemaal voor te gaan . . . . .

  Maar dat is met alles in het leven nietwaar ?

  Leonard

 4. Ik heb al heel veel gedaan in het verleden op op een ideaal gewicht te komen.
  Wij hebben als beweging aan wedstrijd danssport gedaan, en ik kon toen ook zonder problemen op gewicht blijven. Nu ik bijna 60 ben, en door een val op de werkvloer problemen heb met mijn armen, en sind kort ook last van mijn linker been, dus weinig beweeg, komen de kilo.s er heel makkelijk bij.
  Ik ben 1.57. en weeg 87 kilo, dat is dus veel te veel. Het gewicht waar ik me altijd lekker bij heb gevoeld is 65 kilo.

 5. hallo jasper,

  mijn ideale gewicht zou 75 zijn maar helaas is dat nog ver weg. Ik heb al meerdere dieeten geprobeerd shakes, capsules noem maar op en ben langzaam mijn vertrouwen aan het verliezen op dieet methode gebied. Het gaat steeds mis op het gebied van trek hebben de avonden en de middagen voor het avondeten gaan mis ookal zoek ik afleiding.
  Het liefst zou ik begeleiding hebben tijdens afvallen maar ik zou niet weten waar en hoe te beginnen.

  kim

 6. Hallo Jasper,

  Ik baal al maanden van een gewicht van bijna 100 kg.
  Moet eerlijk zijn dat dit ook ontstaan is doordat ik door een paar jaar in de lappemand geweest te zijn
  veel te weinig heb bewogen en dat is er de oorzaak van dat ik te veel ben aan gekomen in jaren.
  Even voor de duidelijkheid wie ben ik:
  ik ben een man van 77 jaar, gepensioneerd vroeger veel lichamelijk werk gedaan waarbij
  ik flink moest aanpakken maar ben op een gegeven moment achter een bureau terecht
  gekomen.
  Daarbij bewoog ik mij door mijn woonplaats Heerhugowaard en mijn werk in Amsterdam
  vooral met de auto.
  Ik heb mij twee maanden terug voorgenomen dat het nu afgelopen is met stilzitten.
  Ik beweeg mij drie tot vier dagen per week dagelijks minstens drie kwartier tot een uur met de fiets
  en de andere dagen wandel ik dezelfde tijd.
  Daarnaast ben ik twee maanden geleden begonnen met het Protiplus dieet 3.2.2.
  een eiwitrijk dieet met drie dagen shakes en pudding met daarnaast een aangepast dieet
  (over het algemeen niet smakelijk, ik verlang nog wel een naar een stuk biefstuk of een
  carbonaadje maar dat is er niet bij) het is vooral rauwkost en roerbakgerechten.
  Dat laatste gaat nog wel maar ik hoor van anderen dat er mogelijkheden zijn met meer
  normale maaltijden.
  Ik ben 1.80 lang en woog toen ik begon 90,2 kg. En had bijzonder weinig energie.
  Nu gaat het wat de energie betreft door het bewegen een stuk beter maar de gewichtsafname
  stagneert een beetje. Ik zit nu te schommelen tussen de 91 en 92 kg. Vandaar dat ik op zoek
  ben naar iets anders, wat af en toe meer lijkt op een normale maaltijd.
  Mijn streven is om af te vallen naar 80 kg en dan niet terug te vallen !!!

  Zo nu weet je een beetje meer van mij en ben benieuwd of jij betere inzichten hebt
  over deze afvalroute en of jij me eventueel verder kunt helpen.

  met vr.groet,

  Leendert

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in