Kankusta Duo Review en Ervaringen

Wat is Kankusta Duo?

Ben je op zoek naar een afslankkuur of middel? Met de ruime keus aan afslankmiddelen zoals Kankusta Duo wordt het moeilijker om een keus te maken. Allemaal beloven hetzelfde en beweren het geheim van gewichtsverlies te hebben ontdekt. Hoe weet je welke de moeite waard is en welke maar een verspilling van je zuur verdiende centjes is? Een ieders lichaam is anders dus een passend afslankmiddel vind je door zelf te testen. Natuurlijk helpen recensies bij je zoektocht. Die geven je een objectiever beeld van wat je kan verwachten van het product. Zo helpen wij je bij het maken van de juiste keus. Het product dat we vandaag toelichten zijn Kankusta Duo Afslankpillen.

Kankusta Duo Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Kankusta Duo zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Kankusta Duo graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaring ven Gebruikers

Heb je ervaring met Kankusta Duo of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Eigenschappen van de Capsules

Volgens de producent hebben de capsules de volgende eigenschappen.

 • Het vermindert je cholesterolgehalte,
 • Het bevordert de verbranding van vetten,
 • Je voelt je beter,
 • Het is goed voor je hart,
 • Je ervaart geen jojo-effect,

Kankusta Duo doet dit alles met behulp van de twee actieve ingrediënten: forskoline en hydroxycitroenzuur.

Forskoline extract kent de oorsprong in een Aziatische plant dat al duizenden jaren wordt gebruikt in de ayurvedische geneeskunst. Forskoline ondersteunt de verbranding van vetten, verlaagt de bloeddruk en gaat de ontwikkeling van inflammatoire focale in het lichaam tegen.

Hydroxycitroenzuur haalt men uit Garcinia Cambogia. Het verbetert de oxidatie van nieuwe vetzuren en weerhoudt de synthese hiervan. Het remt je eetlust door je langer verzadigt te houden. Zo eet je minder calorieën en dit stimuleert gewichtsverlies.

Is Kankusta Duo Gevaarlijk?

De capsules zijn niet gevaarlijk. Kankusta Duo is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die willen afslanken, snel resultaat willen zien en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Lees wel eerst goed de bijsluiter en gebruiksaanwijzing. Controleer de ingrediënten en raadpleeg bij twijfel een arts. Kinderen mogen de capsules niet gebruiken. 

Zijn de Capsules Effectief?

overheidscontrole afslankpillen

Naast de twee actieve ingrediënten bevat Kankusta Duo andere stoffen die de werking van forskoline en hydroxycitroenzuur versterken. Je krijgt hierdoor een zeer effectief product.

Om de effectiviteit van dit product te bewijzen is er onderzoek uitgevoerd op een groep van 150 vrijwilligers. Hieruit is gebleken dat de capsules gewichtsverlies stimuleren. De testgroep verloor gemiddeld tussen de 10 en 15 kg binnen een periode van 30 dagen. Binnen die 30 dagen werden de volgende resultaten behaald:

 • De omtrek van je middel, heupen, buik, achterste en dijen nam snel af.
 • Er werden geen lastige bijwerkingen ervaren, dit dankzij de natuurlijke samenstelling van het Kankusta Dua.

Wat Kost een Potje?

Je kunt Kankusta Duo uitsluitend online bestellen voor de aanbiedingsprijs van €57. De reguliere prijs is €109.

Update: De verbeterde productvariant van Kankusta Duo heeft de naam KetoX24 en is online te bestellen via deze website. Naast een sterke verbetering van het product is er ook een volledige nieuwe klantenservice actief. Je krijgt bij KetoX24 gratis online begeleiding van een diëtiste, unieke recepten en tips voor een nog beter resultaat. KetoX24 is verkrijgbaar vanaf 49 euro per verpakking van 1 maand.

Voordelen

bijwerkingen-afslankpillen
bijwerkingen-afslankpillen

De leverancier benoemt de volgende voordelen op de website:

 1. Het versnelt de verbranding van vetten en remt de opslag van nieuwe vetten.
 2. Het stimuleert je lichaam om gewicht te verliezen door je stofwisselingssnelheid aan te pakken.
 3. Het stimuleert de bloedcirculatie, dit heeft een positief effect op je gezondheid.
 4. Het versnelt spierherstel na het fitnessen.

Nadelen

Kankusta Duo heeft geen bijwerkingen of nadelen die benoemd kunnen worden.

Conclusie

Het lijkt me een goed middel om mee af te slanken. Het belooft dit te doen op een snelle en ook gezonde manier. Wie wilt dat niet? Wat is jouw ervaring met Kankusta Duo? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

sanne

126 Reacties

 1. Wegens gezondheids redenen is het niet meer mogelijk om intensief te sporten dit maakt dat afvallen zeer langzaam verloopt. Hopelijk geven deze pillen een positieve boost.

 2. Hello, heb de box vandaag gekregen, maar ik had eerder deze site moeten lezen want ik heb 94€ betaalt!!! Pffff
  Maar ja ik heb hem nu dus ik ga toch probeeren, ik ga me wegen , en zal dat alle twee dagen doen, ik hou jullie op het oog en hier zal komenvertellen wat er gebeurt, tot zo

 3. Geloof er niets van dat dit product zo effectief is. Weeg ruim 120 kg met de medische ongemaken.
  Wil of zou dit willen proberen om te kijken of dit product voor mij effectief is.

 4. Na onze verhuizing kwam ik weer ontzettend veel leuke zomerjurkjes tegen, die ik nu al veel te lang niet meer heb kunnen dragen. 10 tot 15 kilo moet er dan wel af. Misschien dat het met jullie produkt wel lukt. En kan ik met dit mooie weer lekker in al die leuke jurkjes. Hopelijk bieden jullie mij de mogelijkheid om dit product te testen ?

 5. Kamp de laatste jaren met overgewicht. Na mijn hernia operatie is de sportschool of hardlopen niet meer voor mij weg gelegd. Ik wil dolgraag10-15 kg kwijt. Ik zal me veel prettiger voelel. Ik hoop dat ik mee mag doen met deze test.

 6. Ik wil dit product graag testen. Ik wil 15 kilo eraf hebben. Die zijn erbij gekomen in twee moeilijke jaren. Ik was slank en fit. Heb nu
  een stuk minder energie en daardoor ben ik en stuk van mijn sportiviteit verloren. Tevens voel ik me ook pafferig. Het lukt me niet meer de motivatie voor leuke dingen op te brengen. Wanneer dit lukt kan ik dit product óók aanbevelen bij twee van mijn vriendinnen die ook heel graag willen afvallen. En ja….iemand met het proefkonijn zijn he ?

 7. Ik heb de laatste tijd veel lichamelijke klachten en wil heel graag wat kilo’s kwijt,
  waardoor (hoop ik) ook mijn medische klachten afnemen. Ben ten einde raad en wil
  dan ook heel graag meedoen!

 8. Ik heb de laatste tijd veel lichamelijke klachten en wil heel graag wat kilo’s kwijt,
  waardoor (hoop ik) ook mijn medische klachten afnemen.

 9. Graag wil ik meedoen en mij hierdoor beter en gezonder voer len/zijn. Ik wil heel graag afvallen. Ben mindervalide en kan niet veel bewegen. Ik heb last van mijn rug en knieën doordat ik te zwaar ben. En ben kortademig als ik iets doe. En darmklachten. Voor mij is het heel belangrijk een gezond lichaam te hebben en op gewicht te blijven.

 10. ik heb vandaag het pakket ontvangen ( had het nogthans niet doorstuurd bij het invullen maar toch lag het hier in de post ) en heb maar 60 capsulles gekregen voor 156 euro en nogthans was het kortingstarief toen ik de bestelbon invulde !! Ik dacht ze hebben nu toch afgezonden dus ik zal het dan toch proberen maar was wel heel teleurgesteld dat er zo weinig inzaten voor mijn geld

  • als je het dubbele kocht kreeg je nog 1 gratis bovenop tja ze zullen het zeker vergeten hebben :( pffff wel veel geld dan voor maar 60 capsulles hoor (boos) ;

 11. Zou dit middel graag uit proberen. Ben nu al bijna 3 maanden bezig met eiwitshake en nog maar 5 kilo kwijt. Bij mij zit het vet vooral op mijn buik. Waarom ik mee zou mogen doen met de test? Gewoon om wie ik ben een hart leuke aardige mooie vrouw die heel hard aan zich zelf en haar toekomst werkt

 12. Juist besteld ben echt benieuwd.
  Hoop op goed resultaat hou jullie op de hoogte.Hoop dat het bij mij wel gaat lukken ?

  • ik.wil het proberen ze beloven veel.MAAR ik geloof NIET alles meer ik.geloof het pas als ik resultaat zie

 13. Hallo
  Ik wil heel graag het middel testen
  Ik heb al zo veel dieeten geprobeerd maar niets helpt zou het supper vinden om 10 kilo af te vallen met deze pillen ben graag proefkonijn

 14. Ik wil deze wel testen omdat het veranderen van mijn eetgewoonten en sporten niet helpt en ik nu dus ook last begin te krijgen van mijn knieën.

 15. Goedenavond. Ik zou dit graag willen testen. Vooral omdat benoemd wordt dat de omtrek van je middel, heupen, buik,billen en dijen snel afnemen. En laat dat bij mij nou precies die zones zijn waar teveel zit.
  En een groot voordeel vind ik dat het een natuurlijk product is. Dus bij deze wil ik graag meedoen en de resultaten met jullie evalueren.

 16. Ik wil dit graag testen omdat ik epilepsie heb en dus niet alles kan testen of mag proberen. Ook probeer ik nu body en fit maar werkt dit niet. Ik heb echt dringend nood aan een product dat me zoveel op korte tijd kan laten afvallen omdat we in augustus naar Japan gaan … help mij!

 17. Ik heb alles al geprobeerd, afvallen, of kuren die alleen centimeters weghalen. Na een tijdje zitten die er weer aan. Ik wil nu echt eens afvallen maar met dat halve kilootje per week terwijl ik mijzelf de hele weet ontzie, is dat echt zeer demotiverend. Ik zou dolblij zijn als dit zou werken. ALS het werkt zoals men zegt, zou ik meteen een (betaalde) vervolgkuur nemen want ik moet best veel afvallen!

 18. Kun je dit middel samen gebruiken met groene lipmossel van synovit moet dit gebruiken voor mijn nieuwe knie.heb vaak last van maagzuur.kan het dan ook

 19. Last van gewrichten, Te ongezond eten, Weinig beweging, Veel te zwaar
  En ga zo nog maar even door.
  Kankusta Duo een wondermiddel?
  Waarschijnlijk niet maar heb geen vooroordelen.
  Wil het graag proberen en eerlijk evalueren

 20. Word niet vrolijk van deze reviews, maar wil wel eens proefkonijn zijn.
  Het bevat – volgens mij – geen chemische rommel.
  Ben gewoon té zwaar door te weinig beweging met reuma en prikkelbare darm syndroom.
  Wil graag weer beter kunnen bewegen.

 21. Ik ben een groot voorstander van gezond eten maar door de overgang heb ik minder energie, kom ik aan in gewicht en wordt het steeds lastiger om af te vallen. Ik zou dit middel graag willen testen omdat het een natuurlijk produkt is en ook een reinigende werking heeft.

 22. Ik wil het graag testen omdat ik na de geboorte van mijn 2ekindje niks ben afgevallen. Pas in geen enkele broek meer en ben sinds de zwangerschap bijna 30 kilo aangekomen. Heb last van verstopte darmen en zit gewoon zo danig slecht in mijn vel en ben zo onzeker!! Ik wil het dolgraag testen en hoop op resultaat zodat ik mijn lijf en leven terug krijg!!

 23. Goeiedag ik zou het graag willen proberen heb slechte darmen van mezelf en het zo goed zijn om dat te reinigen.en ik heb geen schildklier meer dus kilootjes gaan er bij mij niet zo snel meer af dus hoop dat ik het product mag uit testen

 24. Ik ben door een handicap niet meer in staat te sporten en ik lig sinds 2 jaar bijna de hele dag. Hiervoor was ik manager op een sportschool en was erg sportief. Ik heb geruime ervaring met voedingssupplementen en dergelijke. Ik ben heel nieuwsgierig wat dit voor mij zou kunnen doen.

 25. Ik zou het heel erg graag uit proberen want heb weinig tijd voor de sport school ben dagelijks 10 uur aan het werk kom thuis vrouw en kinderen moeten aandacht zelf even bij komen van een lange dag en dat 7 dagen in de week zou het graag uitproberen

 26. Ik wil het ook graag proberen. Ik ben door blessureleed weer aangekomen en ik moet echt wat kilo’s weer kwijt. Tevens doe ik elk jaar een detox en dit lijkt me ook een interessante schoonmaak van mijn ingewanden

 27. Beste Sanne,
  Ik zou graag dit product willen testen omdat ik bijna alles heb geprobeerd van dieeten tot supplementen. heb me blauw betaald aan valse beloftes. Ik overweeg een cosmetische ingreep maar probeer liever eerst dit product. Ondanks de negatieve ervaringen zitten er ook positieve tussen en ik richt mij liever daar op.
  Dank

 28. Beste Sanne,
  Ik heb 2 redenen om dit product te willen testen.
  Voor mijzelf. Heb in 2012 een infarct gehad, ben daar goed uitgekomen met een stent.
  Ben ivm hoog cholesterol (erfelijk) zeer bewust met voeding maar benieuwd of dit product een bijdrage levert aan mijn cholesterol waarden. Ik laat mij 2x per jaar testen en zou de huidige waarden kunnen afzetten tegen de waarden na een testperiode met dit product.
  2e reden; voor mijn echtgenote die 3x per week een fitnesscircuit doet, ook bewust eet maar geen gram afvalt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in