Jenny Bor Hormoon- en Voedingscoach

Jenny Bor is Hormoon- en Voedingscoach en gelooft in de kracht van de natuur en ons eigen zelfhelende vermogen. Zij hanteert een holistische benadering omdat het niet enkel om het aanpassen van voeding gaat maar om een balans tussen alle leefgebieden. Zo is, naast afvallen en hormonale disbalansen, emotioneel eten ook een van de pijlers waar ze zich regelmatig op richt. Verder heeft zij onder meer ervaring met het begeleiden van cliënten die Diabetes hebben, vermoeide bijnieren of bijvoorbeeld met overgangs- en menstruatieklachten kampen. Om een zo groot mogelijk publiek te kunnen bereiken, begeleidt Jenny cliënten voornamelijk online.

Mijn Werk

Het leven hoort geen strijd te zijn. Een dag hoeft niet te bestaan uit een constant gevecht met je lichaam, wat je eet, hoeveel je beweegt en wat je in jouw ogen vooral allemaal níet goed doet… Ik zie te veel om me heen dat (vooral) vrouwen zich jarenlang door hun leven

Jenny Bor Biografie
Jenny Bor Biografie

heen worstelen en ploeteren en zichzelf daarbij constant verwijten maken, de lat hoog leggen, perfectionistisch zijn en alles en iedereen prioriteit geven, behalve zichzelf… Heel vaak blijkt, naast chronische stress, een of meerdere hormonale disbalansen hiervan de oorzaak te zijn, zonder dat je je hier ook maar enigszins bewust van bent. Dan ben je dus in feite aan het strijden tegen een onzichtbare vijand. Dat is een lastig gevecht. Bijkomend probleem is dat bloedonderzoeken veelal niets uit wijzen maar dat er wel degelijk klachten en verschijnselen aanwezig zijn die op een disbalans wijzen en die door middel van bepaalde aanpassingen vaak prima te verhelpen zijn. Door middel van een gericht (online) voedings- maar ook leefstijladvies help ik jou een positieve kentering in gang te zetten.

Opleidingen

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun optimale gezondheidsniveau te bereiken en ik heb daarvoor meerdere opleidingen gevolgd. Hieronder een selectie:

★  Trainer Hormoonfactor

★  Natuurvoedingsadviseur

★  Evocircadian Code Coach

★  Omega-NEI Healing

★  diverse (na)scholingen op het gebied van (natuur)voeding, coaching, superfoods, spijsverteringsstelsel, Diabetes II en hormonen.

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd, ik blijf me dan ook continu bijscholen en ontwikkelen en ben me momenteel in de Ayurvedische gezondheidsleer aan het verdiepen.

Superfoods in je dagelijks leven

Veel voedingsmiddelen die worden aangeboden zijn ‘leeg’. Ze kosten je meer energie dan ze je opleveren. Om jezelf goed te voeden heb je vitaal en levenschenkend voedsel nodig.
De natuur biedt ons producten die absoluut de benaming Superfood of

boek jenny bor
boek jenny bor

Supervoedingsmiddel verdienen. Superfoods zijn natuurlijke levensmiddelen vol vitaminen, mineralen, enzymen en plantaardige eiwitten. Een voedingspatroon met Superfoods aangevuld met geneeskrachtige paddenstoelen en kruiden laat je lichaam zijn optimale gezondheid ontwikkelen.

Van meer dan veertig Superfoods – waaronder goji-bessen, rauwe cacao, hennep, papaja en spirulina – wordt de herkomst, samenstelling en werking beschreven. Bij alle Superfoods vind je eenvoudige, creatieve recepten, voornamelijk voor smoothies maar ook voor sap, marmelade, soep, desserts…

Programmeer je lichaam op afvallen

Wanneer je wilt afvallen, dan moet je lichaam daar ‘ja’ tegen zeggen. En je lichaam kan ‘ja’ zeggen wanneer je het daarop programmeert. Wat zijn je onbewuste blokkades om niet af te vallen?

Ontdek welke innerlijke programma’s aan de vetlagen vasthouden en welke verkeerde

overtuigingen je steeds weer naar de chips laten grijpen. En ontdek hoe je dit alles heel eenvoudig kunt transformeren en loslaten. Wanneer het lichaam ‘ja’ zegt, zal het gewenste gewicht probleemloos bereikt en behouden worden. Wanneer je de juiste basis in het onderbewuste legt, gaat het afvallen vanzelf. Vind het jezelf waard!

De transfirmaties op de cd ondersteunen je bij het loslaten van je geloofspatronen en blokkades, die een omwenteling van je eet- en leefgewoonten verhinderen

Wil je meer weten over mijn boeken, of bestellen? Bezoek dan mijn website.

Online Begeleiding

Wil jij aan je gezondheid, hormonale disbalansen of je gewicht werken maar ontbreekt het je aan tijd? Heb je al eens aan online begeleiding gedacht?! Dit past helemaal in de huidige tijd, het scheelt veel (reis)tijd en is voor beide partijen erg efficiënt en toch persoonlijk. Ik kan je op een eenvoudige wijze helpen om je streefgewicht te bereiken of hormonale disbalansen aan te pakken. Lees hier mijn werkwijze.

Het lijkt me leuk om je te mogen begeleiden naar je doelen toe.

Vitale groet,

jenny bor

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringFat Burner Ultra
Eenvoudig AfvallenRitalin Methylphenidate
jenny-borJenny Bor is Hormoon- en Voedingscoach en gelooft in de kracht van de natuur en ons eigen zelfhelende vermogen. Zij hanteert een holistische benadering omdat het niet enkel om het aanpassen van voeding gaat maar om een balans tussen alle leefgebieden. Zo is, naast...

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in