Jouw mening over Feeden

Wellicht heb je er al eens iets over gehoord: Feeden In Amerika schijnt het zeer regelmatig voor te komen.

Nadat ik onlangs een TV show van Jensen bekeek schijnt het ook in Nederland voor te komen. Tijdens deze show waren Mike en Jessica te gast. Jessica vertelde dat ze sinds ze Mike was tegengekomen ruim 50kilo was aangekomen. Zowel Mike als Jessica gaven aan zich prettig te voelen bij deze situatie.

Feeden is een soort fetishisme. In veel gevallen is de vrouw totaal afhankelijk van de man en de man heeft totale controle. Feeders staan er om bekend heel charmant te zijn en de Feedies (dikke dames die gevoedt worden) hebben meestal een heel slecht zelfbeeld, onzeker en een slechte jeugd gehad. De dames hadden al last van overgewicht maar feeders prijzen dit de hemel in. Waardoor de dames alleen maar meer willen aankomen. En de dames zetten zich af tegen de buitenwereld.

De show van Jensen kun je hier bekijken (spoel door naar de 7e minuut)

Na wat speurwerk bleek het koppel al eerder op TV te zijn geweest bij 4 in het land. Je kunt deze uitzending hier bekijken.

Het mag duidelijk zijn dat Feeden geen goede basis voor een relatie is. Afgezien van het feit dat het enorm slecht voor je gezondheid.

Wat is jouw mening over dit onderwerp?

met dank aan kimmsallabimm’s en missterious weblog

16 Reacties

 1. Ik was me niet bewust van de term. Beetje achterlijk weer . Maar goed. Mijn mening over het algemeen is vrij neutraal. Maar wel met me beklap bij freakin jensen !

 2. Ik vind het getuigen van veel lef om met je volle gewicht zo op tv te komen. En ik moet zeggen: Jessica ziet er uit om op te eten! Lekker eten, mooi dik zijn en samen genieten. Jessica is een droomvrouw voor mij…

 3. Juist. :P Op mijn eigen weblog lopen de reacties nogal uit 1.

  Hij is met alle 3 de meiden geweest in de begin periode hoor en gaat nog steeds met die roor om.
  Die Jessica is zo naief als de pest.

  Laat die gast opsluiten inderdaad. Psycho!

 4. @Alvin
  het was andersom denk ik (of hij moet daarna NOG een keer zijn vreemdgegaan, wat mij niets zou verzazen!) Maar hij had een relatie en is vreemdgegaan met Jessica omdat zijn eigen vriendin niet wilde aankomen voor hem. En hetzelfde verhaal met haar en de meiden daarvoor. Steeds vreemdgaan om maar 1 reden. Zulke gasten mogen ze van mij opsluiten.

 5. Helemaal mee eens, ze zagen er niet echt gelukkig uit. Je zag Jessica ook aan haarzelf twijfelen bij de uitspraken van Keith.

 6. Bedankt voor de vermelding.

  Ik vond ze er niet gelukkig uitzien bij Jensen.

  Mike zat wel constant aan haar maar we moeten geiligheid en liefde vooral uit elkaar houden in dit stuk.
  Want het is hem alleen maar om het geile gedeelte te doen. Je hoort het hem ook zeggen in dat filmpje.

  Eigenlijk voelt ze zich te dun.. want hij vind dat haar bovenbenen niet stevig genoeg zijn, dus hij draait het om.

  In het 2e gedeelte van Jensen vond ik dat er 0 liefde bij kwam kijken. Hij raakte haar niet aan, was niet lief en viel alleen maar Heith aan.

  Beiden niet echt bijster slim.

  :) Hopelijk komen ze nog eens terug bij Jensen.

  Groetjes, Kimm

 7. Ik ken die gasten, komen uit Breda, Hij is al een keer vreemd geweest toen hij een relatie had met Jessica. wat moet je ervan zeggen…

 8. Tjeetje, hier ben ik even stil van. 55 kilo aangekomen in 1 1/2 jaar. En wij maar ons best doen om af te vallen. Wel aardig dat mike niet zeurt dat zijn vriendin teveel eet. Maar dit is een beetje de omgekeerde wereld. Ik hoorde dat ze 5 maanden zwanger was en een baby heeft verloren. Ik heb erg met haar te doen! sterkte.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in