Kastoes Fatburner Review en Ervaringen

De Kastoes Fatburner belooft het hongergevoel te onderdrukken en de vetverbranding en de stofwisseling te stimuleren. Het wetenschappelijk geformuleerde supplement is volgens de fabrikant zelfs de beste fatburner tijdens het afvallen. Of dit echt zo is, lees je in deze Kastoes Fatburner review.

In dit artikel nemen we onder andere de volgende vragen door:

 • Kastoes fatburner review
 • Kastoes ultra instinct fatburner
 • Kastoes Fitness en Nutrion ervaringen
 • Kastoes official pre workout
 • Kastoes Fatburner bijwerkingen
 • Hoe effectief is Kastoes Fatburner
 • Wat is de Kastoes Fatburner?

De Kastoes fatburner is een supplement met verschillende ingrediënten die de stofwisseling stimuleren. Volgens Kastoes zelf is het de best verkopende fatburner capsule bij Bol.com.

Kastoes Fatuburner Review
Kastoes Fatuburner Review

De belangrijkste ingrediënten van het merk zijn cafeïne, citrus aurantium (bittersinaasappel) poeder, groene thee en guarana. Aangeraden wordt om twee capsules per dag te gebruiken. Een voor je ontbijt en een bij je workout. Je gebruikt het samen met een glas water.

Kastoes Fatburner bijwerkingen

Het wordt afgeraden om een fatburner te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je gevoelig bent voor cafeïne, kun je beter eerst een arts raadplegen.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Kastoes Fatburner Kastoes Fatburner Review en Ervaringen Meer informatie

Hoe effectief is Kastoes Fatburner?

Als de Kastoes Fatburner zo effectief is als de fabrikant beweert, dan kunnen wij dat vast wel onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek. We doken daarom eens de boeken in. Uit onderzoek blijkt vooral dat groene thee effectief is, maar dat de inname van cafeïne op regelmatige basis dit effect kan beperken (bron). Daarnaast is ook je ethniciteit van invloed op het mogelijke resultaat. Kortom, de resultaten kunnen variëren.

Ook de bittersinaasappel staat in de belangstelling van de wetenschap. De resultaten rondom dit ingrediënt zijn nog niet zo duidelijk. Er is mogelijk een bescheiden effect, maar de auteurs zeggen dat er veel meer onderzoek nodig is, vooral ook naar de veiligheid van dit ingrediënt (bron).

Aangezien verreweg de meeste fatburners op de markt een combinatie van groene thee en cafeïne bevatten, kunnen we niet duidelijk zeggen dat de Kastoes Fatburner de beste is.

Kastoes Fatburner Kastoes Fatburner Review en Ervaringen Bijwerkingen kastoes

Wat kost de Kastoes Fatburner?

Een verpakking van de Kastoes Fatburner kost €24,95. Je krijgt dan een verpakking met 60 capsules, ofwel genoeg voor een maand. Als je meerdere verpakkingen koopt, dalen de kosten flink. Zo betaal je maar €19,95 per pot als je 3 verpakkingen koopt.

Het product is te koop via grote internetwarenhuizen als Bol.com, maar ook via de eigen webwinkel van het merk.

De Kastoes Ultra Instinct Fatburner is een ander product van dezelfde fabrikant. In de Ultra Instinct Fatburner van Kastoes vind je wat andere ingrediënten. Zo zit er geen guarana in, maar vind je wel een aantal aminozuren. Het is niet bewezen dat deze aminozuren ook helpen bij het afvallen (bron).

Kastoes Glucomannan

Kastoes Glucomannan zorgt voor een vol gevoel.  Tevens zorgt het voor een soepele spijsvertering. Het is een natuurlijk supplement die het hongergevoel stilt. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is twee keer twee capsules per dag. Het wordt aangeraden om de capsules 30 minuten vóór een maaltijd in te nemen. Glucomannan is dus een eetlustremmer, die ervoor zorgt dat je minder calorieën binnen krijgt, waardoor het proces van afvallen wordt versneld. Het is bedoeld als hulpmiddel bij het afvallen. Hierbij is het essentieel om naast het gebruik van de capsules te letten op je voeding, waarbij het van belang is om minder calorieën te consumeren dan je verbranding.

Glucomannan is een wateroplosbare voedingsvezel, die een uitstekend vermogen heeft om veel water op te nemen, dat resulteert in een verzadigd gevoel. Oplosbare vezels helpen de verteerbaarheid te reguleren, de bloedsuikerspiegel te reguleren en de opname van voedingsstoffen te verhogen. Verder is het rijk aan vezels en arm aan calorieën.

De Kastoes Vetverbrander

Naast de fatburner zien we een Vetverbrander in het assortiment van Kastoes. Deze vetverbrander is een voedingssupplement dat bestaat uit ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor het verhogen van de vetverbranding en het verminderen van je hongergevoel. Daarnaast versnelt het je stofwisseling en verkrijg je extra energie. Snel afvallen is het doel van dit supplement. Hierbij is het essentieel om naast het gebruik van de capsules te letten op je voeding, waarbij het van belang is om minder calorieën te consumeren dan je verbranding.

Ingrediënten Kastoes Vetverbrander Kastoes Fatburner Kastoes Fatburner Review en Ervaringen Kastoes fatburner

Er zitten negen ingredienten in Kastoes Vetverbrander, hierbij een overzicht.

 1. Groene Thee versnelt de stofwisseling, waardoor je meer calorieën verbrandt. Daarnaast vermindert het misselijkheid, pijn en stress.
 2. Cafeïne is een stimulerende stof die zorgt voor een energieboost en vermindert vermoeidheid. Cafeïne zit onder andere in koffiebonen, thee, energiedrank en cacaobonen.
 3. Capsicum heeft een ontstekingsremmende werking en onderdrukt de eetlust.
 4. Chroom Picolinaat helpt het bloedsuikergehalte in het lichaam in balans te houden. Bovendien stilt het de honger en remt het de drang naar suiker.
 5. Vitamine B6 stimuleert het vetmetabolisme. Deze vitamine vergemakkelijkt de afbraak van je lichaamsvet.
 6. Vitamine B12 verbetert je energiestofwisseling, waardoor je vermoeidheid afneemt.
 7. L-Theanine is een aminozuur dat een positieve werking heeft op je focus, je immuunsysteem en je bloedsomloop.
 8. L-Tyrosine is een aminozuur dat de verschillende neurotransmitters en hormonen goed laat functioneren.
 9. Bioperine verbetert de opname van voedingsstoffen. Dit verhoogt het effect van de andere ingrediënten.

Kastoes Turkesterone

Een ander product uit de lijst van Kastoes dat we willen uitlichten is Kastoes Turkesterone. Kastoes Turkesterone stimuleert de aanmaak van spiermassa en tilt je training naar een hoger niveau! Turkesterone is een natuurlijke vervanger voor anabolen

Kastoes Turkesteroneeen Steroïde

Turkesterone is een ecdysteroïde die wordt aangetroffen in meerdere plantensoorten, waaronder Ajuga Turkestanica. Ook voedingsmiddelen zoals spinazie, quinoa en zoete aardappelen bevatten enkele ecdysteroïden. Ecdysteroïden zijn natuurlijk voorkomende steroïden die de groei en voortplanting stimuleren. Deze stoffen zijn vergelijkbaar met het geslachtshormoon. Ecdysteroïden hebben een anabole werking en worden gebruikt ter verbetering van spiergroei en atletische prestaties.

Kastoes Ajuga Turkestanica

Ajuga Turkestanica is een kruidachtige plant afkomstig uit Centraal-Azië en wordt veelal gebruikt in de traditionele oosterse geneeskunde. Ajuga Turkestanica staat ​​bekend om de hoge concentraties ecdysteroïden. Deze plant heeft zeer krachtige eigenschappen die een positieve bijdrage leveren aan het groeien van de spiermassa.

Kastoes Turkesterone Gevaarlijk?

Is Kastoes Turkesterone  gevaarlijk? Het is een natuurlijk supplement die de aanmaak van proteïnen stimuleert, waardoor je sneller spiermassa opbouwt. Je sportprestaties gaan erop vooruit en je spieren raken minder snel vermoeid. Verder is dit supplement legaal en is het in winkels en online te verkrijgen. Het wordt niet weergegeven in drugstests en wordt gebruikt door atleten en natural bodybuilders.

Kastoes Detox Kuur

De Kastoes Detox Kuur is voor zuivering en ontgifting van met name de lever, nieren en darmen. Het verbetert de spijsvertering en het stimuleert het metabolisme. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is drie capsules per dag. Het wordt aangeraden om de capsules tijdens je ontbijt, lunch en avondeten met 150-250 ml water in te nemen.Is Detox Kuur

Naast het feit dat de Detox Kuur het lichaam ontgiftigt, dient het ook als een ideale aanvulling tijdens het afvallen. De ingrediënten Aloë Vera, Cranberry, Konjac Glucomannan, Psyllium Husk en Venkelzaad verbeteren de stofwisseling, de vetverbranding en stimuleren gewichtsverlies. De Detox Kuur is bedoeld als extra hulpmiddel bij het afvallen. Hierbij is het essentieel om naast het gebruik van het supplement te letten op je voeding, waarbij het van belang is om minder calorieën te consumeren dan je verbranding.

Voordelen

Sommige fatburners bevatten een enorme hoeveelheid cafeïne. In deze fatburner is een vrij bescheiden hoeveelheid cafeïne toegevoegd. Dit maakt de fatburner voor veel mensen wel geschikt. Je kunt desgewenst nog een kopje koffie drinken, want de veilige grens ligt rond de 400mg cafeïne per dag.

Nadelen

Er is eigenlijk geen enkel bewijs dat de Kastoes Fatburner je helpt om het hongergevoel te verminderen. Dit is voor sommige mensen die af willen vallen essentieel. Je kunt hier wel andere supplementen voor gebruiken als je dat wilt.

Kastoes ultra instinct fatburner review

Dit is een review van de ‘gewone’ Kastoes Fatburner. Veel van de wijsheid die je in deze review leest, kun je wel toepassen op de Ultra Instinct Fatburner, omdat deze producten qua idee en werking vergelijkbaar zijn.

Conclusie

Volgens Kastoes zelf is hun Fatburner het best verkopende product in dit segment op Bol.com. Dat kan zijn, maar de reden waarom is ons niet geheel duidelijk. Het product is niet slecht, maar het is wel een dertien in een dozijn fatburner. Er zijn veel producten met een vergelijkbare samenstelling en ook die hebben alleen maar een beperkt effect. Ook de claim rondom het verminderen van het hongergevoel kan niet worden waargemaakt.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringDikke Buik Man Afvallen voor Mannen
Eenvoudig AfvallenClenbuterol Gevaarlijk
kastoes-fatburnerVolgens Kastoes zelf is hun Fatburner het best verkopende product in dit segment op Bol.com. Dat kan zijn, maar de reden waarom is ons niet geheel duidelijk. Het product is niet slecht, maar het is wel een dertien in een dozijn fatburner. Er zijn veel producten met een vergelijkbare samenstelling en ook die hebben alleen maar een beperkt effect. Ook de claim rondom het verminderen van het hongergevoel kan niet worden waargemaakt. De Kastoes Ultra Instinct Fatburner is een ander product van dezelfde fabrikant. In de Ultra Instinct Fatburner van Kastoes vind je wat andere ingrediënten. Zo zit er geen guarana in, maar vind je wel een aantal aminozuren. Het is niet bewezen dat deze aminozuren ook helpen bij het afvallen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in