Joylent is afslanken met behulp van maaltijdvervangers. Zakjes, pakjes, pillen en poeders zijn niet nieuw, maar Joylent past het anders aan. Deze methode wordt al jaren gebruikt met uiteenlopende resultaten. De keuze aan afslankproducten is gewoon enorm, helaas zijn niet allemaal even effectief. En gezond zijn ze niet. Tenminste, dat was altijd mijn overtuiging.

Er is echter een uitzondering is op de markt: Joylent. Tijd voor een review!

Wat is Joylent?

De producten zijn afgeleid van het Amerikaanse Soylent. De originele Soylent is moeilijk verkrijgbaar in Nederland, omdat het niet aan de standaarden van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit voldoet. Daarom kwam Joey van Koningsbruggen op het idee om een Nederlandse variant op de markt te brengen. Inmiddels is het twee jaar later en heeft Joylent bijna drie miljoen maaltijden verkocht in 83 landen. (bron)

synthetische-vitamine-C-vs-natuurlijke-vitamine-C-1
synthetische-vitamine-C-vs-natuurlijke-vitamine-C-1

Voor wie is het geschikt?

De producten wordt gebruikt door veel verschillende mensen. Sporters, gezondheidsfanaten, studenten, personen die lange dagen maken zoals ontwikkelaars en advocaten, vegetariërs, veganisten, hele luie mensen die geen zin hebben om te koken, noem maar op. Eigenlijk is Joylent voor iedereen, behalve personen onder de 18 en zwangere vrouwen. (bron)

Joylent is een prima alternatief voor de onbewuste maaltijd. De ultiem gezonde oplossing voor personen met een kleiner budget en mensen die gewoon geen tijd of zin hebben om te koken.

Wat zit er in?

De shakes bestaat uit haverbloem, sojameel, wei, maltodextrine, gemalen lijnzaad, vitaminen/mineralen mix. Een smakelijke mix van natuurlijke ingrediënten die er samen voor zorgen dat jouw lichaam precies krijgt wat het nodig heeft.

joylent

Is het wel Gezond?

De producten zijn ontwikkeld om snel en eenvoudig 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) aan nutriënten binnen te krijgen. Daarnaast kan je makkelijk het aantal kilocalorieën dat je consumeert bepalen. Dit maakt Joylent een gezond alternatief voor langdurig gebruik, al adverteren ze daar vanuit Joylent niet mee, simpelweg omdat een gewone maaltijd ook verschrikkelijk lekker, gezellig en gezond kan zijn.

Is het veilig?

Ja natuurlijk! Zoals alle producenten van voedsel moeten ook deze producten voldoen aan de regels van de Voedsel en Waren Autoriteit. Nederland heeft één van de strengste wetgevingen op het gebied van voedsel, dus je mag er vanuit gaan dat alles wat er in Nederland over de toonbank gaat helemaal in orde is.

joylent-maaltijdvervangers-300x296
joylent-maaltijdvervangers-300×296

Maar is het wel mogelijk om te leven van één drankje? Volgens de woordvoerder van het Voedingscentrum, Roy van der Ploeg, kan het wel. “Voor zieke mensen bestaan er namelijk al drinkvoedingen die alles in zich hebben dat je nodig hebt.” (bron)

Daarnaast worden shakediëten en andere maaltijdvervangers al jaren gebruikt als een effectieve afslankmethoden. Het nieuwe van Joylent is de prijs en de presentatie. Medische totaalvoedingen kosten een veelvoud van de prijs waar je het van kan kopen. Zijn de maaltijdshakes van Jimmy Joy goedkoop als je wilt afvallen met shakes? Laten we eens de joylent prijslijst bekijken en dit vergelijken met andere maaltijdvervangers.

De Kosten van Joylent

  • Joylent vegan shake kost € 30,-  voor 15 maaltijden (5 zakken)
  • Joylent ontbijt shake kost € 37,50,- voor 15 maaltijden (5 zakken)
  • Joylent sport shake kost € 37,50.- voor 15 maaltijden (5 zakken)

Als je dit vergelijkt met andere maaltijdvervangers dan zijn Joylent shakes goedkoper dan veel concurrenten. Met bijvoorbeeld Yokebe shakes en Dieet pro shakes ben je veel duurder uit. Deze zijn kwalitatief weliswaar een stuk beter.

joylent-maaltijdvervangers
joylent-maaltijdvervangers

Waar kan je het bestellen?

Inmiddels zijn de shakes verkrijgbaar in de smaken banaan, vanille, chocola, mango, aardbei, en cappuccino (met toegevoegde cafeïne voor iedereen die moeilijk wakker wordt!). Er is een veganistische lijn, en een sport lijn met meer proteïne. Onlangs lanceerde Joylent als eerste ter wereld ook maaltijdvervangende repen: de Twennybar. Een reep is 20% procent van je dagelijks aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen. Joylent wordt onder andere in Amsterdam gefabriceerd en verpakt. Wil je het zelf uitproberen?

Ga dan naar de website van Joylent voor meer informatie.

Heb je ervaring met de producten van Joylent? gebruik dan het onderstaande rectieformulier om je ervaring te delen. 

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
algehele waardering
Vorig artikelObesitas tijdens de Overgang
Volgend artikelGymking Voedingsprogramma Review
joylentJoylent is de oplossing voor personen met een kleiner budget en zij die gewoon geen tijd hebben om te koken. Dankzij deze maaltijdvervangers hoef je niet steeds nieuwe maaltijden te verzinnen. Je hoeft geen boodschappenlijst samen te stellen. Joylent haalt alle denkwerk uit gezonde voeding. Het is een eenvoudige en goedkope manier om snel alle nodige vitaminen en mineralen naar binnen te werken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in