Jolanda won een Supermarkt Safari

De Hormoonfactor prijsvraag van Ralph Moorman op vetvrij.com was een groot succes. Het leek wel of heel Nederland met Raph op Supermarktsafari wilde want de inzendingen stroomde binnen. Zes deelnemers zijn inmiddels verrast met een exemplaar van Het Hormoonbalansdieet Boek van Ralph. De hoofdprijs, een supermarktsafari met Ralph is gewonnen door Jolanda. Zij gaf het volgende antwoord op de vraag ‘waarom wil jij een supermarktsafari winnen’.

“De lijst met tips volg ik in grote lijnen, tijdens een persoonlijke rondleiding door de supermarkt met Ralph wil ik graag met hem de volgende vraag(en) beantwoorden. Waarin zitten geen kunstmatige toevoegingen,(buiten de groente en versafdeling) en een wegwijs in het schap met boters, halvarines etc. wil ik graag zijn visie over. Vetten zijn onmisbaar en kunnen we niet alleen uit advocado etc. verkrijgen naar mijn idee.”

Verslag van Jolanda
1

Jolanda heeft haar prijs inmiddels in ontvangst genomen en ging samen met Ralph ‘op safari’. Vandaag ontvingen we de onderstaande leuke reactie van Jolanda met een verslagje van haar ontmoeting met Raplh.

“Een safari door de supermarkt, het domein voor gezonde voeding? Als leefstijlcoach ben ik groot voorstander van puur gezond eten. Fijn om bevestigd te krijgen van Ralph Moorman, dat mijn manier van voeding en visie, en de basis van Ralph elkaar aanvullen; zo onbewerkt mogelijk eten, eten zoals de natuur het gemaakt heeft. Ralph geeft een helder, duidelijke uitleg tijdens de rondleiding. Ook vanuit de levensmiddelenindustrie, een kant welke veelal onderbelicht blijft.”

“Als basis zou een rondleiding door de supermarkt, voor iedereen een aanrader zijn. Maakt ons een kritische consument, waarmee we de vraag veranderen en daarmee ook het aanbod in de supermarkt.“

Dank je wel!

Jolanda

update: Jolanda schreef een uitgebreid verslag over haar supermarktsafari.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in