Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Jouw personal trainer thuis

Jouw personal trainer thuis

1
Jouw personal trainer thuis

Heb je geen discipline of zin om naar de sportschool te gaan? Dan doe je je oefeningen toch lekker thuis in de huiskamer. Samen met jouw personal trainer!my-fitness-coach-wince Werk aan je conditie, kracht en flexibiliteit met je eigen virtuele personal trainer op de Nintendo Wii! Deze bundel bestaat uit My Fitness Coach: Fit en Gezond en de comfortabele Soft Fit Mat. Deze zachte en slipvaste mat maakt van al je sport- en yoga-oefeningen een ontspannen fitnessactiviteit!

Bestel jouw personal trainer vandaag nog

Wii Fitness Coach + Fitness Mat
Wii Fitness Coach + Fitness Mat

Personal Trainer Maya

My Fitness Coach: Fit en Gezond gaat nog een stap verder dan Wii Fit en laat je werken met Maya, een virtuele personal trainer die een toegankelijk, comfortabel en intens fitnessprogramma samenstelt specifiek gericht op jouw behoeften!

Vorig artikel Lijnen? Niemand wordt er slank van!
Volgend artikel Pierre Dunkan Dieet Recepten
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987