Home Dieet en Afvallen JNX Sports the Ripper

JNX Sports the Ripper

Je kent de fat burner JNX Sports the Ripper wellicht van de herkenbare potten met een soort doodshoofd erop. Hoe effectief is deze vetverbrander? Wij zochten het voor je uit.

In dit artikel bespreken we:

  • Werkt JNX Sports the Ripper?
  • Waar is JNX Sports the Ripper te koop?
  • Is JNX Sports the Ripper gevaarlijk?
  • Wat zijn de ervaringen met JNX Sports the Ripper?
JNX Sports the Ripper ervaringen - Hoe werkt het en waar is het te koop?
JNX Sports the Ripper ervaringen – Hoe werkt het en waar is het te koop?

Wat is JNX Sports the Ripper?

JNX Sports the Ripper is een fat burner. In tegenstelling tot veel andere fat burners bevat dit product ook ingrediënten die erop gericht zijn om de eetlust te bedwingen. Het middel belooft daarnaast dat je bruist van de energie.

The Ripper komt in potten van 150 gram groot. Met het meegeleverde maatschapje kun je eenvoudig de juiste dosering van vijf gram uit de pot halen. Je voegt dit toe aan een glas koud water. Je doet het dit het liefst ’s ochtends, zodat de cafeïne zo min mogelijk effect heeft op je slaap.

The Ripper komt in negen verschillende smaken, uiteenlopend van framboos tot sinaasappel en watermeloen.

Voor wie is JNX Sports the Ripper geschikt?

Er zijn een aantal situaties waarin je uit moet kijken met JNX Sports the Ripper. Als je last hebt van je hart, kan het gevaarlijk zijn om veel cafeïne in te nemen. Er zit ook beta-alanine in, dit is een aminozuur waarvoor sommige mensen overgevoelig zijn. Tot slot bevat the Ripper veel vitamine B12 en dit is ook riskant in sommige situaties.

Hoe effectief is JNX Sports the Ripper?

Een van de belangrijkste bestanddelen van JNX Sports the Ripper is cafeïne. Dit vind je ook in de meeste andere fat burners. Cafeïne heeft een positieve uitwerking op de vetstofwisseling (bron). Wel is het zo dat cafeïne een negatieve invloed heeft op het gemoed. Veel mensen ervaren een gejaagd gevoel door cafeïne of krijgen hartkloppingen (bron). Bovendien neemt de effectiviteit van cafeïne na verloop van tijd af.

Er zitten wel andere ingrediënten in JNX Sports the Ripper die gewichtsverlies stimuleren. Een hiervan is een stof uit olijfbladen, genaamd oleuropeïne (bron). Ook groene thee helpt tegen overgewicht (bron), terwijl ook kaneel een positieve bijdrage levert aan de bloedsuikerhuishouding (bron). Dit zorgt er op haar beurt weer voor dat je minder snel trek krijgt.

Al met al is JNX Sports the Ripper een potentieel effectieve fat burner, al kan de grote hoeveelheid cafeïne een probleem zijn voor sommige mensen.

Wat kost JNX Sports the Ripper?

Een pot JNX Sports the Ripper met dertig dagdoseringen kost tussen de €25 en de €30. Hier kunnen wel verzendkosten overheen komen.

Voordelen

JNX Sports the Ripper komt in 9 verschillende smaken. Deze smaken zijn erg origineel en ook nog eens lekker.

Nadelen

Het product komt in een pot en je doseert met een schepje. Dit maakt het moeilijk om de juiste dosering te krijgen, zeker als je geen volledige dosis wilt innemen.

Conclusie

JNX Sports the Ripper is een effectieve fat burner. Een deel van het effect komt van cafeïne en is niet duurzaam, maar veel van de andere ingrediënten helpen echt bij het afvallen. Het is wel belangrijk dat je geen last krijgt van nare bijwerkingen van de cafeïne, zoals een gejaagd gevoel of hartkloppingen.

Als het supplement te krijgen was zonder de grote hoeveelheden cafeïne, dan was het een onomstreden aanrader geweest.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleNutridrink Review en Ervaringen
Next articleBlack Burn Stacker NVE
jnx-sports-the-ripperJNX Sports the Ripper is een effectieve fat burner. Een deel van het effect komt van cafeïne en is niet duurzaam, maar veel van de andere ingrediënten helpen echt bij het afvallen. Het is wel belangrijk dat je geen last krijgt van nare bijwerkingen van de cafeïne, zoals een gejaagd gevoel of hartkloppingen. Als het supplement te krijgen was zonder de grote hoeveelheden cafeïne, dan was het een onomstreden aanrader geweest.

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987