Home Reviews Juice Plus Review en Ervaringen

Juice Plus Review en Ervaringen

Wat is Juice Plus?

Juice Plus is een echte uitkomst voor personen met een druk leventje die toch gezond willen eten. In de capsules van Juice Plus of JP vind je alle essentiële nutriënten die in een gezond dieet horen te zitten. Kom je er maar niet aan toe om elke dag gezonde maaltijden naar binnen te werken? Vrees niet, met de capsules van JP krijg je toch alle nodige vitamines en mineralen in je lichaam. Een paar studies hebben vastgesteld dat Juice Plus supplementen zorgde voor een verhoogde activiteit van sommige immuuncellen capsules-groenten-en-fruit-300x225 (bronbron).

In de capsules van JP zitten alle voordelen die je uit een gezond en gevarieerd dieet zou halen. De beste delen van ongeveer 30 soorten fruit, groenten en bessen zijn in capsulevorm gezet. Het is hierdoor ook een goede bron van antioxidanten, welke belangrijk zijn voor je gezondheid. Fruit en groenten zijn rijk aan antioxidanten en kunnen mogelijk helpen tegen chronische ontstekingen (bron).

Voor wie is Juice Plus geschikt?

Juice Plus is er voor een ieder die gezond wilt eten, maar er niet altijd aan toekomt. In een gezond dieet zit er een variatie aan vers fruit, groente en vlees. Doordat onze schema’s steeds drukker worden lukt het de meeste van ons niet altijd om gezonde maaltijden klaar te maken. Het gevolg? We grijpen steeds naar snelle en minder gezonde voedingsitems.  Hierdoor krijgen we niet de nodige voedingsstoffen in ons lichaam.

juice-plus

Om goed te kunnen functioneren is het natuurlijk belangrijk dat we deze voedingsstoffen op een andere manier toch in ons dagelijks voedsel opnemen. JP biedt een helpende hand hierbij. De voedingsstoffen die je nodig hebt zitten in de capsules verwerkt. Zo kan je zelfs met een super druk schema nog gezond blijven. Sommige studies hebben aangetoond dat het gebruik van Juice Plus de bloedwaarden van homocysteïne kan verlagen (bronbron).

Is Juice Plus effectief? Juice-Plus-capsules-300x200

In een JP capsule zit er nutriënten van 30 verschillende soorten fruit, groenten en bessen opgenomen. Uit zo een capsule haal je dus alle plantenstoffen, vitaminen en mineralen om in je dagelijkse behoefte te voorzien. Je zult al snel de gezondheidsvoordelen van JP merken. In een onderzoek uit 2007 kregen 60 deelnemers Juice Plus als aanvulling op hun dieet (bron). Andere studies vonden echter geen significante toenames van voedingstoffen in het bloed (bronbronbron).

Multilevel Marketing

De verkoop van Juice Plus loopt via een consulenten netwerk. Dit wil zeggen dat je Juice Plus niet rechtstreeks kunt kopen maar de producten altijd via een tussenpersoon moet aanschaffen. Deze tussenpersonen krijgen hier provisie wat in vaktermen Multilevel Marketing heet. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel. Een vergelijkbare constructie kennen we van Herbalife. De consulenten krijgen een commissie voor hun verkopen die in de verkoopprijs zit. Uiteindelijk betalen de klanten hierdoor (onnodig) duur.

Wat zijn de kosten? Juice-plus-soorten-potten-300x197

In het assortiment van Juice Plus zitten er verschillende capsules en pastilles.

De prijzen van Juice Plus

 • JP Capsules kosten vanaf € 28,00 per maand.
 • JP Pastilles kosten vanaf € 31,75 per maand.
 • JP Shakes kosten vanaf € 40,00 per maand.

Voordelen

 • Juice Plus bevat alle vitaminen en mineralen om te voorzien in je dagelijkse behoefte.
 • Bevat belangrijke fytonutriënten die makkelijk door je lichaam worden opgenomen.
 • Houdt je immuunsysteem gezond dankzij de vele vitaminen en mineralen.
 • Is een goede uitkomst voor personen met een drukke schema.

Nadelen afvallen-juiceplus-300x226

De Shakes zijn goed ter ondersteuning van je dieet, maar je kan het niet gebruiken ter vervanging daarvan. Voedingssupplementen kunnen nooit een gezond en gevarieerd dieet vervangen. Wanneer je dus een hele week ongezond eet kun je dit niet compenseren door Juice Plus in te nemen. Het is niet eenmalig maar uitsluitend met een abonnement verkrijgbaar. Tot slot betaal je extra voor het product om het salaris van de consulenten te betalen. Over het algemeen lijkt Juice Plus het aantal voedingsstoffen in het lichaam te verhogen. Deze omvatten bèta-caroteen, vitamine C, vitamine E en folaat (bron). Onderzoek naar de effecten van Juice Plus op andere risicofactoren voor hart- en vaatziekten, zoals hoge bloeddruk en cholesterol, hebben gemengde resultaten opgeleverd (bronbron).

Conclusie

JP kan een waardevolle ondersteuning zijn aan je dagelijks eetpatroon als het op de juiste manier wordt gebruikt. Het is dus belangrijk dat je nog steeds voldoende groente en fruit tot je blijft nemen. Gebruik Juice Plus slechts om te compenseren voor de dagen waar je minder gezond eet. Let wel dat je het niet tot een gewoonte maakt om grotendeels ongezond te eten. In één studie zorgde het gebruik van Juice Plus voor een daling van de bloedwaarden van homocysteïne met 37% in vergelijking met de placeo-groep (bron). Andere studies konden dit effect niet bevestigen (bronbron).

Gezonde Groeten,

natascha

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleProvitalan Review en Ervaringen
Next articleVanefist Neo Review
juice-plusJuice Plus kan een waardevolle ondersteuning zijn aan je dagelijks eetpatroon als het op de juiste manier wordt gebruikt. Het is dus belangrijk dat je nog steeds voldoende groente en fruit tot je blijft nemen. Gebruik Juice Plus slechts om te compenseren voor de dagen waar je minder gezond eet. Let wel dat je het niet tot een gewoonte maakt om grotendeels ongezond te eten.

18 Reacties

 1. Super tevreden over juice Plus ☺️
  Ik kwam maar niet van mijn zwangerschap kilo’s af ? en ben toen juice plus gaan gebruiken , de shake vanille en de booster , in het begin moest ik even wennen aan de smaak , het heeft mij van 92 kilo terug naar 72 gebracht in 6 maanden tijd ☺️ ieder natuurlijk zijn eigen mening , maar heb zelf al heel veel geprobeerd en niks werkte het me veel geld gekost allemaal, plus van veel producten ervaar je naderhand een jojo effect,maar van de juice plus heb ik daar geen last van gekregen ?

 2. Juice Plus is echt troep. Ik heb de shakes en capsules maar de shakes werd ik gewoon ziek van. Ik had contact met mijn zgn coach opgenomen maar moest zelf contact met het hoofdkantoor opnemen. Ik weet niet maar van een coach mag je verwachten ook hier in ondersteund te worden. Ik heb mij er echt in laten luizen, ik neem de resterende maanden met capsules af want die werken gek genoeg goed tegen mijn opvliegers maar na deze 4 maanden wil ik niks meer met Juice Plus van doen hebben. De recepten zitten grotendeels bomvol met suiker en dat wil je niet met afvallen, daarnaast staan ze vol met spelfouten waar ik persoonlijk nogal moeite mee heb. Voor mij komt het in ieder geval niet erg professioneel over. Mijn advies is dan ook; begin er nooit aan! Enkel de portemonnee van de zgn coach spek je en je eigen portemonnee wordt slanker maar je lichaam geen cm/gr.

  • Dat jou coach jou niet ondersteund heeft niets te maken het de producten zelf van Juiceplus hè zeveraar ??

  • Ps er zitten geen toegevoegde suikers in ????? je weet niet waarover je praat man ??? 100% natuurlijke ingrediënten dus SUIKERBIET !! Lozer

 3. Na ongeveer 1jaar opeens incasso. En dan zeggen dat ze een herinnering hebben gestuurd
  Niet dus. Oplichters!

  BESTEL NIKS!!

  • Precies dat…
   Ik vind het een hele slechte organisatie!!!
   Herinneringen sturen terwijl je al betaald hebt
   Gelukkig had ik alle mails nog
   Wat een slechte organisatie !!!!

 4. Ik heb het geprobeerd, en werd er acuut ziek van!
  Ik ben ontevreden over de producten, het smaakte vies. Heb contact opgenomen en kon alles terug sturen. Ondanks dat het normaal in 4 termijnen zou opgestuurd worden, omdat je dan eerst kon proberen, werd alles in 1x opgestuurd! Dat was ook al niet de afspraak. Ik heb 90% van de producten retour gestuurd, maar ik moet toch nog 191,51€ betalen, terwijl dit niet correct is. Ik wil alleen dat betalen wat ik heb gebruikt.
  Eigenlijk zou ik niets moeten betalen, want zonder te testen kan je niet weten of het lekker is of niet en toch moet je 1/4 betalen….
  Eigenlijk is dit dus niet correct.
  Tevens vraag ik een bewijs van hun kant van wat en hoeveel er geleverd was en hoeveel ze dan hebben terug gekregen, maar dat krijg ik ook niet.

  • Ik werd er ook ziek van
   Ook alles gekregen en kon niks retour doen
   Slechte organisatie en inderdaad van de contactpersoon moest ik het hoofdkantoor bellen
   Niemand thuis
   Hele slechte organisatie
   Doe het niet mensen

 5. Geachte heer/mevrouw,
  Ik heb kortgeleden telefonisch contact gehad met een uwer medewerkers. De shake poeders helpen mij helaas niet en mocht deze terug sturen. Graag zou ik van tevoren weten hoeveel ik voor 3 zakken JP shakepoeders terug krijg, alvorens ik deze opstuur. Uiteraard zou ik dan ook graag weten waar ik de producten naar terug kan sturen.
  ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Kitty Aalders

 6. Met mijn juridische achtergrond ben ik inmiddels al 23 jaar bedrijfspartner van de Juice Plus Company en heb stevig carrière gemaakt . Niet over de rug van mensen met een interieur supplement, maar met een degelijk onafhankelijk wetenschappelijk onderzocht voedingsmiddel, gepubliceerd in top vakbladen , gold standard uitgevoerd , wat geen enkele vergelijking kent met welke vitamine pil dan ook, omdat Juice plus duizenden Phytostoffen bevat en het label zeer zeker niet de lading dekt ! Plak eens een label op een Appel! Ik slaat de plank stevig mis met uw kort door de bocht gedane uitlatingen tav de studies etc. Toch gek dat duizenden gerenommeerde wetenschappers , gelauwerde specialisten , medici en doodnormale artsen en para medici Jp roemen , zelf benutten en van harte adviseren. Uw verborgen agenda is duidelijk , afvallen op uw manier ! Wetenschappelijk onderbouwd ? Triest is dat onwetende consumenten zich verlaten op zg experts zoals u en daarmee zich onthouden van top voeding met cellulair verstrekkende gezondheidseffecten Mvg mr J van Greunsven

  • Ik “slaat” de plank mis, zucht……
   Als compagnon moet je natuurlijk wel positief zijn over een bedrijf als Juice Plus.
   Maar wij consumenten zijn gek en inderdaad er trappen nog steeds consumenten in dit belabberde concept.
   Hopen dat zo veel mensen eerst hun huiswerk doen door veel reviews te lezen.
   Ik ben er in getrapt maar laat mijn ervaring behoeden dat andere consumenten dezelfde fout maken.

  • Jesssss goed gezegd Jeanine. Je vind hier
   Echt de stomste opmerkingen ? eentje die zegt dat er heel veel suiker inzit ?? terwijl het natuurlijk is dus suikerbiet ? en dan andere die zeggen dat het niet helpt, en waarom, omdat ze wss het programma niet goed gevolgd hebben ?‍♀️

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987