Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Kangoo Jumps Springschoenen

Kangoo Jumps Springschoenen

Twee jaar geleden was iedereen in de ban van Skechers en Shape Ups. Maar er is alweer een nieuwe ‘rage’. Mede door het TV programma ‘Help mijn kind is te dik zijn de Kangoo Jumps niet aan te slepen. Pardon, Kangoo wat? Kangoo Jumps zijn Springschoenen, schoenen met springveren onder de zolen. Je kunt met een goede workout wel 1000 calorieën verbranden. Maar is het eenvoudig om te balanceren op de veerschoenen? Het beeld dat je krijgt als je aan sporten om af te vallen denkt, is wellicht dat van iemand die zwetend en rood aangelopen op de loopband staat te zwoegen. Cardio training zoals bijvoorbeeld hardlopen, fietsen, crosstraining, en snel zwemmen is ontzettend belangrijk als je wilt afvallen. Dit mag dus niet in je trainingsprogramma ontbreken. Je verbrandt calorieën, stimuleert je spijsvertering en verbetert je conditie wanneer je jezelf af en toe flink in het zweet werkt. Trainen met Kangoo Jumps maakt het trainen nog aantrekkelijker.

Jouw ervaring met Kangoo Jumps

Heb jij ervaring met Kangoo Jumps? Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Kangoo Jumps Trainingsschema

Toch is het erg belangrijk om weerstandstraining niet over te slaan. Weerstandstraining, of trainen met gewichten, draagt bij aan de spieropbouw. Spieren verbruiken veel calorieën en door deze op te bouwen, verbetert de algehele vetverbranding. Je verbrandt met een grotere spiermassa namelijk méér calorieën bij iedere activiteit die je gedurende de dag onderneemt. Als je gaat afvallen, dan is het wel zo fijn als je een beetje controle uit kunt oefenen op hoe je er uiteindelijk uit komt te zien.

Trainen met Gewichten

Door te trainen met gewichten kun je je lichaam, tot op zekere hoogte, vormgeven. Probeer als je wilt afvallen, om minimaal drie keer per week intensieve cardio training te doen met behulp van de Kangoo Jumps. Als je daarnaast twee tot drie keer weerstandstraining toevoegt aan je schema ga je gegarandeerd afvallen.

Veer onder de zool

De Kangoo Jumps hebben een veer onder de schoen en ze lijken ook wel een beetje op de Shape Ups van Skechers. De Kangoo Jumps veren nog meer! Dit zorgt voor 80% minder belasting op je gewrichten. Je kunt er volgens de fabrikant heerlijk mee hardlopen, joggen, rennen en wandelen. Bekijk het onderstaande filmpje om een indruk te krijgen van de Kangoo Jumps

http://www.youtube.com/watch?v=fmb1Z0tZMSs

Jouw ervaring met Kangoo Jumps

Zijn Kangoo Jumps een leuke en makkelijke manier om je conditie op peil te houden? En kan je er daadwerkelijk mee afvallen? Wat is jouw ervaring? Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987