Keto Actives reviews en ervaringen

Keto Actives beschrijft zichzelf als het beste supplement voor gewichtscontrole. De producent belooft dat je je gegarandeerd beter voelt en dat je een smaller figuur krijgt. Daarnaast helpt het middel je om in een staat van ketose te komen. Uit deze Keto Actives review blijkt of dit middel de verwachtingen in kan lossen.

Wat is keto actives?

Keto Actives - Keto Actives reviews en ervaringen - Keto actives review - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Keto actives review Keto Actives reviews en ervaringen

Keto Actives is een supplement in capsulevorm met verschillende ingrediënten, allemaal van plantaardige oorsprong. Qua hoeveelheid zijn de belangrijkste ingrediënten forskoline en linolzuur. Er zit ook een hoeveelheid watervrije cafeïne in het supplement.

Keto Actives is eenvoudig in het gebruik. Je neemt simpelweg twee capsules in met een flink glas water. Het product is geschikt voor vegetariërs.

Fabrikant van het supplement is Key Player Limited. Dit is een bedrijf dat zijn hoofdkantoor heeft in de Verenigde Arabische Emiraten en vanuit daar de gehele wereld bedient. Het is onduidelijk waar Keto Actives is geproduceerd en dus ook of het aan de Europese regelgeving voldoet.

Wil jij dit product Gratis Testen?

Gezocht, TESTPERSONEN die dit product GRATIS willen TESTEN!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 1. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

glucomannan Glucomannan Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Keto Actives Kruidvat

Keto Actives is niet te koop bij Kruidvat of een van de andere drogisterijketens.

Keto Actives ervaringen

De ervaringen met keto actives zijn wisselend. De meeste mensen geven aan dat het middel alleen in het begin een klein beetje helpt. Daarna nemen de effecten snel af.

Keto pillen gevaarlijk

Keto Actives - Keto Actives reviews en ervaringen - Keto actives bol - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Keto actives bol Keto Actives reviews en ervaringen

Of keto pillen gevaarlijk zijn, hangt af van de samenstelling van het betreffende middel.

Keto actives bevat cafeïne en dit middel is niet geheel vrij van bijwerkingen (bron). Ook de werkzame stof van een van de andere ingrediënten, bittersinaasappel, is in wat grotere hoeveelheden gevaarlijk (bron). Je hoeft je bij de dosering uit Keto Actives geen zorgen te maken.

Keto actives reviews trustpilot

Er zijn drie reviews van het middel te vinden op TrustPilot, maar deze zijn niet goed. Drie mensen geven allemaal een review met 1 ster.

Beste keto pillen

Het is lastig om te bepalen wat de beste keto pillen zijn. Er zijn er heel veel op de markt en ieder lichaam reageert anders op de pillen. Laten we ook gelijk maar een misvatting uit de wereld helpen; je gaat niet in ketose doordat je een pil neemt. Een pil kan je hoogstens het laatste zetje geven om in een staat van ketose te komen.

Keto pillen afvallen

Het succes bij het afvallen met keto pillen hangt dus erg af van je dieet. Als je een volwaardig ketogeen dieet volgt, met een goede dosering eiwitten, dan kan dit een zeer positief effect hebben op het gewichtsverlies (bron).

Keto pillen ondersteunen dan bij het afvallen door de vetverbranding nog net iets verder te stimuleren.

Keto pillen holland and barrett

Keto Actives - Keto Actives reviews en ervaringen - Keto actives review - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Keto actives review Keto Actives reviews en ervaringen

Bij Holland and Barrett is een uitgebreid assortiment met voedingsmiddelen die je kunt gebruiken als je een ketogeen dieet volgt. Een middel zoals Keto Actives, dat je helpt om in ketose te geraken, ontbreekt nog in het assortiment.

Keto actives kopen

Je kunt Keto Actives kopen via de officiële website, maar er zijn ook andere verkooppunten, zoals bol.com. Als je meerdere verpakkingen koopt, ben je bij de officiële website het goedkoopst uit.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringLipoTHERM Review
Eenvoudig AfvallenIomax Pillen Gevaarlijk? Buro Xtreme Sulami
keto-actives-2Je kunt Keto Actives kopen via de officiële website, maar er zijn ook andere verkooppunten, zoals bol.com. Als je meerdere verpakkingen koopt, ben je bij de officiële website het goedkoopst uit.

4 Reacties

 1. Ben al jaren bezig met mijn gewicht en het wil maar niet lukken.
  Het laatste wat ik geprobeerd heb is Saxenda, dat deed ook niet wat ik er van mocht verwachten. Een hele hoop geld kwijt en een hoop ellende.
  Het wisselde elkaar af, diaree, constipatie, diaree, constipatie, hetwisselde elkaar af, Tot dat ik er genoeg van had en ben gestopt. weg geld en 3 kilo minder, in 2maanden tijd.

 2. Na 4x corona en een longontsteking in 2022 ben ik bijna 8 kilo aangekomen. Ook viel ik flauw en spasmes vd hartsspiertjes kreeg. Totaal uitputting.

  Mijn energie is nog niet terug. Ik zit on een fysiofit revalidatie traject maar il kom niet terug in m’n kracht. Medio juni 2023 ga ik trouwen en moet voor m’n jurk nog wat afvallen ik wil 8 kilo. Inmiddels 50 jaar en in de overgang met ook diverse klachten en wil beter in m’n vel zitten qua energie en gewicht. Ik zou graag dit willen proberen. Dankjewel

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in