Home Dieet en Afvallen Dieetboeken Afvallen met Anne in 12 weken Jij.valtaf.nl

Afvallen met Anne in 12 weken Jij.valtaf.nl

2
Afvallen met Anne in 12 weken Jij.valtaf.nl

Freya Zuidervaart is haar carrière begonnen als kok. Later besloot  ze om zich te laten herscholen tot voedingsdeskundige. Een goede stap, op deze manier kan Freya laten zien wat lekker, maar ook gezond is. Freya kennen we ook van de website valtaf. Het boek ‘ Afvallen met Anne in 12 weken’ is een herziene uitgave van ‘Jijvaltaf.nl’. De inhoud is grotendeels ongewijzigd. Toegevoegd zijn enkele recepten voor de periode na het bereiken van je streefgewicht.

Bestel Afvallen met Anne in 12 weken vandaag nog bij bol.com

Jij.valtaf.nl
Afvallen met Anne in 12 weken

Overgewicht kwijtraken en afvallen

In Valt af! draait alles om overgewicht en het kwijtraken ervan. Voor mensen die altijd in de weer zijn geweest met hun gewicht en diëten is dit boek bij uitstek geschikt om een nieuwe start te maken. Met dit boek leer je in 12 weken een gezonde en slanke leefstijl aan. Het boek biedt elke dag een dagmenu met tips, recepten en calorieenlijstjes. Achter in het boek vind je een hoofdstuk met recepten voor als je je streefgewicht hebt bereikt of voor een speciale gelegenheid. Het boek vormt een unieke combinatie met www.valtaf.nl. Daar kun je persoonlijke begeleiding krijgen en buddies vinden. Contact met mede-afvallers heeft reeds honderden mensen geholpen.

valtaf.nl

Deze website is sinds 2009 een onderdeel van de Belgische onderneming ‘De Persgroep’ van ondernemer Christian Van Thillo. Naast valtaf.nl valt onder andere  het Nederlandse Algemeen Dagblad ook onder deze onderneming.

Vorig artikel V&D en La Place
Volgend artikel Het Mengseldieet
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

2 REACTIES

  1. hey anne je hebt nu contact met halima ik bied nu me excusses aan ik wil heel graag weer ij de chat komen en ik zal geen mens meer kwaad doen oke anne liefs halima

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987