Kankusta Duo Review en Ervaringen

Wat is Kankusta Duo?

Ben je op zoek naar een afslankkuur of middel? Met de ruime keus aan afslankmiddelen zoals Kankusta Duo wordt het moeilijker om een keus te maken. Allemaal beloven hetzelfde en beweren het geheim van gewichtsverlies te hebben ontdekt. Hoe weet je welke de moeite waard is en welke maar een verspilling van je zuur verdiende centjes is? Een ieders lichaam is anders dus een passend afslankmiddel vind je door zelf te testen. Natuurlijk helpen recensies bij je zoektocht. Die geven je een objectiever beeld van wat je kan verwachten van het product. Zo helpen wij je bij het maken van de juiste keus. Het product dat we vandaag toelichten zijn Kankusta Duo Afslankpillen.

Kankusta Duo Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Kankusta Duo zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Kankusta Duo graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaring ven Gebruikers

Heb je ervaring met Kankusta Duo of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Eigenschappen van de Capsules

Volgens de producent hebben de capsules de volgende eigenschappen.

 • Het vermindert je cholesterolgehalte,
 • Het bevordert de verbranding van vetten,
 • Je voelt je beter,
 • Het is goed voor je hart,
 • Je ervaart geen jojo-effect,

Kankusta Duo doet dit alles met behulp van de twee actieve ingrediënten: forskoline en hydroxycitroenzuur.

Forskoline extract kent de oorsprong in een Aziatische plant dat al duizenden jaren wordt gebruikt in de ayurvedische geneeskunst. Forskoline ondersteunt de verbranding van vetten, verlaagt de bloeddruk en gaat de ontwikkeling van inflammatoire focale in het lichaam tegen.

Hydroxycitroenzuur haalt men uit Garcinia Cambogia. Het verbetert de oxidatie van nieuwe vetzuren en weerhoudt de synthese hiervan. Het remt je eetlust door je langer verzadigt te houden. Zo eet je minder calorieën en dit stimuleert gewichtsverlies.

Is Kankusta Duo Gevaarlijk?

De capsules zijn niet gevaarlijk. Kankusta Duo is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die willen afslanken, snel resultaat willen zien en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Lees wel eerst goed de bijsluiter en gebruiksaanwijzing. Controleer de ingrediënten en raadpleeg bij twijfel een arts. Kinderen mogen de capsules niet gebruiken. 

Zijn de Capsules Effectief?

overheidscontrole afslankpillen

Naast de twee actieve ingrediënten bevat Kankusta Duo andere stoffen die de werking van forskoline en hydroxycitroenzuur versterken. Je krijgt hierdoor een zeer effectief product.

Om de effectiviteit van dit product te bewijzen is er onderzoek uitgevoerd op een groep van 150 vrijwilligers. Hieruit is gebleken dat de capsules gewichtsverlies stimuleren. De testgroep verloor gemiddeld tussen de 10 en 15 kg binnen een periode van 30 dagen. Binnen die 30 dagen werden de volgende resultaten behaald:

 • De omtrek van je middel, heupen, buik, achterste en dijen nam snel af.
 • Er werden geen lastige bijwerkingen ervaren, dit dankzij de natuurlijke samenstelling van het Kankusta Dua.

Wat Kost een Potje?

Je kunt Kankusta Duo uitsluitend online bestellen voor de aanbiedingsprijs van €57. De reguliere prijs is €109.

Update: De verbeterde productvariant van Kankusta Duo heeft de naam KetoX24 en is online te bestellen via deze website. Naast een sterke verbetering van het product is er ook een volledige nieuwe klantenservice actief. Je krijgt bij KetoX24 gratis online begeleiding van een diëtiste, unieke recepten en tips voor een nog beter resultaat. KetoX24 is verkrijgbaar vanaf 49 euro per verpakking van 1 maand.

Voordelen

bijwerkingen-afslankpillen
bijwerkingen-afslankpillen

De leverancier benoemt de volgende voordelen op de website:

 1. Het versnelt de verbranding van vetten en remt de opslag van nieuwe vetten.
 2. Het stimuleert je lichaam om gewicht te verliezen door je stofwisselingssnelheid aan te pakken.
 3. Het stimuleert de bloedcirculatie, dit heeft een positief effect op je gezondheid.
 4. Het versnelt spierherstel na het fitnessen.

Nadelen

Kankusta Duo heeft geen bijwerkingen of nadelen die benoemd kunnen worden.

Conclusie

Het lijkt me een goed middel om mee af te slanken. Het belooft dit te doen op een snelle en ook gezonde manier. Wie wilt dat niet? Wat is jouw ervaring met Kankusta Duo? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardeing
Vorig artikelLipoTHERM Review
Volgend artikelVermoeidheid tijdens het Afvallen
kankusta-duoKankusta Duo lijkt me een goed middel om mee af te slanken. En het belooft dit te doen op een snelle en ook gezonde manier. Wie wilt dat niet?

126 Reacties

 1. Heb ooit Kankusta gekocht, werkte totaal niet. Teruggestuurd naar het adres wat werd opgegeven (in Polen!!) maar nu al 2 jaar bezig mijn geld terug te krijgen. Komen met allerlei smoezen maar geen geld! Is gewoon grote oplichting

 2. Voor Corona deed ik 5 x per week aan Fitness, vanwege COVID 19 was het sporen niet meer mogelijk en ben ik 8 kilo aangekomen, nu doe ik weer 2 x per week fitness en ga ik 1 a 2 keer per week een rondje joggen op de hei van ca. 15 min. Grag wil ik weer de nodige kilo’s kwijtraken

 3. Ik zou dit heel graag willen ontvangen en proberen. Ik ben 1.57 meter en weeg 82 kilo, veel te zwaar dus. Heb ook al diverse dieeten gedaan maar ik heb een hormonale disbalans. Hart en vaatziekten zit in mijn familie en dat baart mij veel zorgen

 4. Hoi. Ik wil graag wat buikvet kwijt, ben niet dik, geen overgewicht maar wel heel vervelende rolletjes…..zwembandjes. Ondersteuning bij de verbranding van vet zou heel welkom zijn. Daarom zou ik graag deel uit willen maken van het testpanel.

 5. Beste,
  Ik ben sinds enige tijd ziek en thuis. Door de pijnen die ik heb, krijg ik ‘crash’ momenten en dan ga ik snoepen of eigenlijk emo-eten. Hierdoor voel ik me dan weer nog slechter omdat ik ben bijgekomen en niet meer in mijn kleren kan. Ik probeer steeds weer te diëten,iedere dag, zonder succes. Ik moet me weer aantrekkelijk voelen want ik zit nu in een wederkerend fout eetpatroon. Dus, HEEL graag wil ik het proberen. Dat zal me kracht geven en mijn leven terug boosten. Hartelijke groeten!

 6. Ik ben een vrouw van 60 en weeg 90 kilo voor 164cm
  graag zou ik het produkt gratis willen testen zodat ik ook een reactie kan plaatsten
  met dnk

 7. ik heb kankusta duo nu 3 dagen gebruik geen enkel resultaat de PR en Marketing verhalen zijn overweldig maar de vraag rijst is dit allemaal geen bullshit zoals al die gelikte verhalen op internet en T.V
  gezien mijn resultaat ben ik zeer kritisch eerst zien en dan geloven

 8. Ik ben een man van 40 geworden en 92kg , doe regelmatig aan sport en ben tamelijk wel gespierd dus echt overgewicht is er niet. Het enige dat ik eens wou is mijn buikspieren zichtbaar maken en dus heb ik echt een wondermiddel nodig om dit te bereiken want met dieten en sporten haal ik het nog niet.
  Ik ben ook een maand geleden begonnen met intermittend fasting 16/8 is zit nu op 90kg.
  Dus als ik dit product gratis kan testen en kan ik het toevoegen aan mijn verhaal en vooruitgang fotos.
  groeten

 9. Als alleenstaande moeder ben ik steeds druk in de weer met weinig tijd en te weinig fut over om te sporten. Toch wil ik graag afvallen en weer een beetje conditie krijgen zodat ik met mijn dochter ook leuke dingen kan doen die wat inspanning vergen. Dieten zijn moeilijk en geven niet snel resultaat waardoor het erg moeilijk is om ze vol te houden. Daarom wil ik graag dit product testen zodat het mij ook op de goede weg kan zetten.

 10. Je leest heel veel over afslankpillen maar weet nooit of ze ook echt werken. Krijg altijd de indruk dat er “nep” verhalen worden verteld over de werking van een produkt. Zo ook over dit produkt.
  Daarom wil ik dit produkt graag een keer zelf uittesten. Dan kan ik in ieder geval zeker vertellen of dit werkt zoals beloofd of weer het zoveelste fake verhaal is.

 11. Goede middag.
  Ik heb al héél veel verschillende diëten gevolgd, en telkens ben ik terug op mijn oude gewicht van maar liefst bijna 84 kG. Niks helpt, en ik word er stilaan een beetje moedeloos van.
  Een collega heeft me dus bij jullie product gebracht. Maar … het is weeral een ander dieet, en voor hoe lang helpt het deze keer. Weeral jojo-effect ?
  Kunnen jullie mij echt helpen? Dan wil ik het eens proberen.

 12. Wegens gezondheids redenen is het niet meer mogelijk om intensief te sporten dit maakt dat afvallen zeer langzaam verloopt. Hopelijk geven deze pillen een positieve boost.

 13. Hello, heb de box vandaag gekregen, maar ik had eerder deze site moeten lezen want ik heb 94€ betaalt!!! Pffff
  Maar ja ik heb hem nu dus ik ga toch probeeren, ik ga me wegen , en zal dat alle twee dagen doen, ik hou jullie op het oog en hier zal komenvertellen wat er gebeurt, tot zo

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in