Home Dieet Categorie Caloriearme Diëten Ken je eigen hoofdmenu dieet

Ken je eigen hoofdmenu dieet

0
Ken je eigen hoofdmenu dieet

Ken je eigen hoofdmenu helpt je om je ideale gewicht te bereiken. Het dieet is ontwikkeld door Patty Harpenau aan de hand van de dagelijkse praktijk: zowel die van haar cliënten als die van haarzelf.

Patty Harpenau heeft ontdekt dat onze overtollige kilo’s worden veroorzaakt door het feit dat wij niet meer in staat zijn het verschil te voelen tussen onze ‘fysieke’ en onze ‘emotionele’ honger. In haar boek over haar dieet wordt de lezer stap-voor-stap naar het inzicht en het daarbijbehorende perfecte gewicht gevoerd. Harpenau’s ‘hoofdmenu’, dat gebaseerd is op de Deepak Chopra-methode, is een even simpele als doeltreffende afslankmethode en zal voor velen als een bevrijding van frustrerende diëten ervaren worden.

Bestel dit boek bij bol·com

Ken je eigen hoofdmenu afvallen en CD
Ken je eigen hoofdmenu afvallen en CD
Patty Harpenau

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Hardcover | 191 Pagina’s | Karakter Uitgevers B.V. | 2004
ISBN: 906112882X

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Vorig artikel Jouw personal health coach
Volgend artikel Langzaamaan dieet
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987