Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport K-Drops Keto Drops Review en Ervaringen

K-Drops Keto Drops Review en Ervaringen

Keto Drops, ook wel K-Drops genoemd, zijn afslankdruppels die zeer succesvol lijken. De website van de fabrikant staat vol met enthousiaste foto’s van mensen die flink wat kilo’s zijn verloren door dit supplement te gebruiken. Werkt dit product echt zo goed of heb je meer nodig als je de strijd wilt aangaan met de overtollige kilo’s?

Op dit moment is zijn KetoX24 Afslankdruppels nog steeds het meest effectieve afslankproduct van dit moment. Is F-Burn een goed alternatief? Je leest het in deze review.

In deze review ga je het volgende leren over K-Drops

 • K-drops en afvallen
 • K-drops review
 • K-drops ervaringen
 • K-drops en het keto dieet
 • Nog veel meer…

Wat zijn Keto Drops?

Keto drops zijn afslankdruppels die je inneemt kort voordat je de maaltijd neemt. Je hebt aan drie druppeltjes genoeg. Deze moet je tenminste 30 seconden in je mond houden voordat je doorslikt. Daarna drink je een groot glas water (300 ml).

De Keto Drops werken zelfs volledig zonder grote aanpassingen aan het dieet. Op de website wordt verteld dat je voldoende water moet drinken (2.5 liter per dag). Verder moet je frisdranken, ook de light-varianten, vermijden. De fabrikant beweert dat deze de bloedsuikerspiegel omhoog stuwen. Dit belemmert de werking van het product.

De werking van Keto Drops is gebaseerd op verschillende ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt is hennepolie. Deze hennep bevat 0% THC en heeft dus een psychoactieve werking. Verder zitten er MCT, aminozuren, vitamine K, linolzuur en omega 3 in de druppels.

Keto Drops wordt in Nederland verkocht door Semaya B.V. Dit is een onderneming uit en Haag. Er is een telefoonnummer waar je naar toe kunt bellen voor vragen.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie zijn Keto Drops geschikt?

Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding kunnen Keto Drops beter niet gebruiken. Omdat de hennepolie geen THC bevat, kan het supplement verder op ieder moment van de dag gebruikt worden.

Ingrediënten K-Drops

Fat Burn Blend

 • Hempseedoil (Verkregen uit industriële hennep)
 • MCT
 • Amino Acid
 • Vitamin-K
 • CLA
 • Omega-3
 • 0% THC Anteil

Hoe effectief zijn Keto Drops?

Er is weinig onderzoek gedaan naar de werking van het hoofdingrediënt, hennepolie, op het gewicht. In een studie bij ratten blijkt echter dat sommige ratten dikker worden als ze hennepolie krijgen (bron).

Veel van de andere ingrediënten hebben wel een positief effect. In een Chinese studie is gebleken dat de inname van linolzuur helpt tegen overgewicht (bron). Ook van omega drie is bekend dat het kan helpen om je een vol gevoel te geven (bron).

Het grote probleem bij Keto Drops is natuurlijk de dosering. Met zes druppels per dag kom je nog niet aan een inname van 0.2 ml. De dosering is daarmee zo vreselijk laag, dat het bijna uitgesloten is dat je enig effect bereikt.

Bij de meeste producten met hennepolie alleen, moet je al een grotere dosering gebruiken om het effect te merken. Ook in de studies rondom omega 3 en linolzuur, lagen de doseringen tientallen keren hoger.

Uiteindelijk zijn de Keto Drops niet meer dan een dure manier om ervoor te zorgen dat je een glas water drinkt voor je maaltijd. Dit is een bewezen effectieve methode om af te vallen (bron).

Wat kosten Keto Drops?

Een flesje Keto Drops kost je, inclusief verzendkosten €54,95. Als je twee flesjes koopt, betaal je omgerekend €39,97 per fles. Als je drie flesjes koopt, wordt de prijs per fles nog wat lager: €36,65.

Zijn K-Drops Gevaarlijk?

Zijn K-Drops wel veilig? Op de website lezen we het volgende over de veiligheid en het gebruik:

U kunt de druppels 2 keer tijdens uw maaltijden innemen. Het is bedoeld om het hongergevoel te onderdrukken, daarom is het raadzaam om de druppels voor de hoofdmaaltijden in te nemen. Dat is aan jou.


KAN IK DE DRUPPELS IN WATER / KOFFIE / THEE / ETC. DRUPPELEN EN DRINKEN?

Wir raten davon ab, da über die Mundschleimhaut viele Wirkstoffe aufgenommen werden.


IK VERGETEN HET TE NEMEN, MOET IK HET BEDRAG VERDUBBELEN?

Als u een dosis vergeet in te nemen, neem dan geen dubbele dosis voor de volgende dosis. Ga gewoon buiten zitten.


HOEVEEL DRUPPELS MAG IK MAXIMAAL INNEMEN?

De normale dosering is 2 x 3 druppels per dag en dat dient niet overschreden te worden.


IK BEN ZWANGER/GEEF BORSTVOEDING, KAN IK DE DRUPPELS INNEMEN?

Wij raden het gebruik af wanneer je zwanger bent of net moeder geworden bent en nog borstvoeding geeft. Het lichaam is dan met andere zaken bezig dan met vetverbranding. Geniet van deze tijd!


IS ER EEN JOJO-EFFECT?

Er is geen bewijs van een “jojo-effect” bij gebruik.


VOOR WIE ZIJN DE DRUPPELS GESCHIKT?

De druppels zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen vanaf 18 jaar.


BIJWERKINGEN:

Het gebruik ervan heeft geen effect op de anticonceptiepil.

De volgende bijwerkingen zijn in zeldzame gevallen bekend (komen voor bij minder dan 1 op de 1.000 gebruikers): vermoeidheid, droge mond, diarree en sufheid.

Inslikken heeft geen effect op hoge bloeddruk.

Tijdens het solliciteren mag je natuurlijk gewoon autorijden.

Bespreek eventuele eerdere ziekten met de behandelende arts.

Voordelen

Het product is erg makkelijk in gebruik. Het pipetje werkt heel goed en je hoeft weinig moeite te doen om de kuur vol te houden.

Nadelen

Veel mensen geven aan dat het product niet lekker smaakt. Daar is ook niets aan te doen, want het product wordt niet goed opgenomen als je het inneemt met water of een andere drank.

Conclusie

Helaas, de Keto Drops gaan je niet helpen om af te vallen. De dosering is te laag om een serieus effect op je lichaam te hebben. Zeker als je geen grote aanpassingen doorvoert aan je levensstijl, is de kans heel klein dat je echt af gaat vallen.

Dat wil niet zeggen dat afslankdruppels volledig zinloos zijn. Ze kunnen zeker helpen als je ze combineert met een effectief dieet. Hier heb je vaak wel weer enige begeleiding bij nodig.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleFast burn Extreme Review en Ervaringen
Next articleBentolit Review en Ervaringen
k-dropsHelaas, de Keto Drops gaan je niet helpen om af te vallen. De dosering is te laag om een serieus effect op je lichaam te hebben. Zeker als je geen grote aanpassingen doorvoert aan je levensstijl, is de kans heel klein dat je echt af gaat vallen. Dat wil niet zeggen dat afslankdruppels volledig zinloos zijn. Ze kunnen zeker helpen als je ze combineert met een effectief dieet. Hier heb je vaak wel weer enige begeleiding bij nodig.

403 Reacties

 1. Goedemorgen,
  Zou dit graag willen proberen.
  Ben de laatste 2 jaar meer dan 20 kilo gegroeid, dit wil ik er graag weer afhebben.
  lukt me helaas niet om te sporten, vandaar dat ik graag in aanmerking kom.

 2. Ik wil de keto druppels heel graag testen.
  Momenteel probeer ik een keto dieet te volgen, en dit zou wel een heel aangename surplus zijn.
  Het vermageren gaat heel moeizaam en vergt heel wat energie en inspanning, ik hoop met het gebruik van ketodruppels in combinatie met het keto dieet positieve cijfers te krijgen op mijn weegschaal. Dus heel graag testpersoon

 3. Ik zou graag hieraan mee willen doen omdat ik wil afvallen en hopelijk gaan deze druppels mij hiermee helpen!

 4. Ik ben al wat ouder ( 59) en ben heel benieuwd of deze druppels ook bij mij werken. Heel veel vrouwen van mijn leeftijd hebben erg veel moeite om er iets af te krijgen dus als dit middel dit wel doet denk ik dat dit hele goede reclame zou zijn en dat mijn leeftijdsgroep ook eindelijk iets goeds in handen heeft.
  Ben erg benieuwd….

 5. Het lijkt me interessant om eens mee te doen aan zo’n evaluatie. Het heeft toch altijd iets aantrekkelijks, afvallen zonder moeite.
  En suikervrij eten is gezond en goed en daar relateerd dit product aan. Ik doe graag mee.

 6. Beste mensen.
  Ik zou graag als testpersoon in aanmerking willen komen. Als je al zolang bezig bent om af te vallen en bijna niks werkt of maar eventjes. Als je 59 bent is afvallen niet zo makkelijk helaas.

 7. Ik merk dat het sinds de overgang steeds moeilijker wordt om af te vallen. Graag zou ik de k-drops proberen ter ondersteuning van mijn keto dieet

  Alvast bedankt! Anneke

 8. Door blessures al twee jaar niet meer kunnen sporten. Corona, de overgang en slaapgebrek hielpen vervolgens ook niet om de kilo’s eraf te houden. Ik ben inmiddels 20% zwaarder dan ik normaal gesproken ben, en 100% ongelukkiger met mijn lichaam.
  Ik zou graag de k-drops testen en me zo hopelijk weer mezelf voelen in mijn eigen lijf.

 9. Ik zou graag de druppels willen proberen. In totaal zou ik graag 26kg af willen vallen wat ik er rond de corona bijgekregen heb.

  Mvg rebecca

 10. Ik wil wel graag dit product proberen. Ik wil 20 kilo afvallen. Ik heb lichamelijke beperkingen waardoor lopen en sporten niet makkelijk gaat en ik eet gezond, maar gewichtsmatig zet dit niet tot geen zoden aan de dijk.

 11. Goedemorgen,

  Graag zou ik deelnemen.
  Ik was op zoek naar reviews van dit product omdat ik het graag zelf wil proberen. Ik kan alleen geen reacties vinden die ik echt betrouwbaar vind. Ik heb zelf al veel uitgepeobeerd om af te vallen. Ik ben dus echt op zoek naar een product dat wel helpt!!!

 12. Ik zou de druppels graag willen proberen. Ik wil 20 kilo afvallen maar door de overgang lukt me dit niet…ik heb alles al geprobeerd. Ik ben heel erg benieuwd of dit product wel helpt.

 13. Ik zou t wél willen testen !! Ben erg benieuwd . Ik ben best wat aangekomen en helaas ook wat extra buikvet. Zou best wat willen afvallen. Probeer koolhydraat arm te eten en ik sport. Maar ik val nog niet erg hard af.

 14. Ik val altijd heel moeilijk af en dus wil ik graag kijken of dit product mij een zetje in de rug kan geven! Ik hoop dat er nog een proef plek is?.

 15. Doordat ik gestopt ben met roken ben ik helaas meer gaan snoepen en ondertussen na 3 jaar 10 kg aangekomen, wil het er weer graag van af hebben.

 16. Ik zou dit heel graag eens willen uitproberen, en echt zien of het werkt. Als dit werkt geloof me dan krijgen jullie het heel druk.

 17. Goedemorgen, ik worstel al jaren met overgewicht. Zeker nu ik in de overgang zit. Zo merk ik ook dat ik last van mijn gewrichten krijg. Mijn BMI is inmiddels 33, dus behoorlijk aan de hoge kant. Ik zou heel graag dit product willen proberen.

 18. Ik zou er wel 10 kilo af willen hebben, maar medicijn gebruik met prednison maakt het lastig. Ben benieuwd of deze druppels me erbij kunnen helpen.

 19. Ik zou dol graag test persoon willen zijn, heb ze al een keer gekocht goede ervaring ermee. Ben bijna 12 kilo afgevallen. Zou nog graag 10 kilo af willen vallen, maar zit in de schuld sanering, kan het financieel niet op brengen nu. Maar voor mijn knieën en heupen zou dat het beste zijn. Heb al kunst heup links en algehele knieprothese links die niet gelukt is, knieschijf zit los drukt naar buiten toe. En nu zit er rechter kant ook slijtage, maar gezien ervaring links probeer ik verder af te vallen om operatie zo lang mogelijk uit te stellen. Het is jammer dat ik in schuldsanering zit anders had ik ze al lang weer besteld.

 20. Eet al stuk minder koolhydraten (aardappels / rijst) & vlees, maar krijg die gewenste 10 Kg er niet af – ben benieuwd of dit gaat helpen.

 21. Goedemiddag,
  De reden waarom ik dit product wil testen is omdat ik 50 ben en dat ze zeggen dat je niet meer kan afvallen. Ik ben in de laatste 2 jaar 10 kilo aangekomen en ik wil graag iets gaan doen dat gezond is en geen jojoj effect geeft.
  Ben zelf heel druk met werk, man, huishouden en 3 kinderen dus kan er niet heftig bij sporten en je bent ongezellig als je niet meer uit met de rest.
  Ik durf nu geen jurkjes meer aan of bikini en dat zou ik wel jammer vinden en verstop me in mijn kleding. Ik merk dat ik er last van hebt en ik heb geen doorzettings vermogen voor dieeten etc.
  Daarom lijken mijn deze druppels een perfecte oplossing en ik heb genoeg vrienden , kennissen , familie die ik het ook aan zou raden als het werkt. Niets is mooier om andere ook te helpen ?
  Dus wil ik me inzetten als de tester. Ik hoop dat ik mee mag doen aan deze test.
  Vriendelijke groet,
  Sandra de Vos

 22. Ik zou dit heel graag proberen. Naar mijn zwangerschap toch 10 kilo aangekomen die ik er niet afkrijg. Ook de hele dag zin in zoetigheid. Wil heel graag kijken of dit werkt

 23. Ik was 10 kg kwijt, maar ze waren na een jaar weer erbij?gebruik nu shakes maar blijf nu hangen op mijn gewicht. Ik zou de druppels heel graag proberen.

 24. Het zal idd wel weer het zoveelste product zijn die een gouden belofte doet, maar alleen de portomonee lichter maakt. Toch…niet geschoten is altijd mis. Ik blijf nu al een tijdje stilstaan met afvallen, misschien helpt het om de boel weer op gang te krijgen. Ik zou het graag een maandje willen proberen. ?

 25. kinderen, overgang, echtscheiding…beetje zelfliefde is wel nodig en een strakker lichaam helpt hierbij. Dus ja, ik wil best deze druppels eens uitproberen want ik ben nogal sceptisch over deze zaken..

 26. Beste,

  Ik zou graag 10 kilo willen afvallen.
  Ik ben 2 jaar geleden gestopt met werken en krijg de kilo s er niet vanaf.
  Door mijn fybromyalgie is sporten helaas moeilijk.

 27. Zou wel eens ervaren of het werkt en daarom mijn bericht hopelijk kunnen deze druppels me bewijzen dat wel kan

 28. Ik wil dit proberen omdat ik ondanks koolhydraatarm.eten, veel beweging en buikspieroefeningen geen buikvet verlies.

 29. Ik zou graag de druppels willen proberen. Ik wil graag 7 tot 10 kilo afvallen. Vanwege lichamelijke beperkingen kan ik niet meer sporten dan ik op dit moment doe. En met gezonder eten kom ik niet op mijn streefgewicht.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987