Keto Actives Review en Ervaringen

Keto Actives – Het beste supplement voor gewichtscontrole’ staat er prominent op de site. Het middel zou helpen bij het bereiken van ketose en daarmee zowel zorgen voor energie, als voor een verminderde eetlust. Wij onderzochten of dit waar is.

Dit is wat je in dit artikel leert Keto Actives Review en Ervaringen Pro keto actives korting

 • keto actives kruidvat
 • keto pillen gevaarlijk
 • keto actives holland and barrett
 • keto actives ervaringen
 • keto actives bijwerkingen
 • keto pillen kruidvat
 • keto actives waar te koop
 • keto pillen ervaringen
en nog veel meer…

Keto Actives Bestellen met Korting

Wil je starten met Keto Actives dan kun je het hier online bestellen met korting. Let op, de aanbieding is uitsluitend actief via deze actielink.

Keto Actives Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Keto Actives zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Keto Actives graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 38 plaatsen beschikbaar

Keto Actives Review en Ervaringen Meer informatie

Keto pillen gevaarlijk

Keto pillen gevaarlijk? Sommige wellicht wel. Er zijn ketopillen die allerlei werkzame stoffen bevatten die niet op de verpakking benoemd staan. Daarnaast komt het soms voor dat de veiligheid bij de productie niet goed is, waardoor er verontreinigingen optreden.

Als keto pillen gewoon goede en veilige ingrediënten bevatten, dan zijn ze ook niet gevaarlijk.

Keto Actives Ervaringen

Er zijn op verschillende plaatsen wel ervaringen te vinden van het gebruik van Keto Actives. In een van de reviews vielen mensen gemiddeld 5 tot 12 kilo af tijdens het gebruik van Keto Actives. Nog even los van het feit dat dit nogal een ruim gemiddelde is, is het ook goed om te vermelden dat de pillen hier gecombineerd werden met een keto dieet.

Voor de mensen die dit niet kennen, dit is een heel vetrijk dieet, dat als doel heeft om je vetverbranding in het lichaam aan te zetten.

Dit is een relatief zwaar dieet dat wel heel effectief is, maar deze teksten zeggen dus niets over de effectiviteit van de Keto Actives.

Een van de ingrediënten uit het supplement is peperextract. Deze stof kom je wel vaker tegen in supplementen. Het effect op gewichtsverlies is beperkt, het kan wel de vetverbranding stimuleren en daarmee zorgen dat je eerder in ketose raakt (bron).

Een tweede ingrediënt is Ashwaganda, een plantje dat al duizenden jaren lang in India wordt gegeten. De belangrijkste reden is dat deze stof je helpt om met stress om te gaan en indirect beïnvloedt je hier ook je gewicht mee (bron). Hoeveel baat je hierbij hebt, verschilt van persoon tot persoon.

Keto Actives Bijwerkingen

Keto Actives bevat wel cafeïne. Als je al last hebt van hart- en vaatziekten, kan het zijn dat de Keto Actives niet veilig zijn (bron). Daarnaast kun je last krijgen van een gejaagd gevoel door de cafeïne. Hier hebben ook gezonde mensen soms last van, maar dat is eerder vervelend dan gevaarlijk.

Onder andere vanwege de cafeïne, maar ook vanwege andere ingrediënten, is het gebruik van Keto Actives niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Als je medicatie gebruikt, is het ook altijd verstandig om eerst even contact op te nemen met je arts.

Keto Pillen Kruidvat

Kruidvat verkoopt geen keto pillen, dat wel zeggen, geen pillen die er echt op zijn gericht om je lichaam sneller in ketose te brengen. Er zijn wel allerlei andere afslanksupplementen te verkrijgen bij Kruidvat en overigens ook bij andere drogisterijketens zoals Etos en DA.

Keto Actives waar te koop

De Keto Actives zijn alleen te koop via de officiële website. Afhankelijk van hoeveel verpakkingen je bestelt, betaal je tussen de €24,50 en de €49 per verpakking, exclusief verzendkosten.

Keto Pillen ervaringen

Bij verreweg de meeste keto pillen, en ook bij Keto Actives, ontbreekt het aan begeleiding over het keto dieet. Dit is een vrij zwaar dieet en het kost wat moeite om in ketose te raken, omdat dit een andere manier van werken is voor je lichaam. Je doet er dan ook verstandig aan om te kiezen voor een (dieet)product waar begeleiding bij zit. Zo’n product is misschien in eerste instantie wat duurder, maar je haalt er vermoedelijk ook betere resultaten mee.

Keto actives Kruidvat

Keto Actives zelf zijn niet te koop bij Kruidvat.

Keto actives Holland and Barrett

Ook bij Holland and Barrett kun je helaas geen Keto Actives kopen. Maar bij deze winkel vind je wel andere afslankproducten.

17 Reacties

 1. Hi, ik zou graag meedoen omdat ik al 17 kg ben afgevallen maar de laatste 10 kg voor mijn streefgewicht zijn enorm lastig. Ik heb een booster nodig

  Ik hoop dat u mij wilt en kunt helpen

  Met vriendelijke groet

  Rick

 2. Zou graag 15 kilo afwillen vallen. Zoveel geprobeerd maar helaas. Dus zou nu graag keto active gratis uit willen proberen. Als ze echt hun werk doen, hier andere mensen met overgewicht de keto active aan kan raden. Alvast bedankt

 3. Ik zou graag keto actives willen gaan proberen omdat ik voor mijn gezondheid cel kilo’s moet afvallen ik heb namelijk een bmi40+

 4. Ik zou graag de pillen willen proberen aangezien ik alweer een tijdje koolhydraatarm eet maar niet echt veel afval. Ik ben in de overgang dus dat zou een reden kunnen zijn. Maar misschien kunnen deze pillen me weer op gang helpen;-)

 5. Wil graag de keto actives uitproberen.omdat op moment een keto dieet volg, maar ga zo langzaam. Hoop dat ik hier steun aan heb

 6. Hello,
  Ik loop al heel lang met 6 of 7 kilo’s te veel en heb echt hulp nodig, ketose lijkt me een hele gezonde manier om van deze kilo’s af te komen.

  • Hello,
   Ik loop al heel lang met 6 of 7 kilo’s te veel en heb echt hulp nodig, ketose lijkt me een hele gezonde manier om van deze kilo’s af te komen.

 7. Aangezien ik in de overgang ben, ben ik ten einde raad….hopelijk kan keto actieve mij helpen ?

  Met vriendelijke groet Christina

 8. Hallo,
  Ik wil graag de Keto Actives testen. Waarom? Omdat ik momenteel op korte tijd en zonder verklaring bijkom (een terugkerend gegeven in mijn leven) Ik zou graag een 5 à 6 kilo achter me laten.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in