Keikoslim, VitaSlim, VitaSvelt, Nutrasveld, Redox

‘Keikoslim, zo heeft een Japanse vriendin me geholpen om mijn 24 kilo overgewicht binnen 4 weken en zonder enige moeite kwijt te raken’ Keikoslim, VitaSlim, VitaSvelt Keikoslim, VitaSlim, VitaSvelt, Nutrasveld, Redox Keikoslim custom

Zo begint een advertentie van Keikoslim Afslankcapsules. Wij vragen ons af hoeveel Nederlanders en Vlamingen het telefoonnummers van een Japanse vriendin in hun telefoon heeft staan, maar dat terzijde.

Als je denkt dat je de complete lijn afslankcapsules met VitaSlim, Redox, Nutrasveld en VitaSvelt in huis hebt dan heb je het mis. Het product Keikoslim sluit naadloos aan bij deze producten.  De pillen worden verkocht in Nederland, Belgie, Duitsland, Zwitserland maar ook In Amrerika en Azië. Voor de verkoop in Spanje en Portugal, is het bedrijf actief onder de naam Auramail. In Duitsland en Oostenrijk gebruiken ze de naam Biolife. In Zwitserland, een van de vele landen waar ze afslankpillen verkopen worden ze gepresenteerd als Efea. Er zijn veel parallellen tussen de verschillende afslankcapsules.

 • De prijs van de producten
 • De Nederlandstalige Website die in Zwitserland (.ch) gevestigd is
 • Het telefoonnummer van de klantenservice

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Keikoslim, VitaSlim, VitaSvelt Keikoslim, VitaSlim, VitaSvelt, Nutrasveld, Redox Meer informatie

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Spaanse Consulemtenbelangen FACUA

In Spanje heeft een organisatie voor consumentenbelangen FACUA ervoor gezorgd dat de pillen niet meer op de Spaanse markt verkocht worden. Na een brief van FACUA werden alle telefoonverbindingen en websites afgesloten. FACUA vreest echter dat er in de toekomst onder andere namen weer producten op de martk zullen verschijnen en is in gesprek met het Spaanse ministerie van Volksgezondheid. Lees het complete artikel op de website van FACUA.

tip: gebruik google translate om het artikel te vertalen naar het Nederlands.

Omega 3

Volgens de website van bestaan de capsules voornamelijk uit werkzame plantaardige stoffen, Japanse algen en omega-3- vetzuren. Alle ingrediënten hebben een heel eigen speciale werking. Sommige verhinderen dat de in de voeding voorkomende koolhydraten en vetten in de vorm van vetreserves worden opgeslagen. Andere zuigen het opgeslagen vet uit de cellen, en weer andere regelen de stofwisseling op een milde manier. Desondanks zien de pillen er op de website allemaal hetzelfde uit (groen met wit)

Prijzen van Keikoslim

 • De KeikoSlim normale kuur kost € 49,00 (voor 6 kilo)
 • De KeikoSlim intensieve kuur kost € 79,00 (voor 6 tot 10 kilo)
 • De KeikoSlim versterkte kuur kost € 99,00 (voor 10 tot 15 kilo)
 • De KeikoSlim radicale kuur kost € 109,00 (meer dan 15 kilo)

Ervaring met Keikoslim

Ondanks dat het lijkt dat er een en dezelfde aanbieder achter de verschillende afslankproducten zit die via de Zwitserse websites worden verkocht wil dit niet per definitie zeggen dat de pillen niet werken. We zijn daarom erg benieuwd naar ervaringen met Keikoslim. Gebruik jij Keikoslim of heb jij deze afslankcapsules gebruikt? Geef dan hier jouw mening of lees hier de reacties van andere bezoekers.

VitaSlim en VitaSvelt

Heb je ervaring met VitaSlim of VitaSvelt of ben je benieuwd naar ervaringen met deze producten? Lees dan deze artikelen: VitaSlim Afslankcapsules en VitaSvelt Afslankcapsules.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringVakantie kilo’s
Eenvoudig AfvallenMichel Montignac Overleden
keikoslim-vitaslim-vitasvelt-redox'Keikoslim, zo heeft een Japanse vriendin me geholpen om mijn 24 kilo overgewicht binnen 4 weken en zonder enige moeite kwijt te raken' Zo begint een advertentie van Keikoslim Afslankcapsules. Wij vragen ons af hoeveel Nederlanders en Vlamingen het telefoonnummers van een Japanse vriendin...

11 Reacties

 1. Goeiemiddag ik wil graag keikoslim bestellen daarom wil ik de telefoonnummer waarvan ik kan om me bestelling te plaatsen ,want ik wil 10 kilo afvallen voor €24

 2. Ik wil afslanken met keikoslim en ik wil weten wat is de site om de capsules te bestellen.

  Ik wil a.u.b graag een reactie met spoed. Alvast bedankt voor het begrip

 3. ik heb een proefpakket vita slim ontvangen, ik wil geen volgende meer ontvangen
  ik heb ook niet begrepen, dat dit automatisch zou gaan, erg verwarrend.
  stuur pakketten in het vervolg retour!!!!

 4. ik heb gevraagd via. internet om het een keer te proberen maar ik krijg gelijk een zending toegestuurd en word er geld van mij rekening geschreven ik wil dat dat per direct stopt.
  klantnummers is 32406056

 5. hallo ben reeds bezig met vitasveld van 19 september nog geene gram afgevallen hoeveel potjes moet je ingeslikt hebben voor je begint af te vallen ik heb hier tog mijn groote twijfels over als dat werkelijk werkt!!!!! ps kan mij iemand vertellen van het hoeveelste potje het begint dat makkelijk afvallen heb namelijk 4 potjes kosten van dit produkt is 88euro95 dat is tog al een groot bedrag.

 6. goedendag ik heb een vraagje ik heb namelijk vitasvelt besteld en aangekregen en ik dacht dat je er alleen snachts van afviel maar nu staat op de potjes dat je het smorgens moet innemen dit is tog geene logica hoe val je er dan snachts mee af graag een reacktie via enkel mijn email rechtstreeks BIJ VOORBAAT DANK!!!!!

 7. Ik heb 4 jaar geleden deze pillen van Keikoslim ( kuur van tot 15 kilo afvallen ) gebruikt en bent er 12 kilo afgevallen ( de kilo’s zijn heel lang weg gebleven en ben nu weer op zoek naar waar ik kan kopen, want hun site bestaat niet meer !!!

 8. Ik heb 2 weken geleden mijn potje met afslankpillen naar jullie terug gestuurd, omdat ik niet tevreden ben met het resultaat.
  Nu is er evengoed geld afgeschreven van onze rekening.
  Hoe is dit mogelijk? Graag wil ik duidelijkheid hierover.

 9. Dag Anky,

  Ik moet je bedanken. Stond net op het punt nutrasveld te gaan
  gebruiken. Toen dacht ik, laat ik eens kijken of anderen er ervaring mee hebben. Het leek ook te mooi om waar te zijn. Ik wens jou en je
  moeder veel succes met afvallen.

  Groeten van
  Ronald

 10. Je moet geen pillen kopen dat is echte geld verspilling wanjt ze werken toch niet.
  Ik heb de nutrasveld en mijn moeder de keikoslim (beide uit een roddelbladen party en weekend) uitgeprobeerd.
  Bij alle twee van ons heeft het niets geholpen. en bij nutrasveld werd je aangeraden om je eetpatroon toch iets aan te passen (stond wel met hele kleine letters geschreven).
  Mijn moeder werd er zelf misselijk van en bij mij werkte het hele maal niet.
  Met mijn dietist gaat het er wel af.
  gr anky

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in