Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport K-Drops Keto Drops Review en Ervaringen

K-Drops Keto Drops Review en Ervaringen

Keto Drops, ook wel K-Drops genoemd, zijn afslankdruppels die zeer succesvol lijken. De website van de fabrikant staat vol met enthousiaste foto’s van mensen die flink wat kilo’s zijn verloren door dit supplement te gebruiken. Werkt dit product echt zo goed of heb je meer nodig als je de strijd wilt aangaan met de overtollige kilo’s?

Op dit moment is zijn KetoX24 Afslankdruppels nog steeds het meest effectieve afslankproduct van dit moment. Is F-Burn een goed alternatief? Je leest het in deze review.

In deze review ga je het volgende leren over K-Drops

 • K-drops en afvallen
 • K-drops review
 • K-drops ervaringen
 • K-drops en het keto dieet
 • Nog veel meer…

Wat zijn Keto Drops?

Keto drops zijn afslankdruppels die je inneemt kort voordat je de maaltijd neemt. Je hebt aan drie druppeltjes genoeg. Deze moet je tenminste 30 seconden in je mond houden voordat je doorslikt. Daarna drink je een groot glas water (300 ml).

De Keto Drops werken zelfs volledig zonder grote aanpassingen aan het dieet. Op de website wordt verteld dat je voldoende water moet drinken (2.5 liter per dag). Verder moet je frisdranken, ook de light-varianten, vermijden. De fabrikant beweert dat deze de bloedsuikerspiegel omhoog stuwen. Dit belemmert de werking van het product.

De werking van Keto Drops is gebaseerd op verschillende ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt is hennepolie. Deze hennep bevat 0% THC en heeft dus een psychoactieve werking. Verder zitten er MCT, aminozuren, vitamine K, linolzuur en omega 3 in de druppels.

Keto Drops wordt in Nederland verkocht door Semaya B.V. Dit is een onderneming uit en Haag. Er is een telefoonnummer waar je naar toe kunt bellen voor vragen.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie zijn Keto Drops geschikt?

Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding kunnen Keto Drops beter niet gebruiken. Omdat de hennepolie geen THC bevat, kan het supplement verder op ieder moment van de dag gebruikt worden.

Ingrediënten K-Drops

Fat Burn Blend

 • Hempseedoil (Verkregen uit industriële hennep)
 • MCT
 • Amino Acid
 • Vitamin-K
 • CLA
 • Omega-3
 • 0% THC Anteil

Hoe effectief zijn Keto Drops?

Er is weinig onderzoek gedaan naar de werking van het hoofdingrediënt, hennepolie, op het gewicht. In een studie bij ratten blijkt echter dat sommige ratten dikker worden als ze hennepolie krijgen (bron).

Veel van de andere ingrediënten hebben wel een positief effect. In een Chinese studie is gebleken dat de inname van linolzuur helpt tegen overgewicht (bron). Ook van omega drie is bekend dat het kan helpen om je een vol gevoel te geven (bron).

Het grote probleem bij Keto Drops is natuurlijk de dosering. Met zes druppels per dag kom je nog niet aan een inname van 0.2 ml. De dosering is daarmee zo vreselijk laag, dat het bijna uitgesloten is dat je enig effect bereikt.

Bij de meeste producten met hennepolie alleen, moet je al een grotere dosering gebruiken om het effect te merken. Ook in de studies rondom omega 3 en linolzuur, lagen de doseringen tientallen keren hoger.

Uiteindelijk zijn de Keto Drops niet meer dan een dure manier om ervoor te zorgen dat je een glas water drinkt voor je maaltijd. Dit is een bewezen effectieve methode om af te vallen (bron).

Wat kosten Keto Drops?

Een flesje Keto Drops kost je, inclusief verzendkosten €54,95. Als je twee flesjes koopt, betaal je omgerekend €39,97 per fles. Als je drie flesjes koopt, wordt de prijs per fles nog wat lager: €36,65.

Zijn K-Drops Gevaarlijk?

Zijn K-Drops wel veilig? Op de website lezen we het volgende over de veiligheid en het gebruik:

U kunt de druppels 2 keer tijdens uw maaltijden innemen. Het is bedoeld om het hongergevoel te onderdrukken, daarom is het raadzaam om de druppels voor de hoofdmaaltijden in te nemen. Dat is aan jou.


KAN IK DE DRUPPELS IN WATER / KOFFIE / THEE / ETC. DRUPPELEN EN DRINKEN?

Wir raten davon ab, da über die Mundschleimhaut viele Wirkstoffe aufgenommen werden.


IK VERGETEN HET TE NEMEN, MOET IK HET BEDRAG VERDUBBELEN?

Als u een dosis vergeet in te nemen, neem dan geen dubbele dosis voor de volgende dosis. Ga gewoon buiten zitten.


HOEVEEL DRUPPELS MAG IK MAXIMAAL INNEMEN?

De normale dosering is 2 x 3 druppels per dag en dat dient niet overschreden te worden.


IK BEN ZWANGER/GEEF BORSTVOEDING, KAN IK DE DRUPPELS INNEMEN?

Wij raden het gebruik af wanneer je zwanger bent of net moeder geworden bent en nog borstvoeding geeft. Het lichaam is dan met andere zaken bezig dan met vetverbranding. Geniet van deze tijd!


IS ER EEN JOJO-EFFECT?

Er is geen bewijs van een “jojo-effect” bij gebruik.


VOOR WIE ZIJN DE DRUPPELS GESCHIKT?

De druppels zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen vanaf 18 jaar.


BIJWERKINGEN:

Het gebruik ervan heeft geen effect op de anticonceptiepil.

De volgende bijwerkingen zijn in zeldzame gevallen bekend (komen voor bij minder dan 1 op de 1.000 gebruikers): vermoeidheid, droge mond, diarree en sufheid.

Inslikken heeft geen effect op hoge bloeddruk.

Tijdens het solliciteren mag je natuurlijk gewoon autorijden.

Bespreek eventuele eerdere ziekten met de behandelende arts.

Voordelen

Het product is erg makkelijk in gebruik. Het pipetje werkt heel goed en je hoeft weinig moeite te doen om de kuur vol te houden.

Nadelen

Veel mensen geven aan dat het product niet lekker smaakt. Daar is ook niets aan te doen, want het product wordt niet goed opgenomen als je het inneemt met water of een andere drank.

Conclusie

Helaas, de Keto Drops gaan je niet helpen om af te vallen. De dosering is te laag om een serieus effect op je lichaam te hebben. Zeker als je geen grote aanpassingen doorvoert aan je levensstijl, is de kans heel klein dat je echt af gaat vallen.

Dat wil niet zeggen dat afslankdruppels volledig zinloos zijn. Ze kunnen zeker helpen als je ze combineert met een effectief dieet. Hier heb je vaak wel weer enige begeleiding bij nodig.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleFast burn Extreme Review en Ervaringen
Next articleBentolit Review en Ervaringen

310 Reacties

 1. Graag zou ik de K-Drops willen proberen. Ik heb nogal wat buikvet wat ik kwijt wil raken. En mogelijk dat deze druppels er goed bij werken.

 2. Ik ben door stress en hormonen de laatste jaren wel 20 kg aangekomen. Ik ben 36 jaar en voel me hierdoor minder fijn.
  Heb al van alles geprobeerd; koolydraat arm eten, geen alcohol meer, meer bewegen… helaas weinig resultaat. (Max 2kg)
  Graag zou ik proefpersoon worden!

 3. Hoi ik ben sebastiaan ik weeg 153 ik heb 50 dieeten gehad en ik val niet af ik doe aan fitness en ik doe zwemmen ik werk 36 uur ik ben nog steeds single ik wil daar graag verandering in brengen

 4. Hoi ik ben sebastiaan ik ben 32 ik heb over gewicht ik wil het graag het product testen want ik wil afvallen ik ben nog single ik wil graag eens een relatie krijgen maar dan moet ik wel afvallen ik zit op fitness en ik zwem en ik heb een kolidraatarm dieet

 5. Ik benover het gewicht wat ik moet zijn.. en ben pas 22 en zit niet lekker in me vel.. Ik heb dieeten zo vaak geprobeerd en het lukt niet of af te vallen. Laatste optie maagverkleining.. ik wil dit graag proberen

 6. Ik wil dit product graag testen. Ik ben al jaren bezig met proberen af te vallen. Verschillende bloedonderzoeken gehad, verschillende diëtistes, doktersbezoeken. Maar niets helpt. Niemand kan mij helpen. Dus ik zou dit graag willen testen.

 7. Ik wil de druppels heel graag uitproberen. Ik zou graag een paar kilo willen afvallen. Ik hoop dat ik een test persoon mag zijn.

 8. Hi, ik ben heel klein en dik…..voel me zwaar (met nadruk zwaar) ongelukkig. Heb van alles geprobeerd, niets helpt :( ..hoop dat dit product wel iets kan helpen. Groetjes

 9. Ik zit in de overgang en daardoor een aantal kilo aangekomen op plaatsten waar ik het niet wil. Ik zou graag de k-drops willen proberen om de kilo’s er weer af te krijgen. Ik ben net als jullie heel benieuwd of het werkt.

 10. Wil het graag uitproberen want ik ben al maanden bezig om 4 kilo kwijt te raken. Mijn buik wordt maar dikker en dikker.

 11. Ik wil het heel graag proberen en daarna laten weten of het werkt.
  Ben de afgelopen 5 jaar 10 kg aangekomen en wil deze graag weer kwijt.

  Ik hoop dat ik een testpersoon mag zijn

 12. Ik zou dit product graag willen proberen, omdat helaas met de leeftijd de vetverbranding vertraagd. Ik hoop met deze druppels de vetverbranding weer meer op gang te brengen. Ik leef en eet gezond, sport 2x per week en wandel dagelijks
  En zou wel graag het buik/heup vet willen verminderen
  Alvast bedankt

 13. Jaren lang op een gewicht van 63 kilo gebleven. 10 jaar in de rolstoel gezeten en nu sinds de corona er is door de lockdown voor het eerst in mijn leven 81 kilo🙈Het ketogeen dieet volg ik nu maar het gaat erg langzaam eraf. Zou graag weer naar de 63 kilo gaan en ja ik zou dat graag proberen door te testen met behulp van jullie product.

 14. Ik ben al erg lang bezig om af te vallen. Dus zou graag de laatste kilo’s die er nog af moeten snel af willen voor de zomer.
  Ik geloof normaal nooit in deze producten maar als ik ze kan testen zou ik dit wel heel graag willen.

 15. Ik wil graag mee doen omdat het me niet lukt om gewoon zo af te vallen.
  Ik heb mijn eetpratroon aangepast zoals minder koolhydraten eten en minder calorieën
  Maar na 2 maanden tijd ben ik nog geen 2 kilo afgevallen ( 1,6 kilo)
  en je zou denken dat na 2 maanden dit te hebben gedaan
  dat je wel iets meer afgevallen zou zijn.
  ik hoop dat dit als hulpmiddel mij gaat helpen.
  Ze zeggen ongeveer dat als je 7000 calorieën minder eet
  dat je dan ongeveer een 1 kilo gewicht verlies.
  na 2 maanden heb ik 39.200 minder calorieën gegeten
  Ik zou dan rond de 5,6 kilo afgevallen moeten zijn maar helaas niet
  daarom denk ik dat deze druppels mij gaan helpen
  door de metabolisme om te zetten

  alvast bedankt

 16. Zou het graag proberen. Kan, wegens mijn slechte knie weinig aan sport doen en het is lastig om af te vallen

 17. Ik wil dit product graag proberen omdat ik al heel lang wil afvallen en vanalles geprobeerd heb maar niks wilt werken..
  Misschien dat ik hiermee wel geholpen ben 🤞

 18. Ik wil graag 5 ro 8 kg kwijt maar dit laatste stukje lukt niet goed. Ik let op het eten kan door lichamelijke beperkingen niet actief sporten. Hopelijk helpen deze druppels

 19. Echt alles geprobeerd en ten einde raad.
  Zou dit graag proberen.
  Zit zelfs in overweging om een maagverkleining te doen.
  Laat mij dit aub proberen..
  Gr Pien

 20. Dit lijkt een super manier om weer in shape te komen na mijn bevalling. Behaal ik toch nog mijn vooraf uitgesproken uitspraak. 9 maanden op 9 maanden af

  Meer dan 20 aangekomen en is nog 13 blijven plakken.

 21. zou t graag willen proberen,door chemo 20 kilo aangekomen en raak t ook maar niet kwijt ,alles geprobeerd maar lukt niet dus niet☹

 22. Ik ben inmiddels 100% afgekeurd door toedoen van heftige atrosse en ben rug patiënt ,was altijd fanatiek sporter , maar dat gaat niet meer vanwege de lichamelijk klachten. Kilo’s vliegen eraan. Zou het middel graag willen proberen ..bvd

 23. Ik wil heel graag 5 kilo afvallen maar het lukt mij niet goed door het drukke leven met 3 kinderen.
  Ik wil graag het product voor u uittesten en hier andere mensen over informeren.
  Een eerlijke mening vind ik heel belangrijk met dit soort producten.

  Ik hoop dat ik dit voor u mag testen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987