Keto Bodytone Review en Ervaringen

Het keto dieet is een van de meest effectieve diëten die er bestaat. Het is alleen wel een dieet dat veel van je vraagt, zowel fysiek als mentaal. Keto Bodytone is een supplement dat je helpt om de overgang naar je nieuwe dieet zo makkelijk mogelijk te maken. Of en hoe het werkt, lees je in deze review.

Wat is Keto Bodytone?

Keto Bodytone is een supplement waarmee je ketonen toevoegt aan je lichaam. Ketonen zijn vetstoffen die je lichaam gebruikt als brandstof als je in ketose bent. De gedachte achter het vrijgeven van extra ketonen is dat je hiermee de omschakeling naar een andere stofwisseling gemakkelijker maakt.

Het volgen van het keto dieet leidt ertoe dat je lichaam een omschakeling maakt. Normaal gesproken gebruikt je lichaam koolhydraten als energiebron, maar na het keto dieet worden dit vetten. De beginfase van het keto dieet is voor veel mensen zwaar. Het lichaam maakt nog onvoldoende ketonen aan en je lichaam is nog niet gewend om deze te gebruiken als energiebron.

Keto Bodytone komt in een pot met 30 capsules. Iedere dag neem je twee capsules in. Hierin zitten ongeveer anderhalve gram aan ketonen. Het feit dat deze ketogenen niet door je lichaam aangemaakt zijn, maakt in principe niets uit.

Keto Bodytone ervaring
Keto Bodytone ervaring

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Keto Bodytone geschikt?

Het is onduidelijk uit welke bron de ketonen precies komen. Bovendien kan er gelatine in de capsule zitten. Het product is mogelijk niet geschikt voor vegetariërs. Voor de rest lijkt iedereen dit product te kunnen gebruiken.

Is Keto Bodytone effectief?

Ketonen kunnen een alternatieve energiebron vormen voor koolhydraten en zijn daarom veelvuldig onderzocht door wetenschappers. In een studie kregen de deelnemers een drankje met 1.9 calorie ketonen per lichaamsgewicht. Dit komt neer op 114 calorieën voor een persoon van 60 kilo. Het hongergevoel en de daarmee ook de latere eetlust ging flink omlaag (bron).

Overigens kan de inname van extra ketonen wel slecht zijn voor de sportieve prestaties. Uit een groot onderzoek bleek dat in 3 van de 16 onderzochte studies er sprake is van slechte sportieve prestaties en 3 onderzoeken vond men een merkbare verbetering (bron).

In al deze studies werd wel gebruik gemaakt van een hoeveelheid ketonen die flink hoger lag dan bij Keto Bodytone. Met twee capsules van Keto Bodytone krijg je hoogstens 20 calorieën binnen.

Hoewel de effectiviteit van Keto Bodytone dus te verwaarlozen is, moet dit je niet ervan weerhouden om met het keto dieet aan de slag te gaan. In een recente studie naar het keto dieet is gebleken dat een gewichtsverlies van meer dan 10 kilo geen uitzondering is (bron). Wel is dit dieet wat zwaar om vol te houden.

Keto Bodytone review
Keto Bodytone review

Wat kost Keto Bodytone?

Keto Bodytone wordt afgerekend in dollars. Een potje kost $49. Koop je vijf flesjes, dan betaal je $29.60 per flesje. Dit is omgerekend iets meer dan €25. Keto Bodytone is alleen te betalen met creditcard.

Voordelen

Keto Bodytone kan een steuntje in de rug zijn als je overgaat naar een keto dieet. Ook al levert het weinig energie, elk beetje helpt.

Nadelen

Zodra je volledig in ketose bent, is er geen toegevoegde waarde meer voor de capsules van Keto Bodytone.

Conclusie

Het keto dieet is een van de meest effectieve diëten ter wereld. Je kunt een langdurig gewichtsverlies bereiken van meer dan 10 kilo. De omschakeling naar het keto dieet is zwaar en Keto Bodytone gaat je hier helaas niet veel bij helpen.

Uiteindelijk is alles beter dan niets, maar je hebt meer aan supplement dat de vetverbranding in het begin stimuleert. Op deze manier gaat je lichaam sneller zelf ketolichaampjes aanmaken. Alleen als de dosering van Keto Bodytone een stuk hoger was, dan was het product de moeite waard geweest als soort maaltijdvervanger.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelWat is rode palmolie en wat heb je eraan?
Volgend artikelKeto Viante Review en Ervaringen
keto-bodytone-review-en-ervaringenHet keto dieet is een van de meest effectieve diëten ter wereld. Je kunt een langdurig gewichtsverlies bereiken van meer dan 10 kilo. De omschakeling naar het keto dieet is zwaar en Keto Bodytone gaat je hier helaas niet veel bij helpen. Uiteindelijk is alles beter dan niets, maar je hebt meer aan supplement dat de vetverbranding in het begin stimuleert. Op deze manier gaat je lichaam sneller zelf ketolichaampjes aanmaken. Alleen als de dosering van Keto Bodytone een stuk hoger was, dan was het product de moeite waard geweest als soort maaltijdvervanger. Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

47 Reacties

 1. Ik heb alles al geprobeert met gewichtsverliezen, maar mijn lichaam staat nu in de reserve stand waarbij niks lukt om nu gewicht te verliezen… ik zou dit super graag proberen om ook te kijken of dit zelfs helpt als je lichaam in reserve stand staat!!

 2. Ik zou graag dit willen proberen omdat ik will afvallen door keto diet te volgen. Ik heb heel veel over gelezen en het past het beste bij me. Alleen ik heb ook een push nodig om dit op goede kickstart te beginnen. Het lijk me ook goed om andere mensen me eerlijke manier een review te geven.

 3. Ben al jaren bezig met afvallen en veel geprobeerd maar nog nooit gehaald wat mijn doel was. Nu ben ik de laatste tijd weer wat aangekomen en wil ik nu echt dat het eraf gaat. Verder heb ik veel over dit product gehoord en wil in het heel graag uitproberen!!

 4. Ik struggle al jaren met mijn gewicht en wil er nu echt van af! Zodat ik mezelf weer kan zijn en niet alleen gezien wordt als die dikke dame

 5. Hi,

  Ik kwam een bericht op Twitter tegen hoe goed dit product werk voor gewichtsverlies.

  Ik weeg nu 125 en zou graag mijn doelgewicht van 85 willen bereiken en keto kan daar goed voor werken. Ik ben net klaar met een smoothie diet maar dat heeft niet echt geholpen dus op naar de volgende

 6. Ik wil heel graag afvallen. Ik heb hele goede resultaten gehoord over dit product. Ik ben 100% gemotiveerd. Heel erg dank als ik bij de testpersonen mag horen.

 7. Ik heb er veel over gelezen en het schijnt een goeie aanzet te zijn om af te vallen met keto. Ben normaal niet zo van dit soort dingen maar wil het wel een kans geven!

 8. Ik heb gemerkt dat ik sinds een paar maanden wat meer vet begin te krijgen. Ik heb verschillende methodes onderzocht en dit lijkt me een goede methode om te proberen en ik help graag met het onderzoek. Nu de zomer en het strand er weer aankomen hoop ik me hierdoor weer wat zelfverzekerder te kunnen voelen.

 9. Ik zou het graag willen uitproberen omdat ik de laatste kilo’s er niet af krijg terwijl ik erg sportief ben en bewust en gezond eet. Ik zou graag willen weten of dit wel werkt :).

 10. Na 3 zwangerschappen is het tijd om aan mij zelf te werken, echt van alles geprobeerd, maar zou nu eens iets willen proberen wat dan ook echt werkt!

 11. Ik ben in korte tijd 25 kilo aangekomen door medicatie. Ik woog altijd 57 en weeg inmiddels al 2 jaar 83 kilo. Ik heb van alles geprobeerd, maar zonder hulp lukt het niet om af te vallen. Ik heb mijn hoop daarom gevestigd op keto als aanvulling op mijn dieet.

 12. Wil me graag aanmelden als test persoon, eerder keto gedaan met wisselende resultaten, kijken of keto bodytone wel het laatste duwtje kan geven.

 13. Na 2 kids snel achter elkaar te hebben gekregen ben ik 10 kilo aangekomen en het lukt me niet deze weer kwijt te raken ondanks een gezonde levensstijl. Zou dit graag willen proberen om een aantal kilo’s kwijt te raken.

 14. Goeden morgen, ik wil heel graag 20 kilo eraf. Door een auto ongeluk heb ik 1,5 jaar niks kunnen doen en hierdoor ben ik behoorlijk veel aangekomen. Ik heb al meerdere keren geprobeerd af te vallen maar dit lukte niet.

 15. Hallo ik ben een man van 42. En ik ben al me hele leven te zwaar geweest. En ik wil er zo graag wat af hebben. Maar het lukt me niet al jaren niet. Misschien dat jullie mij er bij kennen helpen. Ik weeg nu 155 kilo en 2 meter lang. Kennen jullie mij helpen ???

 16. Ik ben altijd erg aan het twijfelen over al deze producten die allemaal wonder middelen moeten zijn.
  Zelf al heel lang bezig met koolhydraat arm eten en sta nu stil.
  Dus misschien toch dit het voordeel van de twijfel geven.
  Lukt het en is het idd zijn geweldig product zal ik het ook iedereen die het maar wil horen laten weten????????

 17. Hi Lisa,
  Het lijkt me ontzettend interessant om Keto Bodytone uit te proberen. Ik weeg op dit moment 60 kilo en kom maar niet van mijn buikvet (90cm) af. Dus het shapen en tonen van mijn lichaam lijkt wel onmogelijk. Ik beweeg veel, doe aan intermittent fasting, eet minder calorieën (koolhydraatarm) dan ik verbruik. Wel ben ik erg sceptisch of het nemen van tablet echt werkt, maar wellicht is dit net een steuntje om mijn lichaam klaar te stomen naar een helemaal koolhydraatarm dieet.

  Ik hoop dat ik de gelukkige ben om een antwoord op mijn vraag te krijgen ????

 18. Ik wil mij graag opgeven om Keto bodytone te testen. Ik ben erg nieuwsgierig of dit product echt helpt. Daarnaast heb ik veel goeie verhalen gehoord. Ik ben een jonge gezonde vrouw met een leeftijd van 24. Ik wil graag 5-7 kilo afvallen.
  Ik heb niet veel tijd voor sport omdat ik fulltime werk in het ziekenhuis.

 19. Goedemorgen!

  Na mijn zwangerschap ben ik nog altijd 12 kilo te zwaar wat ik niet weg krijg ook al ben ik anderhalf jaar verder????.
  Zo kwam ik op dit product en zou het heel graag willen proberen!

  Vriendelijke groetjes,

  Larissa

 20. Ik ben al een tijdje bezig met koolhydraatarm eten en tegelijk gestopt met roken. Ik sta nu al een tijdje stil.. Ik zie dit vaak voorbij komen en ben benieuwd of het mij kan helpen

 21. Ik ben al een tijdje bezig met koolhydraatarm eten en tegelijk gestopt met roken. Ik sta nu al een tijdje stil.. Ik zie dit vaak voorbij komen en ben benieuwd of het mij kan helpen!

 22. Toen de sportscholen nog open waren, heb ik mezelf kunnen motiveren om krachttraining te doen en een keto dieet te volgen. Ik werk bij de bioscoop en ook daar bleef ik maar aan de wandel. Nu bijna alles dicht is heb ik moeite om de laatste paar kilo’s eraf te krijgen.

  Ik hoor vaak genoeg mensen zeggen dat het normaal is dat er kilo’s bij komen door de corona, maar dat kan en wil ik niet accepteren omdat ik er zo hard voor heb gewerkt. Daarom zou ik graag dit product willen uitproberen, om de laatste paar kilo’s eraf te kunnen krijgen en mezelf op de juiste gewicht te kunnen houden.

 23. Hallo,

  Ik ben een 31 jarige vrouw, die graag mee zou willen doen om dit product te testen.
  Zoals velen andere vrouwen die hier hebben gereageerd, ben ik tijdens mijn zwangerschap aangekomen en krijg de laatste paar kilo’s niet meer kwijt. Mijn doel is om ongeveer 6 kilo te verliezen. Ik sport 3 tot 4 dagen per week, maar volg geen dieet. Ik hoop dat dit mij kan helpen om toch een paar kilo kwijt te raken.

 24. Ik ben Keto Body bodytone tegen gekomen op Instagram. Daar zijn uiteraard alleen succes verhalen. Of dit ook daadwerkelijk de waarheid betreft is de grote vraag.
  Dus ik kan jullie onderzoek dan ook alleen maar toejuichen!

  Ik ben een vrouw van 33 en moeder van 2 jongens. Net zoals bij meerdere dames hierboven, zijn bij de laatste zwangerschap wat kilo’s achter gebleven.

  Ik hoef niet veel af te vallen, ongeveer tussen de 5 en 10 kilo.

  Mij lijkt het fijn om te weten of dit product dus kan helpen bij een paar kilo, maar ook bij vele grotere veranderingen. Misschien is het net dat kleine zetje.

 25. Hoi! Ik ben vroeg in de overgang gegaan en ben binnen een korte tijd ruim 13 kg aangekomen. Bewegen en minder eten doe ik al, maar door de hormonale schommelingen lijkt het niet effectief. Zodoende wil ik dit proberen om te kijken of dit wel kan werken.

 26. Beste, ik man van 34, 1.82 en 90kg worstel al geruime tijd met mijn gewicht op ongeveer 80kg te krijgen.
  Ik doe al een geruime tijd aan het intermittend fasting en eet enigzins normaal maar denk dat de combinatie can deze tabletten en acv (appelciderazijn) mij enorm kunnen helpen.

  Met vriendelijke groet
  Melvin ten Klooster

 27. Ik ben al anderhalf jaar bezig met het verliezen van 20 kilo. Ik sport veel, eet gezond maar het gaat er maar niet af. Ik ben echt einde raad. Ik wil dit product graag testen om te kijken of dit mij wel kan helpen met het verliezen van gewicht en lichaamsvet! Groetjes, Liselot

 28. Sinds dat ik in de zomer een spiraaltje heb laten zetten ben ik 10 kilo bijgekomen. Ik probeer al 6 maanden om deze 10 kilo eraf te sporten, niks helpt! Geen dieet, geen cardio niks! Het zou me daarom heel fijn lijken als ik een proefpersoon zou kunnen zijn.

 29. Ik ben al jaren bezig met dieeten en opletten met wat ik eet. Zou weer willen durven kijken naar mn lichaam en trots erop zijn. Hopen lukt dat met dit dieet

 30. Na het proberen van meerdere diëten die niet zijn gelukt, stuitte ik op het keto dieet en dit artikel. Ik ben erg benieuwd en enthousiast of dit voor mijn lichaam zal werken. Ik geef me graag op om Keto bodytone te testen of dit zal helpen bij de overgang naar het keto dieet.

 31. Ik ben nu een aantal jaren bezig met afvallen, ik blijf jojoën..
  chrash diëten, gewone diëten, sporten en helaas nog niet op het gewenste gewicht. Nog 20 kilo te gaan, toen kwam ik op dit supplement en wilde kijken of deze kon ondersteunen bij mijn strijd tegen overtollige kilo’s.

 32. In deze Corona tijden komt iedereen wel wat kilo’s aan. Ik werk daarbij in het ziekenhuis en ben door mijn rug gegaan waardoor sporten en gezond eten de laatste tijd niet goed lukt. Ik ben dus erg benieuwd of dit middel mij zou kunnen helpen de Corona kilo’s eraf te krijgen

 33. Goedemorgen,

  Ik ben nog een jonge dame maar probeer al jaren af te vallen. Er moet niet heel veel kilo vanaf maar het lukt maar niet. Ik eet gezond en ook niet te veel op een dag, dus ben ik op zoek naar wat anders wat me kan helpen.

  Daarom wilde ik graag dit product proberen om te zien of dit dan wel zou werken, en daarbij geef ik mij op om dit product te testen en vervolgens mijn mening te geven.

 34. Hallo ik zie dit product vaak voorbijkomen maar blijf altijd twijfelen of het zou werken ik moet zelf 25 kilo afvallen nadat ik mama ben geworden en nu mijn kleine niet zo klein meer zijn dacht ik dus toen ik dit zag dacht waarom niet ik ga het proberen als dit werkt zou ik meer energie hebben en vrijheid om met me kids te spelen en dat zou super zijn

 35. Na m’n tweede zwangerschap zijn de kilo’s er niet meer vanaf gegaan. Van alles al geprobeerd, maar m’n lichaam wil geen gram los laten. Ik zou heel graag dit product willen uitproberen om te kijken of hiermee m’n lichaam wel een zet in de goede richting krijgt. Ik wil graag 20 kilo kwijt.

 36. Na 55 kilo te zijn afgevallen zitten er weet 24 bij door mijn zwangerschap..
  Ik heb het toen zonder alles weten te behalen, maar de motivatie is momenteel laag. Ik las veel goede verhalen over dit product en wil het graag proberen.

 37. Toen ik nog kleine jongen was: slank van top naar teen. Maar toen ouder gegroeit en je weet: dik dik dik. O wat te doen. De Keto Bodytone by toeval ontdekt voor slanking. En ja…. Zij Werken een beetje.

 38. Na de zwangerschap van mijn dochter, probeer ik om afvallen. Ik deed sporte met hoop dat alle vet in mijn buik weg. Nu is al 7 jaar geleden maar ik loop nog steed rond met vet in mijn buik.
  Daarom wil ik jullie product probereen om te kijken of dit is een oplossing vpor mijn probleem.

 39. Goedemorgen,

  Vanwege mijn zwangerschap ben ik 20 kilo aangekomen. Ik beweeg veel en eet verder redelijk gezond, maar het lukt mij niet om mijn ouder lichaam terug te krijgen.

  Ik zou graag Keto Body Tone willen proberen of dit mij kan helpen enkele kilo’s kwijt te raken.

 40. Goedenavond, ik ben 35 kilo aangekomen dmv mijn zwangerschap. Inmiddels Ben ik 20 kilo afgevallen enkel gaan de laatste 15 kilo moeizaam. Ik wil mij graag opgeven on Keto body tone te testen om te zien of het mij kan ondersteunen bij mijn gewichtsverlies? Mvg patricia

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in