Jesse van der Velde bij Koffietijd

Een strakke buik in 4 weken

Personal trainer en schrijver Jesse van der Velde is iedere maandag te gast bij Loretta en Quinty in het programma Koffietijd bij RTL4. Hij legt uit hoe het mogelijk is om binnen vier weken een strakkere buik te krijgen. We kennen Jesse van diverse gezondheidsboeken en het online programma ‘Gezonde Gewoontes‘. Ook schrijft hij ook regelmatig columns voor vetvrij.com Jesse heeft de trends op het gebied van voeding en beweging voor ons op een rijtje gezet. Want ja, een nieuw jaar wil je natuurlijk goed beginnen! In Koffietijd hoor je er alles over!

jesse-strakkebuik

Bewuster Leven

Jesse van der Velde is Personal Trainer en schrijver van twee bestsellers op het gebied van gezond leven. Volgens Jesse van der Velde was 2013 de omslag op het gebied van voeding en gezondheid. Mensen zijn gezonder gaan eten. Er zijn nog nooit zoveel nieuwe boeken verschenen op dit gebied. Consumenten worden zich bewuster van wat gezond en niet gezond is. Mensen eisen veel meer omdat we weten dat bepaalde kleur- en geurstoffen niet goed voor ons zijn.

De juiste Mindset

Jesse gelooft niet in een dieet omdat het gevolg is dat hoge verwachtingen voor teleurstelling zorgen waardoor je uiteindelijk meer gaat eten. Jesse gelooft in een plan voor de rest van je leven. Gebruik alternatieve producten voor bijvoorbeeld chocolade of alternatieven. Het is een mindset die ervoor zorgt dat je uiteindelijk je doel bereikt.

Jesse is gedurende de maand januari iedere maandag te gast bij Koffietijd op RTL4 om de kijkers te helpen om gezonder te gaan leven. Je kunt het volgende verwachten tijdens de TV sessies van Jesse van der Velde:

  • Gezonde Gewoontes
  • Oefeningen
  • Voedingstips

Een strakke buik in 4 weken

Jesse kreeg van zijn cliënten de terugkerende vraag: hoe krijg ik een plattere buik? Buikvet is hardnekkig, maar Jesse biedt in het handzame Een strakke buik in vier weken een compleet plan. Het bevat de juiste combinatie van voeding en training, desgewenst aangevuld met superfoods. Investeer vier weken lang een half uur per dag, volg het plan strikt en behaal een verbluffend resultaat! Je kuntg er alles over lezen in zijn boek ‘Een strakke buik in 4 weken.

Terug naar de Natuur

De basis van voeding gaat terug naar de natuur, naar wat we vroeger aten. Eet zo puur mogelijk, denk hierbij aan de volgende producten:

  • Groeten
  • Fruit
  • Noten
  • Avocado
  • Vis
  • Vlees
  • Eieren

Door 30 minuten per dag tijd te besteden aan je gezondheid kun je op een eenvoudige manier je doel bereiken. Dit wil niet zeggen dat je iedere dag een half uur moet sporten. Train twee of drie keer per week en besteed de andere dagen aan nieuwe recepten, een nieuwe levensstijl.

Vragen aan Jesse van der Velde

Heb je vragen aan Jesse van der Velde? Bezoek dan de persoonlijke pagina van Jesse op vetvrij.com en gebruik het reactieformulier onderaan de pagina om jouw vraag te stellen. Jesse is gedurende de maand januari iedere maandag te gast bij Koffietijd op RTL4 om de kijkers te helpen om gezonder te gaan leven.

marianne

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in