My Special K Kellogs K-Slankheids-Challenge

Ben je te dik? heb je overgewicht? wil je afvallen of zoek je een goed dieet? Neem dan deel aan de K-Slankheids-Challenge van Special K! Dankzij dit eenvoudige en snelle programma, uitgewerkt door voedingsdeskundigen, vind je in twee weken je slanke lijn terug!

Bovendien kan je in slechts vier weken tijd ook meteen die vervelende cellulitis zichtbaar verminderen. Special K biedt je namelijk de good bye cellulite producten van Nivea Body aan tegen een spotprijsje. Spaar snel vier codes op de verpakkingen van Special K bijeen en steel de show met je slanke lijn en gave huid!

Eenvoudig

Vergeet die ingewikkelde berekeningen van het aantal calorieën en die complexe recepten! Maak het jezelf makkelijk met dit dagelijkse programma dat bestaat uit twee Special K maaltijden, een tussendoortje in de namiddag en één volledige maaltijd.

Snel

Geen demoraliserende routines en eindeloze diëten meer! Je slanke lijn weer helemaal terug in amper 2 weken? Qua snelheid en efficiëntie kan dat tellen!

Evenwichtig

Drastische diëten, ontberingen en futloosheid? Nee, bedankt! Uitgewerkt door voedingsdeskundigen, garandeert dit 2 weken durende programma je een evenwichtige voeding. Het biedt je 1.500 kcal* per dag , met alle essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt: koolhydraten, proteinen, vitaminen en mineralen.

Om te slagen in de K-Slankheids-Challenge van Special K, breng je plezier en variatie in je menu met het uitgebreide gamma granen en repen van Special K.

Neem jij de uitdaging aan? Daar gaan we!

*1.500 kcal = de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen in het kader van dit programma. De aanbevolen hoeveelheid voor mannen bedraagt 1.800 kcal.
En het werkt!

Een klinisch onderzoek dat in Frankrijk werd gevoerd bij 120 personen met een Body Mass Index tussen 25 en 30 toonde aan dat de vrouwen die de K-Slankheids-Challenge hadden aangenomen tot 2,3 kg waren kwijtgeraakt in 15 dagen (gemiddeld gewichtsverlies van 1,3 kg).

Werk met een glimlach aan je lijn en hou je 2 weken aan het Special K-Slankheids-Challenge menu. Eenvoudiger kan het niet!

Op het menu van de Special K-Slankheids-Challenge:

Ontbijt

Stap met het juiste been uit bed, dankzij de Special K reflex!

Op het menu

* 30 g Special K granen met 125 ml magere melk
* 1 stuk fruit (bijvoorbeeld: een halve pompelmoes of 125 ml sinaasappelsap)
* een kopje koffie of thee

Lunch

Een volledige maaltijd

Een volledige maaltijd apart koken hoeft niet! Geniet van een gezellige en volledige maaltijd met het hele gezin, onder vrienden of onder collega’s.
Stel je maaltijd zelf samen!
Op het menu:

* rauwkost
* vlees of vis of 2 eieren
* groenten zoveel als je wil
* 40 g brood (1 broodje of 2 sneetjes brood) en 10 g boter of olijfolie
* 1 zuivelproduct met 0 % vetstoffen
* 1 stuk fruit (bijvoorbeeld: 2 kiwi’s of 1 bakje aardbeien)

Tussendoortje

Weersta aan de verleiding van zoetigheid!

Op het menu, voor de kleine honger in de namiddag:

* keuze tussen 2 sneetjes brood of 1 Special K reep
* 1 zuivelproduct met 0 % vetstoffen
* 1 stuk fruit (bijvoorbeeld: een appel, een peer of een sinaasappel)

Avondeten

’s Avonds een heerlijke maaltijd met… Special K!

Op het menu

* rauwkost (met een eetlepel luchtige vinaigrette) of soep
* een kom Special K (45 g) met 125 ml magere melk
* 1 zuivelproduct met 0 % vetstoffen
* 1 stuk fruit (150 g)

Ervaring met My Special K

Heb je ervaring met K-Slankheids-Challange? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

bron en meer informatie: kelloggs.nl

Voor het ‘My Special K programma’ kies je onder ‘actie’ voor ‘My special K’ en klik vervolgens op de rode balk.

3 Reacties

  1. Ik heb horen zeggen van een vriendin dat ze alleen Keyllog’s eet zonder melk of yohurt. Ik probeer het nu ook met Keyloog’s met rode vruchten en wat noten erbij, en het smaakt en ik heb geen honger gevoel meer. ’s Avonds neem ik dan een avondmaal met groentjes wat vlees en een aardappel, en water als drank. Ben ik goed bezig?

  2. hallo,ik probeer al een tijd mee te doen aan het kellogs dieet,ik vul al de vragen goed in en dan druk ik op verzenden,maar het lukt maar niet om te verzenden,mijn vraag is of daar een oplossing voor is

  3. ik gebruik nu al een tijdje kellogs special k . nu heb ik eens rondgekeken op internet en ik lees nu dat er teveel suiker inzit. aangezien ik diabeet ben is mijn vraag of het wel goed is voor mij om het te nuttigen. het zou jammer zijn van niet want ik lust het graag.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in